Wedden op Max Verstappen

Max Verstappen, De grootste atleet uit Nederland in de laatste jaren mogen we inmiddels wel zeggen, is populairder dan ooit. Niet alleen bij de sportliefhebbers, maar ook voor formule 1 wedden natuurlijk. Als Nederlanders hopen we natuurlijk dat Verstappen het dit seizoen weer uitstekend gaat doen en weer op jacht gaat naar de volgende titel! Op deze pagina bespreken we alles rondom het seizoen van Max verstappen en wedden op Verstappen. Voor odds verstappen zit je hier dus op de juiste plek.

Gokken op verstappen kampioenschap: Wat zijn de odds?

Max verstappen won de 2 jaar geleden zijn eerste titel en pakte het vorige seizoen meteen de tweede op een rij! Kan hij stunten en er dit jaar weer een derde aan toe voegen? Over een ding kunnen we zeker zijn, de Nederlandse bookmakers zijn overtuigd. Vergeleken met de concurrentie wordt hij aangewezen als de absolute favorieten als we naar de odds kijken. Verstappen wereldkampioen wedden is dan ook zeker interessant. Hieronder vergelijken we de odds van de Nederlandse bookmakers verstappen om een beeld te krijgen van de kansen en wat de beste verstappen odds zijn.

Bookmakers Verstappen wereldkampioenschap odds
bet365 1.72
betcity 2.25
unibet 2.25
toto 2.10

Odds van 8 februari 2023, let op: ze kunnen elk moment veranderen.

Waarom is Verstappen de grote favoriet dit jaar?

Verstappen wordt door alle bookmakers Verstappen aangewezen als de grote favoriet, zowel als voor het kampioenschap als om de eerste race te winnen in Bahrein. Misschien vraag je je dan ook af hoe dat is gekomen? Om een compleet plaatje te schetsen blikken we even terug naar de laatste seizoenen om te zien hoe Verstappen in 2 jaar van talent naar absolute favoriet uitgroeide.

2021 was het seizoen waar het dan eindelijk moest gebeuren, het behalen van een wereldkampioenschap! Max Verstappen en Red Bull waren constant in ontwikkeling en beschikten nu over een auto met exact dezelfde kansen als aardsrivaal Mercedes van Lewis Hamilton. Het gehele seizoen gingen de twee coureurs aan kop en wisselde ze elke paar races de koppositie af. Het moest uiteindelijk gebeuren in Abu Dhabi. De laatste race bepaalde uiteindelijk dat Verstappen zijn eerste titel ontving.

2022 werd vervolgens een absoluut top jaar voor Verstappen. In 2021 ging het nek-aan-nek maar 2022 stond in teken van absolute dominantie van Verstappen. Hij won races met wel 10 seconden voorsprong en zeker de tweede seizoenshelft, toen Ferrari niet meer kon bijbenen, was er niemand op de grid te vinden die het verstappen nog moeilijk kon maken. Ver voor het einde van het seizoen wist Verstappen dan ook al dan hij direct ook een tweede titel aan zijn prijzenkast kon toevoegen.

2023 volgt dan, het aankomende seizoen. Na zo’n overtuigend jaar en ook een geweldige auto als in 2022 kunnen we dus maar een ding stellen. Red Bull gaat door op haar huidige koers en de concurrenten Mercedes en Ferrari zullen strategisch vooruit moeten maar ook technische innovaties zullen nodig zijn voor beide teams om een auto te ontwikkelen die, in contract met vorig jaar, een heel seizoen met de Red Bull van Max Verstappen kan concurreren.

Gokken op verstappen en hoeveel races hij gaat winnen?

Omdat het nog vooraf aan het seizoen is het aanbod aan sportweddenschappen voor f1 nog relatief beperkt. Al proberen de bookmakers er natuurlijk wel zo veel mogelijk van te maken. Zo biedt Bet365 voor wedden op verstappen de kans om in te zetten op het aantal races dat hij dit seizoen gaat winnen. Als je dus denkt dat Verstappen weer heel dominant gaat zijn dit seizoen kan dit een interessante weddenschap zijn. Hieronder vindt je de Bet365 Verstappen odds voor het aantal races dat hij gaat winnen in het Formule 1 seizoen van 2023.

Hoeveel races wint verstappen? bet365
Bet365 bonus
3+ 1.015
5+ 1.05
7+ 1.11
10+ 1.66

Odds van 8 februari 2023, let op: ze kunnen elk moment veranderen.