Inzetten op Glory Grand Prix 09-03-2024 Overzicht

Op 9 maart staan de grootste heavy kickbokser ter wereld in de ring in de Arnhemse Gelredome. Glory Kickboxing is het Kickboxing event van het jaar en daar hoort natuurlijk een uitgebreide voorbeschouwing bij. Wat ook bij Kickboxing hoort, is Rico Verhoeven en die is dan ook vanzelfsprekend van de partij om zijn hegemonie te verdedigen. Maar wie zijn zijn tegenstanders, welke structuur heeft het toernooi en hoe kun je wedden op de Glory Grand Prix? Dat komt allemaal aan bod op deze pagina, waar we ook gelijk een schitterende sportweddenschappen bonus bespreken en de beste odds bij de favorieten en underdogs bespreken.

!! LAST MINUTE SPECIAL – 50x inzet bij winst Verhoeven !!

Voordat we verder gaan met alle info nog een last minute special. Bookmaker Unibet biedt iedereen die nog geen klant is de kans om in te zetten op eindwinst Verhoeven @50.0!! Hoe werkt dit?

  • Klik op onderstaande Unibet aanmeld button.
  • Selecteer de Glory Boost en maak een storting.
  • Wed op Verhoeven wint toernooi en vink Glory Boost aan op wedformulier
  • De maximale inzet voor deze promotie is 1 euro en alle winst is netto voor jou!

Glory Grand Prix wedden

Hoe kun je wedden op Glory Grand Prix

Wedden op de Glory Grand Prix, biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan de actie door in te zetten op jouw favoriete vechter of eens te kiezen voor een van de underdogs. De Glory Grand Prix is een zwaargewicht toernooi dat de beste vechters van over de hele wereld samenbrengt. Het evenement dat plaatsvindt op 9 maart begint met kwartfinales om je vingers bij af te likken, maar het is natuurlijk wachten op de grote finale.

Voor het wedden op de Glory Grand Prix, is het belangrijk om het format en de deelnemers goed te kennen. Het toernooi bestaat uit een acht-man zwaargewicht competitie, met kwartfinales, halve finales en de finale op één avond. De deelnemerslijst bevat topvechters zoals Rico Verhoeven, Levi Rigters, en Benjamin Adegbuyi, die elk hun unieke vaardigheden en vechtstijlen naar de ring brengen​​.We bekijken zo nog uitgebreid de eerste gevechten, de kwartfinales en zullen daarna over de favorieten van het toernooi gaan.

Bij het kiezen van weddenschappen is het cruciaal om rekening te houden met de vorm en prestaties van de vechters, hun historische resultaten in de sport, en eventuele recente blessures of wijzigingen in hun trainingsregime. Veel van de beste bookmakers bieden diverse wed opties, waaronder winnaar van het toernooi, uitkomsten van individuele gevechten, en speciale inzetten. Wat ook gelijk is, is om een bookmaker te selecteren met een goede bonus. Die hebben we voor je gevonden!

Wedden op Glory Grand Prix 2024 kwartfinales

Het is natuurlijk nog niet bekend wie Glory Grand Prix winnaar 2024 is en aangezien het toernooi begint met de kwartfinales, komen de beste acht heavyweight kickboksers gelijk tegen elkaar in actie. Het wordt een avond vol actie want de eerste gevechten starten al rond 19.00 uur en de gevechten volgen zich kort achter elkaar op. De finale vindt na middernacht plaats. De kenners gaat uit voor een finaleplek van Rico Verhoeven, maar over een tegenstander in de finale wordt nog veel gespeculeerd.

Bij de beste bookmakers Nederland kun je natuurlijk al wedden op de winnaar, maar het is ook zeker de moeite waard om in te zetten op de kwartfinales. Wie neemt het precies tegen wie op, zul je je afvragen. Hieronder zie je het programma.

Rico Verhoeven vs. Sofian Laïdouni: Rico Verhoeven, de lang heersende kampioen met de nickname King of Kickboxing, treft Sofian Laïdouni, een rijzende ster met overwinningen op vooraanstaande tegenstanders zoals Benjamin Adegbuyi en Nabil Khachab. Laïdouni, bekend om zijn snelle handen en behendigheid, zal proberen Verhoevens dominante aanwezigheid in de ring te doorbreken. Verhoevens ervaring en techniek maken hem echter de favoriet, maar Laïdouni’s onvoorspelbaarheid kan voor verrassingen zorgen. Maar komt Rico in de problemen tegen Laïdouni? We verwachten het eigenlijk niet.

Odds bij Livescore Bet: 1.14 – 5.75

Levi Rigters vs. Uku Jürjendal: Levi Rigters, met zijn indrukwekkende techniek en bereik, neemt het op tegen de krachtige Uku Jürjendal. Jürjendal, bekend om zijn vermogen om gevechten met één klap te beslissen, biedt een spannende tegenstand voor Rigters’ methodische aanpak. Dit gevecht belooft een clash van stijlen te worden, waarbij Rigters’ technische vaardigheden worden getest tegen Jürjendals brute kracht.

Odds bij Livescore Bet: 1.32 – 3.30

Tariq Osaro vs. Bahram Rajabzadeh: Tariq Osaro, die indruk heeft gemaakt met zijn knock-out vermogen, staat tegenover de ongeslagen Bahram Rajabzadeh. Rajabzadeh, die sinds zijn toetreding tot GLORY een sterke reeks overwinningen heeft neergezet, vormt een geduchte tegenstander voor Osaro. De kracht en snelheid van Osaro tegenover de tactische en technische vaardigheden van Rajabzadeh maken dit tot een zeer verwachte match.

Odds bij Livescore Bet: 2.10 – 1.72

Nordine Mahieddine vs. Nabil Khachab: Nordine Mahieddine, bekend om zijn doorzettingsvermogen en ervaring, neemt het op tegen Nabil Khachab, die indruk heeft gemaakt met zijn unieke stijl en uitstekende conditie. Deze match belooft een spannende confrontatie te worden, waarbij beide vechters hun kracht en techniek zullen inzetten om door te gaan naar de volgende ronde.

Odds bij Livescore Bet: n.v.t. 

Livescorebet Bonus

Bookmaker met de beste odds voor Glory Kickboxing

Unibet is de officiële sponsor van Glory Grand Prix 2024, maar na wat onderzoek hebben we gezien dat je veel betere odds kunt vinden bij Livescore Bet. Bovendien vind je er niet alleen een stuk meer weddenschappen, maar ook nog eens een gigantische welkomstbonus van tot wel €250! Hoe lekker is dat?

Via de knoppen op deze pagina kom je gelijk bij Livescore Bet terecht waar deze heerlijk bookmaker bonus voor je klaar staat. Zo kun je dus gratis wedden op Glory Kickboxing of een ander evenement naar keuze. Je bent namelijk niet gelimiteerd tot één sport, je bent vrij om in te zetten waarop je maar wilt.

Rico Verhoeven wordt gespot als topfavoriet en dat zal ongetwijfeld te maken hebben dat de man uit Bergen op Zoom al ruim 10 jaar de onbetwiste kampioen is in het kickboksen. Hoewel Verhoeven in zijn laatste gevechten toch ook trekjes laat zien dat hij niet volledig onverslaanbaar is, wint hij toch te winnen. Hoe lang duurt zijn hegemonie nog? Is er iemand die de ittel van Verhoeven kan afpakken? Glory Grand Prix 2024 lijkt het perfecte podium.

Wanneer is Glory Grand Prix 2024?

Op zaterdag 9 maart 2024 staat in de Arnhemse Gelredome Glory Grand Prix op het programma, een avond vol spannende kickbokswedstrijden. De hoofdwedstrijden beginnen om ongeveer 19:30 uur, waarbij de fans getrakteerd worden op topgevechten. Voor de liefhebbers die niets willen missen, start het voorprogramma al om 18:00 uur met boeiende gevechten die de sfeer er goed in brengen en de spanning opbouwen voor het hoofdprogramma.

Waar kun je Glory Grand Prix kijken?

De Glory Grand Prix is vanaf 19:30 uur in Nederland te bekijken op Videoland. Op het moment van schrijven zijn er ook nog kaarten beschikbaar voor dit kickboks spektakel in de Gelredome, aangezien het evenement nog niet is uitverkocht.