Boksen: Badr Hari vs. Seth McSweeny 09-09-2023

Badr Hari is terug en komt op 9 september 2023 in actie op Glory 88 in Parijs tegen James McSweeney. Je kunt nu al wedden op Badr Hari – McSweeney maar daar heb je natuurlijk wel goede odds voor nodig. Die hebben we voor je gevonden!

Actuele quoteringen Hari McSweeny Wedden

Op het moment van schrijven (9 juni 2023) heeft nog geen bookmaker quoteringen gepubliceerd, zodra quoteringen beschikbaar zijn, zullen wij deze publiceren.

 

Bookmaker Winst Hari Winst McSweeny
1. Betcity n.n.b. n.n.b.
2. Jack’s n.n.b. n.n.b.
3. LiveScoreBet n.n.b. n.n.b.

 

Kan Golden Boy Badr Hari nog winnen?

Badr Hari heeft natuurlijk geen introductie nodig. De Nederlandse Marokkaan staat al jaren aan de top in de vechtsport en is voor velen een voorbeeld. Met een indrukwekkende carrière in het kickboksen heeft Hari zich gevestigd als een geduchte kracht en zelfs een legende. Bekend om zijn explosieve knock-out power en nauwkeurige slagen, heeft hij enkele van de meest gerenommeerde vechters in de sport verslagen. Met zijn overstap naar het boksen brengt Hari zijn uitgebreide ervaring in het stoten, zijn behendigheid en berekende agressie mee naar de ring. Zijn onophoudelijke streven naar overwinning en verwoestende combinaties maken hem een geduchte tegenstander voor iedereen die hem durft uit te dagen.

De ervaren kickbokser kwam de laatste vijf wedstrijden niet echt uit de verf en wist geen enkele partij te winnen sinds zijn overwinning op Hesdy Gerges in 2018. Daarbij moet dan wel vermeld worden dat de nederlaag tegen Overeem, Hari’s laatste gevecht, is teruggedraaid vanwege het positief testen van Alistair Overeem op verboden middelen. Ook het duel tegen Wrzosek werd onbeslist omdat het duel gestaakt werd. Toch kun je wel stellen dat de Golden Boy toch wel een overwinning nodig heeft om zijn reputatie te redden. Wat de bookmakers Nederland geven voor de kansen van Badr, bekijken we zo. Aangezien het duel nog relatief ver weg is, hebben nog niet alle bookies odds voor dit gevecht. Maar geen zorgen, wij hebben natuurlijk al wel wat quoteringen en bookmaker bonussen kunnen lospeuteren zodat je nu al kunt wedden op Hari vs. McSweeney

Wat is er bekend over Seth McSweeny: De vastberaden uitdager?

Seth McSweeny maakt gestaag naam met zijn doorzettingsvermogen gecombineerd met natuurlijk solide boksvaardigheden. McSweeney vocht dapper tegen Gokhan Saki tijdens Collision 3, gaat met vertrouwen dit gevecht in nadat hij afgelopen december de wereld- en Europese Muay Thai-kampioen Buğra Erdoğan versloeg. De ervaren Brit heeft over de hele wereld gevochten tegen enkele van de grootste namen in verschillende vechtsporten, en ziet nu de geweldige uitdaging tegen Badr Hari in de ring in het Franse Dome De Paris. Met een combinatie van technische bekwaamheid, voetenwerk en een solide “jabs” vormt hij een geloofwaardige bedreiging voor de gevestigde giganten van het boksen. McSweeney’s honger om zichzelf op het grote podium te bewijzen en de wereld te verrassen, zal ongetwijfeld zijn prestaties tegen Badr Hari stimuleren.Veel Nederlander zijn McSweeney natuurlijk als de underdog voor dit gevecht, maar hij zou zomaar eens kunnen verrassen.

Vechtstijlen en Strategieën

Badr Hari’s achtergrond in het kickboksen brengt een unieke dynamiek in zijn boksstijl. Verwacht dat hij zijn lange bereik, explosieve trappen en verwoestende hoeken zal gebruiken om de afstand te beheersen en McSweeny onder druk te zetten. Hari’s agressieve aanpak en vermogen om krachtige combinaties te ontketenen, maken hem een gevaarlijke tegenstander die de wedstrijd met één klap kan beëindigen. Natuurlijk is het nog de vraag of Hari blessurevrij en topfit aan de start van het gevecht kan verschijnen aangezien blessures hem nog weleens willen nekken.

Aan de andere kant zal Seth McSweeny vertrouwen op zijn ervaring in het boksen en technische vaardigheden om de uitdaging van Hari het hoofd te bieden. Zijn behendige voetenwerk, snelle tegenaanvallen en gedisciplineerde verdediging zullen cruciaal zijn om Hari’s kracht te neutraliseren en te profiteren van eventuele openingen die zich tijdens de wedstrijd voordoen. McSweeny heeft het vermogen om kalm te blijven onder druk en zijn strategie aan te passen naarmate de wedstrijd vordert. Dat is tegen Hari, zeker in de eerste rondes ook wel nodig.

BetCity bonus

Badr Hari – Seth McSweeney wedtips

Zoals bij elke bokswedstrijd is de uitkomst onzeker en zeker nu het nog zover is voor het gevecht is. Er is dan ook nog een hoop onzeker. Badr Hari’s ervaring, knock-out power en algehele vaardigheden maken hem favoriet voorafgaand aan het gevecht. Niet alleen bij zijn Nederlandse en Marokkaanse achterban, maar ook bij de bookmakers. Echter, de vastberadenheid van Seth McSweeny en zijn technische bekwaamheid mogen niet worden onderschat.

Het is belangrijk om de sterke en zwakke punten van elke vechter te evalueren voor je gaat wedden en natuurlijk is het van belang om de quoteringen te vergelijken bij de verschillende bookies. Daarnaast is een mooie sportweddenschappen bonus natuurlijk belangrijk. We zetten hieronder een paar van de bookmaker odds voor je neer en kijken gelijk naar de bonussen die je daar kunt vinden. Mochten er nog betere bonussen de revue passeren, dan zullen we deze pagina natuurlijk aanpassen.

Bij welke bookmakers kun je wedden op Badr Hari – Seth McSweeney?

Op het moment van schrijven is het duel tussen Badr Hari en Seth McSweeney nog ver in de toekomst. Daarom is het nog niet mogelijk om te wedden met de beste odds. Wat we echter wel al weten is dat Betcity vaak een van de bet sites Nederland is die het eerste met odds voor zulke partijen zoals Hari-McSweeney wedden komt. Op dit moment staat het gevecht nog niet op de wedkalender bij Betcity. Om dat leed wat te verzachten, staat er wel een mooie Betcity bonus voor je klaar. Bij deze bookmaker pak je namelijk maar liefst € 50,00 aan gratis weddenschappen als nieuwe speler. Daarmee kun je gratis wedden op alle sporten, zowel live- als prematch. Daarnaast zijn er regelmatig andere bonussen en toernooien te vinden die je zeker wel even bezig houden totdat de Badr Hari – Seth McSweeney odds gepubliceerd worden.

Ook Jack’s is er vaak vroeg bij met het publiceren van odds. Net als de andere bookmakers is het echter nog wat te vroeg om hier de goede boks odds te vinden. De Jack’s welkomstbonus levert je echter wel € 60,00 aan free bets op met daarbij nog andere extra’s. Door minimaal € 20,00 te storten en een eerste weddenschap te plaatsen, pak je de bonus met meerdere freebets en een gratis weddenschap op de Jack’s Specials. Hoe meer je inzet, hoe hoger je bonus wordt en hoe meer extra’s je krijgt. Zo levert een storting van € 50,00 je 5 freebets van € 10,00 op met daarbij 1 free bet van € 10,00 op de Jack’s Specials en ook nog een 1 profit boost van 20%.

Tenslotte raden we je aan eens een kijkje te nemen bij Livescore Bet. Ook daar verwachten we zeer binnenkort al odds voor Badr Hari – McSweeney en pak je daar een mooie Livescore Bet bonus. Deze bonus loopt op tot wel € 250 en dat is een van de hoogste bonussen die je in Nederland kunt pakken.

Je aanmelden bij deze bookmakers kan via de verschillende links op deze pagina. Houd in ieder geval deze pagina en de genoemde bookmakers goed in de gaten zodat je constant op de hoogte blijft van de beste odds bij Badr Hari – Seth McSweeney!