Bet365 app review en downloads voor iOS en Android

Als een van de grootste websites voor sportweddenschappen is Bet365 ook erg populair onder de Nederlandse spelers. Bet365 kon dan natuurlijk ook niet achterblijven op alle spelers ook een optimale mobiele ervaring te bieden voor hun platform. Om hier voor te zorgen heeft Bet365 dan ook een hele goede Bet365 app ontwikkeld voor zowel iOS spelers als mobiele Android spelers van Bet365.

Hoe gaat mobiel wedden bij Bet365 nu precies in zijn werk? Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je de app kunt downloaden, hoe de app precies in elkaar zit zoals de belangrijkste functies en prestaties. Ook bespreken je hoe je mobiel kunt wedden bij Bet365 zonder app, en hoe je een account aanmaakt een een eerste storting doet.

Bet365 app review

Hoogtepunten Bet365 app

Allereerst beginnen we met de belangrijkste onderdelen van de Bet365 app die er voor ons uitspringen.

  • Makkelijk te installeren
  • Beschikbaar voor iOS en Android
  • Bet365 bonus beschikbaar
  • Groot aanbod

Bet365 app download op iOS en Android

Het belangrijkste aspect van een Bet365 app review is natuurlijk simpelweg de vraag, waar kun je de Bet365 app downloaden? Gelukkig maakt Bet365 dit zo makkelijk mogelijk. Eerst waren gok apps namelijk helemaal niet toegestaan in app stores maar nu zien we er toch verschillende verschijnen in de Apple App store. Hieronder leggen we je precies uit hoe je de app kunt downloaden voor zowel Android als voor iOS.

De Bet365 iOS app downloaden

Zoals hierboven vermeld is de app voor iOS en dus ook voor iPhone gebruikers gelukkig heel makkelijk te downloaden. Deze staat namelijk ‘gewoon’ in de Apple app store. Je kunt dus gemakkelijk de app store openen op jouw iOS apparaat en vervolgens zoeken naar ‘bet365 – Wedden op sport’, tik vervolgens op installeren om de app te downloaden en je bent klaar om te spelen.

Zo download je de Bet365 app voor Android

Dan komen we aan bij de Bet365 Android app. Voor Android spelers is het, zoals sommige misschien al weten, vaak wat moeilijker om gok apps te downloaden. Dit komt doordat de Google Play Store over het algemeen geen gok apps toestaat en dan moeten spelers een APK app app downloaden via de bookmaker website. Verrassend genoeg is het Bet365 op moment van spreken als enige Nederlandse bookmaker wel gelukt om haar app in de Google Play Store uit te brengen. Ook Android gebruikers kunnen dus gewoon hun app store openen en zoeken naar de app. Let op dat de app een net iets andere naam heeft als op Apple, zoek als Android spelers dan ook naar ‘bet365 Sportwedden’ en installeer deze app direct vanuit de Play Store.

Bet365 app functies

Mobiel wedden bij Bet365

Naast de app is het ook mogelijk om mobiel te wedden bij Bet365 zonder de mobiele app van deze Nederlandse bet site te installeren op jouw apparaat. Dit kan je willen om verschillende redenen, misschien wil je simpelweg gewoon niet honderden apps op je apparaat, of misschien is je besturingssysteem verouderd en kun je de app niet meer downloaden. Wat de reden ook is, via jouw mobiele browser kun je namelijk ook super goed wedden via elk mobiel apparaat. Wanneer je de website via jouw telefoon bezoekt past deze zich gelijk aan naar de resolutie van jouw beeldscherm. De website is verder erg vlot en lijkt eigenlijk sprekend op de interface van de app. Het voordeel van de app in verhouding is vooral dat deze natuurlijk nog iets verder geoptimaliseerd is. Echter mis je helemaal niks door gewoon via jouw browser te spelen.

Account aanmaken of inloggen via de Bet365 app

Als je de app eenmaal gedownload hebt op je apparaat, is het natuurlijk handing om eerst een account aan te maken, anders wordt het lastig om een weddenschap te plaatsen. Voor Android en iOS app spelers bij Bet365 gaat dit op dezelfde manier. Wanneer je de app opent, zie je bovenin een icoontje voor jouw account. Hier kun je kiezen om in te loggen of een account aan te maken. Om in te loggen vul je gewoon jouw bestaande gegevens in, om een account aan te maken zijn er nog een aantal extra stappen nodig. Allereerst zul je gevraagd worden om jouw persoonlijke gegevens en natuurlijk een zelf gekozen wachtwoord. Vervolgens zul je jouw ID moeten uploaden, dit is wettelijk verplicht in Nederland. Zodra Bet365 handmatig jouw identiteit heeft gecontroleerd zal jouw account beschikbaar zijn en kun je aan de slag!

Registreren in de Bet365 app

Storten in de app

De knop om een storting te maken vindt je op dezelfde plek in de app als waar je in eerste instantie de login en registratie knop zag. Zodra je bent ingelogd staat er recht bovenin een knop met de tekst ‘storten’. Tik op deze knop, vul vervolgens jouw bedrag in en met welke optie je wilt storten. In de app en ook op de mobiele website zijn gewoon de zelfde betaal opties beschikbaar als die je kent van de desktop website van Bet365. In de Bet365 app kun je dus gewoon storten met creditcards van MasterCard en Visa maar ook simpelweg met iDeal.

Bet365 app veelgestelde vragen


Hoe download je de Bet365 app?

De app van Bet365 is te downloaden via de Apple App Store voor iOS en via de Google Play Store voor Android gebruikers.

Is er een bonus beschikbaar voor Bet365 app spelers?

Ja, Bet365 spelers kunnen net als spelers van de website gebruik maken van dezelfde Bet365 bonus.

Wat is het verschil tussen de Bet365 app en website?

De Bet365 app is speciaal geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Zo krijg je dus de volledige Bet365 ervaring in een prettige app. De app en website hebben echter gewoon exact hetzelfde aanbod waardoor je dus niks mist.

Bet365 app review

Zoals hierboven besproken heeft Bet365 dus een hele fijne omgeving gebouwd voor mobiele spelers. De mobiele website werkt goed maar de Bet365 app is al helemaal een genot om mobiele weddenschappen te plaatsen, althans, dat is onze mening. De app draait zowel op iOS en Android heel soepel en er zijn tal van weddenschappen beschikbaar voor alle wedstrijden. Ook is de app makkelijk te navigeren, misschien nog wel wat beter dan de desktop versie als het aan ons ligt, dit komt doordat de app want minimalistischer van aard is dan de website op computer.