LiveScore Bet app download en review voor iOS en Android

LiveScore Bet is nog een vrij nieuwe naam in de Nederlandse markt als we het hebben over sportweddenschappen, toch zijn ze al flink aan de weg aan timmeren. Prima odds en een mooie welkomst promotie is echter niet het enige dat een sportsbook maakt, het moet ook gewoon snel en vooral gebruiksvriendelijk zijn. LiveScore Bet heeft dat echter goed begrepen en heeft er voor gezorgd dat de ervaring voor mobiele spelers zo goed mogelijk is. Ze hebben namelijk een mobiele LiveScore Bet app ontwikkeld voor zowel iOS en Android.

In deze uiteenzetting vertellen we jou alles over de LiveScore Bet app, hoe je deze kunt downloaden, wat de belangrijkste functies zijn, maar ook hoe je zonder app kunt mobiel wedden bij LiveScore Bet. Hieronder beginnen we als eerste met de belangrijkste aspecten van de app en vervolgens de download instructies.

LiveScore Bet app review

Hoogtepunten LiveScore Bet app

Zoals bij elke app zijn er ook voor de LiveScore Bet app een aantal aspecten die er voor ons uitspringen. Dit zijn de belangrijkste functies van de LiveScore Bet App.

  • LiveScore Bet bonus voor mobiele spelers
  • Alle functies van de website
  • Gemakkelijk installeren
  • Voor zowel Android als iOS

Zo download je de LiveScore Bet app voor iOS en Android

Waneer je informatie aan het zoeken bent over een gok app ben je natuurlijk als aller eerste benieuwd waar je de app nou eigenlijk precies vandaan kunt halen, laten we daar mee beginnen. nog niet zo lang geleden was het nog vrij ingewikkeld om dit soort applicaties te installeren op jouw mobiele apparaat. Dit kwam doordat de app stored een stricte policy hanteerde waar in stond dat gok apps strict verboden waren. Gelukkig is die richtlijn recent wat versoepeld en word het ons een heel stuk makkelijk gemaakt. Hieronder leggen we je voor zowel iOS als voor Android precies uit hoe je de LiveScore Bet app installeert op jouw mobiele telefoon of tablet.

LiveScore Bet app download iOS

Als eerste beginnen we met de download instructies voor de LiveScore Bet iOS app. Dit is gelukkig vrij gemakkelijk gemaakt. De Apple App Store ofwel iTune Store laat sinds kort namelijk ook gok apps toe. Zo zijn er al verschillende voetbal gokken sites met een app te vinden in de app store. Om de LiveScore Bet app te vinden zoek je simpelweg naar de term ‘LiveScore Bet: Wedden op sport’ en kun je de app direct installeren.

LiveScore Bet app voor Android downloaden

Als tweede komen we dan logischerwijs uit bij de app download voor Android gebruikers. Hier moet even goed opgelet worden want om de LiveScore Bet android app te downloaden op jouw apparaat zijn er een aantal extra stappen nodig die je moet volgen. Dit komt doordat Android, in tegenstelling tot de Apple App Store, geen gok apps toestaat in de Google Play Store. Om de app alsnog te kunnen downloaden zul je nu naar de LiveScore Bet app moeten surfen en via hun speciale link de app moeten downloaden via jouw browser. Helaas zijn de app instructies niet heel prominent weergegeven in de website. Hieronder leggen we je echter stap-voor-stap uit hoe jij de app download voor jouw Android toestel.

  • 1: Ga naar de LiveScore Bet site via de onderstaande knop
  • 2: Scroll naar de onderkant van de site en selecteer ‘Hulp en veelgestelde vragen’.
  • 3: Zoek naar ‘app’ en klik op ‘De app downloaden’.
  • 3: Volg de link in de uitleg om het app bestand (APK) voor Android te downloaden.
  • 4: Je krijgt nu een melding om een bestand te downloaden, doe dit en volg de instructies.

Lukt het je nou niet om het bestand te downloaden? Dan heb je waarschijnlijk een instelling verkeerd of uit staan. Op dit op te lossen open je de instellingen app op jouw mobiele apparaat. Selecteer vervolgens beveiliging en vink het vakje aan naast ‘onbekende bronnen toestaan’. Nu zul je het bestand wel kunnen downloaden.

Mobiel wedden via browser bij LiveScore Bet

Mocht je nou geen app willen downloaden, of een verouderd systeem hebben waardoor dit niet meer mogelijk is. Wat de rede ook is, zonder app kun je ook gewoon heel goed mobiel wedden bij LiveScore Bet. dit doe je gewoon via de mobiele browser. Deze mobiele website van LiveScore Bet namelijk volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en lijkt eigenlijk heel erg op de app. Al is de App natuurlijk nog net was sneller en makkelijker is gebruik. Toch kun je voor zowel sportsbook als casino heel goed terecht op de mobiele website van LiveScore bet.

Registreren en inloggen via de app

Zowel het registreren als inloggen via de LiveScore Bet app is vrij gemakkelijk. Allereerst het inloggen. Om in te loggen op je de app en kun je rechtsboven meteen inloggen met jouw bestaande gegevens.

Om te registreren ga je naar de zelfde plek in de app. Als eerste zul je dan gevraagd worden om wat persoonlijke gegevens en zul je ook een wachtwoord moeten kiezen. Vervolgens upload je jouw identiteitsbewijs en heb je aan jouw deel voldaan. Zodra LiveScore Bet jouw identiteit handmatig heeft gecontroleerd kun je inloggen met jouw gegevens.

LiveScore Bet registreren

Unibet app veelgestelde vragen


Waar kun je de LiveScore App downloaden?

iOS gebruikers kunnen de LiveScore Bet app direct downloaden via de Apple App Store. Android gebruikers kunnen de app installeren via de link op de LiveScore Bet website.

Is de welkomstbonus ook beschikbaar via de LiveScore Bet app?

Dat is deze zeker! De LiveScore Bet welkomstbonus is net zo goed beschikbaar voor mobiele en app spelers als voor desktop spelers.

Wat is het verschil tussen de desktop versie en mobiele versie van LiveScore Bet?

Makkelijk gezegd is er eigenlijk geen verschil. De mobiele website ziet er anders uit omdat deze anders is ingedeeld om navigatie makkelijk te maken op mobiele apparaten. Echter bevat de mobiele website maar ook de app exact dezelfde functies, weddenschappen en promoties als de desktop website.

Hoe download je de LiveScore Bet app voor android?

De LiveScore Bet android app is niet direct beschikbaar via de google Play Store. Ga eerst naar je instellingen en Vink het vakje aan naast ‘Onbekende bronnen’ dat te vinden is onder ‘beveiliging’. Ga vervolgens naar de LiveScore Bet app pagina en download de app via de link die je daar kunt vinden.

LiveScore Bet app review

We kunnen een app review natuurlijk niet eindigen zonder een bondige maar eerlijke conclusie. De LiveScore Bet app is ideaal voor nieuwe maar ook voor bestaande spelers om mobiel te wedden bij LiveScore Bet. Je kan als mobiele speler gewoon gebruik maken van de bonussen en daarnaast zijn er tal van weddenschappen beschikbaar voor alle wedstrijden, je hoeft dus niks te missen. Daarnaast is de app heel goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten waardoor deze heel overzichtelijk maar ook snel is.