ZEbet app download en review voor Android en iOS

In het app overzicht heb je het misschien al gezien dat helaas niet alle bookmakers in Nederland een app hebben. Echter zijn er een aantal bookmakers die wel voor een optimale mobiele ervaring zorgen. ZEbet is daar een van. Ze bieden namelijk zowel een app als een mooie mobiele website aan. ZEbet lijkt dan ook een ideale bookmaker voor mobiel wedden, Wij vertellen je hier precies hoe dat zit.

Hieronder op deze pagina vertellen we je alles over mobiel wedden bij ZEbet. Hoe werkt de mobiele website en ZEbet mobiel wedden? Is er een ZEbet app beschikbaar en hoe kun je de ZEbet app downloaden? Je leest het allemaal hieronder.

ZEbet app review

Hoogtepunten van de ZEbet app

Na de ZEbet app uitgebreid getest te hebben zijn we logischer wijs ook een aantal voor en nadelen tegen gekomen. Hieronder hebben we de beste aspecten van de ZEbet app onder elkaar gezet.

  • Snelle laadtijden
  • Zelfde functies als de website
  • Overzichtelijke app
  • Makkelijk te installeren
Aanmelden bij ZEbet

De ZEbet app downloaden voor iOS en Android

Zoals direct aan het begin van deze pagina vermeld is er dus een app beschikbaar van de bookmaker ZEbet. Ideaal natuurlijk wanneer je mobiel wilt gaan wedden op jouw smartphone of tablet. De vraag is dan natuurlijk ook, waar kun je de app downloaden en voor welke apparaten is deze beschikbaar? Hieronder leggen we het je stap voor stap uit voor zowel Android gebruikers als iOS spelers.

Zo kun je de ZEbet iOS app downloaden

Wanneer we het hebben over het downloaden van gok apps dan wordt het voor iOS spelers vaak net wat makkelijker gemaakt. Dat komt niet doordat de bookmaker dat zo wilt hebben, dat komt simpelweg doordat Apple net wat soepeler omgaat met gok apps in haar iTunes app store. Om de ZEbet app voor iOS te downloaden heb je dus twee simpele opties. Zoek handmatig naar ZEbet in de app store op jouw Apple apparaat om de app te downloaden. Of als tweede optie kun je naar de app pagina op de ZEbet website, deze vindt je in het hoofdmenu. Daar kun je op de App Store knop tikken om direct doorverwezen te worden naar de download pagina van de ZEbet app in de app store.

Waar kun je de ZEbet app voor Android downloaden?

Als tweede komen we dan aan bij de ZEbet Android app. Om de app te downloaden zijn hier een aantal extra stappen nodig, schrik echter niet want het is zeker niet ingewikkeld. De rede hiervoor is dat de Google Play Store, in vergelijking met de Apple App Store, een stuk strikter is als het gaat om gok apps. De enige gok app die op dit moment te vinden is dat is de Bet365 app. ZEbet heeft echter net als veel andere bookmakers een simpele oplossing bedacht waardoor je de app alsnog gemakkelijk kunt installeren. Hieronder leggen we precies uit hoe je dit kunt doen.

  1. Allereerst ga je naar ZEbet website via de knop hieronder en tik je op ‘App’ in het hoofdmenu.
  2. Vervolgens zul je een android knop zien, tik hier op om de app te downloaden.*
  3. Je zult vervolgens een pop-up krijgen met de vraag om de app te downloaden, doe dit en vervolgens zul je de app kunnen vinden op jouw startscherm.

ZEbet app downloaden

Naar ZEbet

*Krijg je geen download pop-up wanneer je op de knop tikt? Dan zul je eerst ‘onbekende bronnen’ moeten toestaan in de instellingen van jouw apparaat. Om dit te doen open je jouw instellingen, ga je naar beveiliging en vink je het vakje naast ‘onbekende bronnen’ aan. Volg de stappen vervolgens opnieuw en alles zou moeten werken naar behoren.

Zebet mobiel wedden

Nu weet je hoe je de ZEbet app  kunt downloaden maar misschien voldoet jouw apparaat niet aan de minimale specificaties voor de app, of wed je liever zonder app? Gelukkig kan dat ook. ZEbet heeft namelijk ook een goede mobiele website die speciaal geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Hoe werkt dit precies. Wanner je naar de ZEbet website gaat op jouw smartphone of tablet dat past de website zich direct aan naar jouw apparaat. Dit betekend dat de verhoudingen aanpassen naar jouw beeldscherm en de menu structuur veranderd zodat je makkelijk via jouw mobiel door de website kunt navigeren. Daarnaast is de mobiele website bijna net zo snel als de app (eigenlijk lijkt de mobiele website ook heel erg op de indeling van de app). Mocht je voor welke rede dan ook liever zonder app maar via de website op jouw telefoon wedden, dan kan dat ook heel goed bij ZEbet en hoef je niks te missen.

ZEbet mobiele bonus

Mocht je nog geen bestaande speler zijn bij ZEbet en je willen registreren als nieuwe speler, dan moet je zeker niet vergeten om ook de ZEbet welkomstbonus voor nieuwe spelers mee te pakken. Met de ZEbet bonus kun je op moment van spreken namelijk tot 100 euro aan gratis weddenschappen ontvangen na jouw eerste storting. Je kunt de bonus claimen via de knop hieronder.

ZEbet bonus

ZEbet app veelgestelde vragen


Hoe kun je de ZEbet app downloaden?

Het downloaden van de ZEbet app is vrij simpel. Als je een iOS apparaat hebt kun je de ZEbet iOS app direct downloaden via de app store. Android spelers kunnen naar de app pagina gaan op de ZEbet website, daar staat een knop waarmee je gemakkelijk de ZEbet Android app kunt installeren.

Is de welkomstbonus ook beschikbaar via de ZEbet app?

Zeker! Als je je registreert via de ZEbet app kom je ook in aanmerking voor alle bonussen die je ook op de desktop website kunt vinden.

Hoe download je de ZEbet app voor android?

De ZEbet android app is helaas niet direct beschikbaar in de Google play store. Ga naar je instellingen en Vink het vakje ‘Onbekende bronnen’ aan dat te vinden is onder ‘beveiliging’. Ga vervolgens naar de Zebet app pagina en download de app via de Android knop.

Onze ZEbet app review

Al met al is de Zebet app een hele goede en fijne manier om mobiel te wedden met deze Nederlandse bookmaker. De app is zowel snel als overzichtelijk en zal, zeker voor bestaande spelers heel vertrouwd aanvoelen. Daarnaast beschik je met de app over alle functies die je ook op de website hebt en hoef je dus absoluut niets te missen.