50x je inzet terug bij overwinning Ajax op Vitesse bij BetCity

Jeroen van Veen
7. november 2022

Na het dramatische Eredivisieweekend voor beide ploegen staan Ajax en Vitesse in deze uitgestelde wedstrijd tegenover elkaar. Kan Ajax de koppositie weer overnemen van PSV zo vlak voor de winterstop? Ajax – Vitesse in de Eredivisie, woensdag 9 november 2022 om 20:00. Pak je BetCity bonus en wed op deze Eredivisiewedstrijd.

Vertrouwen matig bij beide ploegen

Het verhaal van dit weekend in de Eredivisie was natuurlijk de overwinning van PSV op Ajax in de Johan Cruijff Arena. Ajax kreeg bijna geen kansen tegen het felle PSV dat zijn weinige kansen wel in doelpunten om wist te zetten. Door de nederlaag moest Ajax de koppositie aan de Eindhovenaren afstaan, maar de Amsterdammers hebben het nog steeds in eigen hand om als koploper de winterstop in te gaan. Daarvoor moet het wel de inhaalwedstrijd tegen Vitesse winnen en dat lijkt geen onmogelijke opdracht.

Vitesse draait al het hele seizoen matig. Er leek weer wat verbetering in te komen met twee overwinningen op rij, maar dit weekend boorde Sparta dat opgebouwde vertrouwen hardhandig de grond in met een 0-4 overwinning in Arnhem. De nederlaag was ietwat geflatteerd, want tot een uur ging de wedstrijd gelijk op en stond het nog 0-0, maar na het tegendoelpunt ging het hard.

Het toont het gebrek aan vertrouwen van de achtste finalist in de Conference League van vorig jaar, die op een teleurstellende 15e plaats staat. Vitesse mist in deze wedstrijd zijn Poolse spits Bartosz Bialek en de lang geblesseerde keeper Kjell Scherpen. Ook verdediger Melle Meulensteen die tegen Sparta na een kwartier af moest haken is er mogelijk niet bij.

Alfred Schreuder lijkt met een fitte selectie naar deze wedstrijd toe te werken. Toch zal de trainer na de nederlaag tegen PSV mogelijk opnieuw aan het elftal gaan sleutelen, want de ploeg leek bij vlagen kansloos in eigen stadion. Calvin Bassey, die nog geen verpletterende indruk maakt, liet zich bij het eerste doelpunt bijzonder makkelijk aftroeven door Luuk de Jong en Devyne Rensch en Jorge Sanchez vielen op de backposities opnieuw door de mand. Owen Wijndal lijkt echter weer fit voor deze wedstrijd en kan de linksbackpositie weer innemen tegen Vitesse.

Wedden bij BetCity

Gokken op Ajax – Vitesse met odds boost BetCity

Als nieuwe speler kun je mooi van deze wedstrijd profiteren, want je krijgt liefst 50 keer je inzet terug bij een overwinning van Ajax en de Amsterdammers zijn de torenhoge favoriet voor de overwinning. De beste bookmakers Nederland hebben weinig vertrouwen in een verrassing van Vitesse. De normale quotering voor een overwinning van Ajax is 1.13 en de kans op een overwinning van de bezoekers wordt met een quotering van 20.00 erg klein geacht.

wedden op Ajax Vitesse odds

Ajax laat het dit seizoen tegen de kleinere ploegen eigenlijk nog vrijwel niet afweten. De Nederlagen kwamen tegen gerespecteerde ploegen als PSV (2x), AZ, Napoli (2x) en Liverpool (2x), maar voor de rest werden er alleen tegen Go Ahead Eagles een keer punten verspeeld en dus is de regerend kampioen de grote favoriet in de wedstrijd tegen het matig presterende Vitesse. Claim je sports betting bonus en zet in op deze midweekse Eredivisie wedstrijd.

Wedden bij BetCity

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.