Chelsea vs Arsenal, voorspelling met odds en tip

Jeroen van Veen
5. november 2022

Twee toppers in de Premier League dit weekend. Tottenham Hotspur en Liverpool spelen tegen elkaar, maar op dit moment is de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal veel interessanter.  Arsenal voert de Premier League namelijk verrassend aan. Chelsea leek aan een opmars bezig, totdat ze afgelopen weekend keihard onderuit gingen in Brighton. Chelsea – Arsenal in de Premier League, 6 november 2022 om 13:00. Pak je Toto bonus en wed op deze topper in de Premier League.

Beide ploegen kwamen deze week nog in actie in de Europese toernooien, maar omdat ze al voor de volgende ronde geplaatst waren, hoefden ze allebei niet voluit te gaan. Chelsea won met zijn sterkste elf met 2-1 van Dinamo Zagreb, terwijl Arsenal in de Europa League met een grotendeels tweede elftal net te sterk was voor FC Zürich.

Arsenal verrassende koploper Premier League

In de aanloop naar deze wedstrijd staat Arsenal twee punten voor op de eerste achtervolger Manchester City en na een aantal magere jaren is dat een hele prestatie. Chelsea staat op de zesde plaats, tien punten achter de verrassende koploper in de Premier League. Arsenal is grotendeels compleet in de aanloop naar deze wedstrijd. Emile Rowe-Smith is op de weg terug van een langdurige blessure en is er nog niet bij en het belangrijkste is dat rechtsback Takehiro Tomiyasu nog een twijfelgeval is voor deze wedstrijd. De Japanse rechtsback is belangrijk in het team van Mikel Arteta, maar kampt met een lichte spierblessure en moet deze wedstrijd dus mogelijk missen. Arteta roteert echter regelmatig achterin, dus vervanger Ben White is geen verslechtering.

Chelsea heeft normaal gesproken een overschot aan verdedigers sinds de vorige trainer Thomas Tuchel daar de nadruk op legde, maar dat is voor deze wedstrijd niet echt het geval. Wesley Fofana, Ben Chilwell en Reece James zijn er namelijk niet bij vanwege blessures. Op het middenveld is N’Golo Kante er niet bij en is Mateo Kovacic ook een twijfelgeval. Edouard Mendy is weer terug in het doel. Hij werd de afgelopen maand erg succesvol vervangen door Kepa, maar de Spaanse doelverdediger raakte vorige week geblesseerd en dus is de Senegalees terug in het doel bij Chelsea.

Wedden bij Toto

Inzetten op de Londense derby Chelsea – Arsenal

De wedstrijd wordt op Stamford Bridge gespeeld, maar door de recente vorm van Arsenal weten de bet sites Nederland niet zo goed wie de favoriet is. Toto geeft zelfs een quotering van 2.65 voor een overwinning van de thuisploeg en precies dezelfde odds voor een overwinning van Arsenal. Hoewel Arsenal een fantastische seizoenstart gehad heeft, gaat het lang niet altijd even makkelijk en Arsenal gaat het lastig krijgen om die koppositie vast te houden. Chelsea lijkt te verbeteren met nieuwe trainer Graham Potter, maar dat gaat wel met horten en stoten, toch lijkt Chelsea een goeie kans te maken op de overwinning in de derby.

Chelsea Arsenal odds

Als je liever wat minder risico neemt met een weddenschap, kun je ook op een dubbele kans wedden. Zowel een dubbele kans Arsenal/gelijkspel als Chelsea/gelijkspel levert je 1.45 op. Dus pak je bookmaker bonus en wed op deze wedstrijd.

Wedden bij Toto

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws