50x je inzet terug bij overwinning Ajax of PSV in Eredivisie topper

Jeroen van Veen
4. november 2022

Na een goede week in Europa voor beide ploegen staat de Nederlandse topper tussen Ajax en PSV op het programma in de Johan Cruijff Arena. PSV heeft een wedstrijd meer gespeeld als Ajax, maar kan in deze topper bij winst tijdelijk de koppositie overnemen, lukt de Eindhovenaren dat? Ajax – PSV in de Eredivisie, zondag 6 november om 16:45. Meld je aan bij Circus, pak je Circus bonus en verdien 50 keer je inzet terug.

Beide ploegen hebben dit seizoen al wat hoogte- en dieptepunten meegemaakt. PSV boekte mooie overwinningen op Arsenal, Monaco en Feyenoord, maar de nederlaag tegen Rangers FC waardoor ze de Champions League misliepen kwam hard aan. Verder ging PSV in de competitie onderuit tegen SC Cambuur en FC Groningen. Ajax boekte mooie overwinningen op Rangers, maar was kansloos tegen Liverpool en Napoli.

Beide ploegen wonnen midweeks hun Europese wedstrijd en staan daardoor in februari allebei in de tussenronde van de Europa League. Ajax won donderdag relatief makkelijk in Glasgow van de Rangers, en PSV gaf veel van de basisspelers rust tegen FK Bodo/Glimt, maar won alsnog in het Noorden van Noorwegen.

Dat PSV al geplaatst was voor het vervolg van de Europa League gaf trainer Ruud van Nistelrooij de kans om een aantal van zijn vaste krachten rust te geven met oog op deze topper. Walter Benitez, Cody Gakpo, Phillip Mwene en Xavi Simons hoefden daardoor niet in actie komen en zijn 100% fit tegen Ajax. Ibrahim Sangaré, Mauro Junior en Jarrad Branthwaite reisden vanwege gebrek aan fitheid helemaal niet af, maar lijken tegen Ajax gewoon beschikbaar.

Ajax kreeg dinsdag een domper te verwerken toen Owen Wijndal tegen Rangers al vroeg uitviel. Daardoor lijkt Daley Blind tegen PSV weer terug in de basis te keren. Brobbey lijkt deze topper juist wel te halen, nadat hij de wedstrijd tegen Rangers moest missen vanwege een blessure, dus verder lijkt de ploeg van trainer Alfred Schreuder compleet voor de topper tegen PSV. Kijk daarom verder voor je sportwedden bonus voor deze wedstrijd.

Inzetten op Ajax – PSV bij Circus Casino

Circus pakt uit met de Circus Super Odds van 50 keer je inzet terug bij een overwinning voor Ajax of PSV. Ajax is de favoriet bij de bookmaker, want zonder bonus is de quotering voor een thuisoverwinning is 1.78, tegen 4.15 voor een overwinning van PSV. De laatste twee overwinningen in onderlinge wedstrijden gingen naar de Eindhovenaren en beide keren leverde dat direct een prijs op, want zowel de bekerfinale als de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal werden door PSV gewonnen.

Ajax PSV odds

Vorig jaar was Ajax in de competitie echter twee keer te sterk, dus de ploegen zijn de laatste jaren erg aan elkaar gewaagd. De laatste ontmoetingen zijn erg doelpuntrijk geweest en ook nu zijn beide ploegen op volle kracht in de aanval. Luuk de Jong is weer fit en belangrijk na een lange blessure en Noni Madueke maakt zijn tegenstanders weer gek met zijn acties aan de rechterkant en dat kan de kansen van PSV, maar ook het aantal doelpunten een boost geven. In de laatste vijf ontmoetingen werden er telkens minimaal drie doelpunten gescoord en in dit geval levert dat een quotering van 1.46 op. Afgelopen juli werd er zelfs acht keer gescoord, maar dat lijkt nu niet weer te gaan gebeuren.

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.