Juventus vs Paris Saint Germain, voorspelling, odds en tip

Jeroen van Veen
31. oktober 2022

# Ad Op deze laatste dag van de groepsfase van de Champions League staat er voor Juventus nog flink wat op het spel. De ploeg is na nederlagen tegen Benfica al uitgeschakeld voor een vervolg in het miljardenbal, maar kan nog Europa League voetbal veiligstellen tegen het sterke PSG. Kan Juventus het gezicht nog enigszins redden door Maccabi Haifa voor te blijven? Juventus vs Paris Saint Germain in de Champions League, 2 november 2022 om 21:00. Pak je Bet365 welkomstbonus en wed op deze gedevalueerde kraker in de Champions League.

Juventus in crisis, mede door karrenvracht geblesseerden

Het ziet er een beetje triest uit om Juventus zo onderaan groep H te zien bungelen. Het houdt het Israëlische Maccabi Haifa alleen op doelsaldo achter zich. Voor het eerst sinds het seizoen 2013/14 zal Juventus er daarom niet bij zijn in de achtste finales van de Champions League. Het debacle zat er al een beetje aan te komen, want de ploeg heeft vrijwel geen echte sterren meer en heeft het in de Serie A ook al jaren een stuk lastiger.

Trainer Massimo Allegri is ook niet helemaal te benijden, want hij heeft al het hele seizoen met een waslijst aan blessures te maken. Voor deze wedstrijd mist ook meer dan de helft van de vaste basisploeg. Bremer, Danilo, Angel Di Maria, Manuel Locatelli, Weston McKennie, Leandro Paredes en Dusan Vlahovic zijn normaal gesproken basisspelers, maar zijn er vanwege blessures en schorsingen niet bij. Dat komt nog bovenop het langdurige ontbreken van Federico Chiesa en Paul Pogba, daarom lijkt Allegri opnieuw met tieners als Fabio Miretti, Matias Soule en Samuel Iling te gaan spelen.

Hoe anders is het bij PSG, de met supersterren doordrenkte ploeg draait goed en lijkt met Leo Messi in topvorm een sterkere ploeg te hebben dan ooit. PSG mist Neymar vanwege een schorsing, maar coach Gregory Galtier heeft verder alle basisspelers tot zijn beschikking voor deze wedstrijd. Voor PSG staat de eerste plaats in de groep nog op het spel en daarvoor moet de ploeg er voor zorgen dat het op doelsaldo minder dan vier doelpunten verliest op Benfica, die op hetzelfde moment tegen Haifa spelen en dat lijkt tegen dit gemankeerde Juventus geen al te lastige opgave te worden.

PSG favoriet bij Bet365

Bij de sport betting Nederland sites krijg je nog een relatief goede quotering voor een overwinning van de thuisploeg en dat komt omdat PSG niet alles op alles hoeft te zetten deze wedstrijd, want plaatsing voor de achtste finales is al een feit. Voor een overwinning van Juventus krijg je bij Bet365 namelijk een quotering van 4.50, tegen 1.70 voor een overwinning van de bezoekers. Als je overtuigd bent van een resultaat voor Juventus, maar vind je een overwinning iets te veel risico, kun je op een dubbele kans Juventus/gelijkspel inzetten voor een quotering van 2.10.

Juventus PSG odds
© Bet365 – screenshot 31/10/2022: odds onderhevig aan verandering.

Het lijkt echter interessanter om op PSG op de handicap in te zetten. Op PSG -1.5 krijg je namelijk nog een quotering van 2.67 en het enige dat de bezoekers daarvoor moeten doen, is met twee doelpunten verschil winnen in Turijn. Kijk voor gratis wedden verder op onze website, zodat je nog efficiënter kunt wedden op deze wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws