BetCity: 50x je inzet terug bij overwinning Ajax op Rangers FC

Jeroen van Veen
31. oktober 2022

In de laatste Champions League wedstrijd voor Ajax van dit seizoen neemt de ploeg het op tegen Rangers FC. De Amsterdammers zijn al kansloos voor de achtste finale in het miljardenbal, maar kan zich nog verzekeren van een vervolg in de Europa League, daarvoor mag het maximaal met vier doelpunten verschil verliezen van Rangers FC en dat kan toch niet meer misgaan? Rangers FC vs Ajax in de Champions League, 1 november 2022 om 21:00. Pak je BetCity bonus en wed op Ajax!

Nadat Ajax vorig seizoen nog zo verraste door alle zes de wedstrijden in de groepsfase te winnen, kwam de ploeg er dit jaar niet aan te pas. Alleen Rangers werd in de eerste wedstrijd opzij gezet, maar Liverpool en Napoli bleken een aantal maten te groot voor dit Ajax. Dat heeft alles te maken met het vertrek van Lisandro Martinez, Anthony, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch en natuurlijk trainer Erik ten Hag. Ajax haalde wel vervanging, maar die spelers (en trainer) komen qua kwaliteit voorlopig nog niet in de buurt bij hun voorgangers.

De 4-0 overwinning op Rangers aan het begin van dit seizoen leek hoop te bieden, maar daarna zakte de ploeg ver weg. Door die vroege overwinning kan Ajax zijn ticket voor de knock-outfase Europa League echter bijna niet meer mislopen, want Rangers FC draait helemaal een waardeloos seizoen. De ploeg staat puntloos onderaan in de groep en scoorde pas één keer.

Net als Ajax werd de ploeg van Gio van Bronckhorst dit seizoen het slachtoffer van het eigen succes. Nadat de finale van de Europa League werd gehaald (en verloren), verloor Rangers de helft van zijn basiselftal en de vervangers brengen nog niet hetzelfde, waardoor de druk op van Bronckhorst groot is. Voor deze wedstrijd is John Lundstram geschorst en de ploeg heeft met Conor Goldson, Tom Lawrence en Ianis Hagi een aantal belangrijke langer geblesseerden, maar voor de rest is de vaste basis gewoon beschikbaar.

Wedden bij BetCity

Wedden op Rangers FC vs Ajax bij BetCity

Als nieuwe speler krijg je voor Rangers – Ajax dus een fantastische promotie, want bij een overwinning van Ajax krijg je liefst 50 keer je inzet terug. Ajax is sowieso de duidelijke favoriet voor de overwinning bij de beste Nederlandse bookmakers, want als je al een account hebt, krijg je een quotering van 1.86 voor een overwinning van Ajax, tegen 4.10 voor een Schotse overwinning.

Rangers Ajax odds

Het Ibrox stadion maakt vaak wat los bij de fans, dus als het Schotse publiek er echt achter gaat staan, zou Ajax het nog wel eens lastig kunnen krijgen, maar de verwachting is toch dat ze ook de uitwedstrijd naar zich toe zullen trekken. Ajax is tegen Rangers vrijwel compleet en trainer Alfred Schreuder, die flink onder druk staat door de matige Champions League campagne, kan daardoor met zijn sterkste elftal spelen.

Ajax was in het weekend ook vrij en kon zich dus optimaal voorbereiden om in ieder geval niet met meer dan 4-0 te verliezen en zo dus in de Europa League door te mogen. Kijk verder voor free bets Nederland, om nog goedkoper te kunnen wedden op de Champions League wedstrijden van deze week.

Wedden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.