Barcelona vs Inter met goeie bookmaker odds bij Toto

Jeroen van Veen
11. oktober 2022

Voor Barcelona wordt het deze wedstrijd erop of eronder. Na de verrassende nederlaag van vorige week moet de ploeg van Xavi eigenlijk winnen om nog een goede kans op de volgende ronde van de Champions League te houden. Barcelona vs Inter in de groepsfase van de Champions League, 12 oktober 2022 om 21:00. Kijk bij je Toto sportsbook en wed op deze belangrijke wedstrijd in het miljardenbal met Nederlanders bij beide ploegen.

Na de nederlaag van vorige week heeft Barcelona weinig ruimte meer voor fouten. In een poule met verder nog Bayern München vechten deze twee ploegen om de tweede plaats en daardoor kwam de nederlaag van vorige week in Milaan nog harder aan in Barcelona. De ploeg was over het algemeen wat gevaarlijker dan de Italianen, maar wist genoeg te forceren en had nog pech toen een doelpunt vanwege hands afgekeurd werd en later een handsbal van Inter verdediger Denzel Dumfries niet gezien werd door de scheidsrechter.

Bij Barcelona is Frenkie de Jong weer terug in de selectie na een blessure. Hij viel in het weekend tegen Celta de Vigo al in, maar maakte geen hele goede indruk en dus lijkt hij op de bank te moeten beginnen. Memphis is nog geblesseerd aan de kant van Barcelona, maar met onder andere Robert Lewandowski, Ansu Fati en Ousmane Dembele is er bij Barcelona genoeg scorend vermogen. In de verdediging heeft de ploeg wel wat problemen, want Ronaldo Araujo, Jules Kounde en Andreas Christensen zijn geblesseerd, waardoor het met Gerard Pique en Eric Garcia maar twee volwaardige centrumverdedigers beschikbaar zijn.

Bij Inter heeft Stefan de Vrij zijn basisplaats verloren, maar is de verdediging met onder andere Dumfries aan de rechterkant redelijk sterk en Dumfries lijkt te mogen beginnen. Voorin zijn er meer problemen, want Romelu Lukaku is al meer dan een maand geblesseerd en ook Joaquin Correa is er deze wedstrijd nog niet bij. Met Lautaro Martinez en mogelijk Henrik Mkhitaryan zijn er nog wel goede aanvallers beschikbaar, maar de spoeling is een stuk dunner.

Wedden bij Toto

Inzetten op Barcelona vs Inter bij Toto

De thuisploeg is de torenhoge favoriet voor de overwinning deze wedstrijd. Ook vorige week was Barcelona de duidelijke favoriet, maar toen liet Inter ondanks het gebrek aan vorm zien een taaie tegenstander te zijn. Bij Toto krijg je voor deze wedstrijd een quotering van 1.43 voor een overwinning van Barcelona, terwijl een overwinning van de Italianen liefst 6.70 waard is. Kijk bij de iDEAL bookmakers waar je met je favoriete betalingsmethode in kunt zetten.

Barcelona Inter odds

Inter gaat deze wedstrijd ongetwijfeld volledig op de verdediging inzetten. Met een gelijkspel komen de Italianen al heel dicht bij de volgende ronde van de Champions League, dus zullen ze weinig aanvallende intenties laten zien. Als je denkt dat Barcelona zich keer op keer op de Italiaanse defensie vast gaat lopen en niet tot scoren gaat komen, dan kun je op unders inzetten. Minder dan 2.5 doelpunten is bijvoorbeeld een quotering van 2.30 en afgaande op de laatste drie wedstrijden, waarin Barcelona in totaal slechts twee keer scoorde, is dat zomaar mogelijk. Kijk ook verder voor de beste sportweddenschappen en beste quoteringen die de bookmakers aanbieden.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws