BetCity: win 100 keer je inzet bij een overwinning van Ajax op Napoli

Jeroen van Veen
11. oktober 2022

Na de zware 1-6 nederlaag van vorige week tegen Napoli, mag Ajax het in Napels opnieuw tegen de Italianen opnemen. Ajax heeft een resultaat nodig om niet al voortijdig uitgeschakeld te worden in het miljardenbal. Kunnen de Amsterdammers het Napoli deze keer lastig maken? Napoli – Ajax in de Champions League, 12 oktober 2022 om 18:45. Pak je BetCity bonus code en wed op deze cruciale wedstrijd.

Ajax zonder aanvoerder Tadic in Napoli

Het was een galavoorstelling in de Johan Cruijff Arena afgelopen dinsdag, Ajax kwam nog wel op voorsprong, maar daarna lieten de Napolitanen niets heel van de ploeg van Alfred Schreuder. Dusan Tadic kreeg tot overmaat van ramp na 75 minuten ook nog eens zijn tweede gele kaart en is daarom geschorst voor de return. De meningen verschillen of dat positief of negatief is voor het team. De aanvoerder is al jaren een belangrijke kracht voor Ajax, maar is dit seizoen niet zo doorslaggevend als vorige seizoenen. Door zijn status in het team speelt hij echter vrijwel elke wedstrijd de volledige 90 minuten, maar nu krijgt de rest van de ploeg de kans om aan te tonen dat ze het ook zonder hem kunnen.

Dat betekent dat Brian Brobbey mogelijk weer in de basis staat, maar het kan ook dat Schreuder voor een verrassende opstelling gaat met een versterkt middenveld, waardoor er een aanvallende positie verdwijnt. Achterin probeerde Schreuder het tegen FC Volendam op zaterdag met Calvin Bassey op linksback en Daley Blind centraal en de vraag is of dat tegen de Italianen opnieuw gaat gebeuren.

Napoli heeft geen reden gehad om grote veranderingen aan te brengen voor deze wedstrijd. De ploeg won de laatste acht wedstrijden die ze speelden en gaat fier aan kop in de Serie A en in groep A van de Champions League. Onder andere tegen Ajax en Liverpool toonden ze aan dat ze met jonge spelers en vloeiend veldspel voor weinig tegenstanders bang hoeven te zijn.

Wedden bij BetCity

Gok nu op Napoli vs Ajax bij BetCity

BetCity ziet net als alle andere bookmakers Napoli als favoriet voor de overwinning, maar heb je toch vertrouwen in de Amsterdammers én nog geen account bij de bookmaker, maak dan nu een account aan bij de sportsbook Nederland om liefst 100x je inzet terug te krijgen bij een overwinning van Ajax.

Napoli Ajax odds

Als je al een account hebt kun je ook een gratis weddenschap krijgen voor de wedstrijd. Je hoeft dan alleen maar een weddenschap van 10 euro op een Champions League wedstrijd van vandaag in te zetten en dan krijg je een free bet van 5 euro. Claim eerst nog wel even je bonus op de BetCity website.

Die 5 euro zou je dan bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor een quotering van 5.50 voor een overwinning van Ajax, of van 1.60 voor een overwinning van het favoriete Napoli. Denk je dat Ajax het een stuk beter gaat doen dan vorige week, maar vind je wedden op een overwinning toch te risicovol, dan kun je met handicap betting toch op je favoriete ploeg inzetten. Voor Ajax +0.5 krijg je een quotering van 2.50 en dan is een gelijkspel genoeg om je weddenschap te winnen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.