Maak een transfer naar BetCity en krijg free bets als beloning

Jeroen van Veen
5. augustus 2022

Het voetbalseizoen 2022/2023 staat op het punt van beginnen en dus kan er weer volop gewed worden bij de beste bookmakers Nederland, of dat nu op de Eredivisie, de Premier League, La Liga, Serie A of de internationale clubtoernooien is. Met de BetCity transfermarkt krijg je een fantastische promotie die geldt voor zowel nieuwe als bestaande spelers voor het wedden op voetbal. Hoe dat werkt? Dat lees je in dit artikel.

De transfermarkt is een promotie van BetCity waarbij je als je een transfer maakt naar BetCity, met andere woorden jezelf bij de bookmaker aanmeldt, tot maximaal 150 euro aan free bets kunt pakken. Met die BetCity bonus kun je inzetten op de Eredivisie, de Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League en de Conference League.

Als je al een account hebt bij BetCity hoef je natuurlijk geen transfer meer te maken om met de transfermarkt mee te doen. Dan kun je je contract gewoon verlengen en een ’tekenbonus’ krijgen tot 100 euro aan gratis weddenschappen die je op bovenstaande competities kunt inzetten. De free bets kun je alleen live tijdens wedstrijden inzetten. Wat moet je daar verder nog voor doen?

Eerst claim je bij BetCity je free bet. Voor elke competitie is een gratis weddenschap van 20 euro beschikbaar met een totaal tot 150 euro! (100 euro voor bestaande klanten.)

  • 20 euro free bet voor de Eredivisie
  • 20 euro free bet voor de Premier League
  • 20 euro free bet voor de Serie
  • 20 euro free bet voor La Liga
  • 20 euro free bet voor Champions League/Europa League/Conference League en dat geldt dan alleen voor de hoofdtoernooien
  • 50 euro free bet (alleen voor nieuwe spelers)

Als je de free bets geclaimd heb, moet je ze eerst nog activeren voordat ze op je bet account zichtbaar worden. Dat doe je door een weddenschap van 20 minimaal euro op de desbetreffende competitie in te zetten. Dus door 20 euro of meer op een Eredivisie wedstrijd in te zetten, wordt je 20 euro free bet voor de Eredivisie geactiveerd.

Betcity transfermarkt

Die gratis weddenschap kun je wel alleen live tijdens een Eredivisiewedstrijd inzetten en als je die weddenschap wint, krijg je de winst van die gratis weddenschap uitbetaald. Datzelfde geldt voor de andere competities. Zet minimaal 20 euro in op een La Liga wedstrijd en als je weddenschap afgerond is, kun je gratis 20 euro live inzetten op een La Liga wedstrijd.

De promotie geldt tot 8 september 2022, dus in het geval van de Europese toernooien, kun je ze alleen tijdens de eerste speeldag gebruiken, want die zal op 6, 7 en 8 september plaatsvinden.

Waar moet ik op verder op letten voor het gebruiken van deze bonus?

  • Claim eerst je bonus. Doe dat voordat je de weddenschap plaatst waarmee je je bonus activeert.
  • Deze weddenschap is geldig voor mensen van 24 jaar en ouder.
  • De free bet wordt geactiveerd en komt automatisch op je betslip als de weddenschap om de gratis weddenschap te activeren afgerond is.

De BetCity transfermarkt begint met de Eredivisie en de Premier League en is tot 8 september geopend. Dus waar wacht je nog op? Maak een transfer of pak je tekenbonus, claim je free bets en zet in!

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.