FC Twente vs FK Cukaricki, kan Twente het thuis afmaken?

Jeroen van Veen
10. augustus 2022

# Ad Het was pas de eerste wedstrijd van het seizoen voor Twente, vorige week in Servië, maar de ploeg liet direct al van zich spreken met een relatief makkelijke 1-3 overwinning, waardoor de Conference League play-off wel erg dichtbij is. Kan Twente in de Grolsch Veste opnieuw winnen? FC Twente – FK Cukaricki in de derde voorronde van de Conference League, 11 augustus 2022 om 19:00. Ga nu naar Bet365 Nederland voor de beste odds voor deze wedstrijd.

Twente superieur in eerste wedstrijd

FC Twente maakte vorig week snel korte metten met de Serviërs. Ondanks dat er af en toe nog wat misverstanden waren, stonden de Tukkers bij rust al met 0-3 voor. Een monsteruitslag leek in de maak, maar Cukaricki kwam in de tweede helft veel beter voor de dag en Twente kon in zijn eerste wedstrijd van het seizoen de intensiteit niet zo hoog houden en dus kregen ze nog een doelpunt tegen.

Ondanks het tegendoelpunt was de 1-3 overwinning een mooie opsteker en daarom is Twente de afgetekende favoriet voor het behalen van de volgende ronde, waar de winnaar van dit tweeluik een zware dobber krijgt tegen Fiorentina. Voor deze wedstrijd zou Twente wel eens met dezelfde opstelling voor de dag kunnen komen als 7 dagen geleden in Belgrado.

Middenvelder Ramiz Zerrouki staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord en gaf zelf aan ook graag een stap naar de topclub te willen maken, maar voorlopig is er nog niets rond en dus zal de spelmaker gewoon weer aan de aftrap staan. Sem Steijn liet zich tegen NEC al van zijn beste kant zien en de nummer 10 is op zoek naar een basisplaats, maar Ron Jans zal de geroutineerde Michel Vlap waarschijnlijk nog niet laten vallen.

Bij Cukaricki was het de eerste helft armoe troef, maar toen onder andere ex-Eredivisionist Luka Adzic erin kwam, ging het beter draaien bij de Serviërs, die nog een kleine kans op de volgende ronde hebben.

Gokken op FC Twente vs FK Cukaricki

FC Twente is dus de duidelijke favoriet voor het behalen van de volgende ronde bij de Nederlandse bookmakers, maar ook om deze wedstrijd zelf te winnen. Voor een Twentse overwinning krijg je bij Bet365 een quotering van 1.28 en als Cukaricki deze wedstrijd wint, is dat bij dezelfde bookmaker 11.00 waard.

Bet365 heeft ook nog interessante verhoogde quoteringen voor deze wedstrijd, want als FC Twente beide helften wint dan is daar een quotering van 3.10 voor in plaats van 2.75. Twente is natuurlijk zoveel beter, dat dit zomaar eens zou kunnen, maar als de thuisploeg al in de eerste helft een flinke voorsprong pakt, hoeven ze in de tweede helft niet meer zo, en kunnen ze het ook nog wel eens rustig uitspelen. Toch lijkt het kwaliteitsverschil zo groot, dat deze weddenschap zeker interessant is.

Twente - Cukaricki odds
© Bet365 – screenshot 10/08/2022: odds onderhevig aan verandering.

Denk je dat deze wedstrijd in 4-0 voor FC Twente eindigt krijg je helemaal een mooie quotering, want daar is de verhoogde quotering liefst 17.00 voor, in plaats van de 12.00 die ze er oorspronkelijk voor in gedachten hadden, dus ga naar je bet sites iDEAL en wed op deze voorronde Conference League wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws