Leicester City vs Manchester United, pakt ploeg Ten Hag door?

Jeroen van Veen
31. augustus 2022

Na twee overwinningen op rij is er even wat rust rond het Manchester United van Erik ten Hag, dat zojuist Antony voor rond de 100 miljoen euro van Ajax overnam. Tijd om er lang van te genieten is er echter niet, want de Premier League dendert door. Deze donderdag staat de zware uitwedstrijd tegen Leicester City op het programma. Leicester City – Manchester United in de Premier League, 1 september 2022 om 21:00. Pak je Jack’s bonus en wed op de sterkste competitie ter wereld.

De grootste verbetering van Manchester United in vergelijking met de twee nederlagen waarmee de ploeg het seizoen begon is de verdediging. Harry Maguire is naar de bank verwezen en Rafael Varane vormt nu een koppel met aanwinst Lisandro Martinez. De Argentijn kreeg in de eerste wedstrijden veel kritiek te verwerken en vooral zijn geringe lengte werd als een groot probleem gezien, maar hij werd zowel tegen Liverpool als tegen Southampton uitgeroepen tot Man of the Match.

Ook Cristiano Ronaldo is naar de bank verdwenen, de Portugees is nog steeds op zoek naar een nieuwe ploeg, maar de zoektocht wil nog niet vlotten. CR7 lijkt niet in de strategie van ten Hag te passen en mag dus naar een nieuwe club uitkijken. De transfermarkt sluit in Engeland een uur na deze wedstrijd, dus er is een goede kans dat hij zijn laatste wedstrijd voor United al gespeeld heeft.

Of aanwinst Antony al direct mee kan doen is nog niet helemaal duidelijk. De transfer werd dinsdag pas afgerond, maar ten Hag kent hem natuurlijk goed en hij was bij Ajax in het begin van het seizoen al in topvorm. De trainer wilde twee naar binnen trekkende vleugelspelers en met Jadon Sancho al op links kan Antony voor die dreiging vanaf de andere kant zorgen. Leicester City staat na een waardeloze seizoensstart onderaan en heeft de punten hard nodig, James Maddison is niet helemaal fit en daarom een twijfelgeval voor deze wedstrijd, maar voor de rest lijkt de ploeg compleet.

Inzetten op Leicester City vs Manchester United

Na de twee recente overwinningen wordt Manchester United door de Nederlandse bookmakers als favoriet voor de overwinning gezien. Bij Jack’s krijg je een quotering van 2.08 voor een overwinning van de bezoekers, tegen 3.45 voor een zege van Leicester City. Een gelijkspel is 3.95 waard. De bookmakers lijken daarom nog niet helemaal overtuigd van Manchester United, want tegen de nummer 20 in de Premier League zou je dat toch wel wat meer verwachten.

Leicester City Manchester United odds

De verwachting is echter dat Leicester wel weer omhoog zal klimmen en uiteindelijk een middenmotor zal worden en het vertrouwen bij United is nog broos. Hoewel ten Hag op de goede weg lijkt, heeft hij nog te maken met een paar spelers die niet echt bij zijn stijl passen en de vraag is of zij zich aan kunnen passen. Casemiro zal tegen Leicester voor het eerst in de basis staan en dat is ook een opsteker voor de Nederlandse trainer, want de Braziliaan brengt een schat aan ervaring en leiderschap mee. Kijk hier naar een gratis weddenschap bij de bookmaker.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Jacks Casino & Sport Nieuws