Pogacar winnaar Tour de France 2022? BetCity beloont!

Jeroen van Veen
5. juli 2022

De Tour de France 2022 is al in volle gang. Er zijn al wat Nederlandse ritzeges geweest, maar voor de klassementsmannen moet het allemaal nog beginnen. BetCity weet daar wel raad mee en geeft je als nieuwe speler liefst 40 keer je inzet terug bij een overwinning van topfavoriet Tadej Pogacar of groen voor Wout van Aert, lees hier hoe dat werkt.

BetCity odds boost Pogacar gele trui

BetCity heeft vaak goede bonussen voor nieuwe spelers en heeft het ook voor de liefhebbers van de Tour de France voor elkaar. Als je je als nieuwe speler aanmeldt bij deze Nederlandse bookmaker dan kun je met een weddenschap op Tadej Pogacar als tourwinnaar een quotering van 41.00 krijgen. Is dat een goede bonus?

Tadej Pogacar is de grote favoriet voor de overwinning in de Tour dit jaar. De winnaar van de afgelopen twee edities laat al jaren zien dat hij de te kloppen man is. De grote concurrentie lijkt van Jumbo-Visma en INEOS Grenadiers te komen, want beide willen de Sloveen met blokken van sterke renners aanvallen.

Bij Jumbo-Visma hoopt men op ingevingen van Primoz Roglic en Jonas Vingegaard. De Sloveen en de Deen werden allebei al eens tweede in de Tour de France, achter een ontketende Pogacar. Met ploegenspel zouden ze die hegemonie mogelijk kunnen doorbreken, maar het probleem is dat de renner van UAE Emirates op alle vlakken beter lijkt. Hij heeft normaal gesproken een betere tijdrit, is beter bergop en is een betere sprinter dan het tweetal van Jumbo-Visma, dus zullen de Jumbo’s waarschijnlijk iets onverwachts moeten doen voor succes.

Datzelfde geldt voor INEOS. Met Geraint Thomas hebben ze een voormalig tourwinnaar in de ploeg en met Adam Yates en Daniel Martinez staan er nog twee goede klassementsrenners aan de start. Van Martinez wordt vooral in de bergen veel verwacht, terwijl zijn tijdrit wat achterblijft. Yates kan beide dingen wel goed, terwijl Thomas vooral sterk is in de tijdrit, maar zijn vorm het in de bergen wel eens af heeft laten weten, dus zullen ze de Sloveen misschien ergens samen aan moeten vallen.

Met andere woorden, Pogacar is simpelweg de grote favoriet en is tenzij er pech of ziekte aan te pas komt de gedoodverfde Tour de France winnaar dit jaar. Bij BetCity krijg je dus als je je als nieuwe speler aanmeldt bij de bookmaker 40 keer je inzet terug bij een overwinning van de Sloveen.

Er zitten nog wel wat voorwaarden aan, zo is de maximale inzet 1 euro, maar daar kun je dus wel mooi 40 euro mee winnen en dat is niet niks.

Tour de France odds

Odds boost van Aert groene trui

Daarnaast kun je dezelfde odds boost krijgen als Wout van Aert de groene trui behoudt. De Belg heeft al snel een grote voorsprong genomen en lijkt hard op weg die trui in Parijs te winnen, maar als zijn ploeg Jumbo-Visma de gele trui in het vizier krijgt, kunnen zijn doelen nog wel eens veranderen. Toch is de Belg de uitgesproken favoriet om die trui Parijs in te rijden. De bookmaker heeft elke dag tot de eindstreep in Parijs op 24 juli nieuwe odds boosts voor het wedden op de Tour de France, dus houdt BetCity in de gaten.

Wedden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.