Toto zomerfestival: wedden met kans op 50.000 euro

Jeroen van Veen
6. juli 2022

Bij Toto hebben ze de zomer in hun bol en daar kan jij van meeprofiteren met mooie prijzen. Ze hebben namelijk niet alleen de gratis bet, maar vooral het Toto zomerfestival waarmee je tot wel 50.000 euro kunt verdienen, een actie die nog de hele maand juli loopt. Hoe dat werkt? Dat lees je in dit artikel.

Wedden tijdens de sportzomer 2022 bij Toto

Het wordt weer een hete sportzomer, met de Tour de France, het EK voor vrouwen en nog vele andere evenementen. Toto biedt jou al een Toto welkomstbonus, maar daarnaast ook nog de kans op nog een mooiere zomer met goede prijzen bij het Toto zomerfestival. Dat zit namelijk zo.

Elke keer als je een weddenschap van minimaal 10 euro plaatst, dan krijg je van Toto een soort van loterijticket waarmee je meedingt naar prijzen. Zo zijn er elke week prijzen van 2.500, 1.000 en 500 euro te winnen en over de gehele actieperiode (tot en met 31 juli) wordt er zelfs een prijs van 50.000 euro uitgedeeld. Daar kun je ondanks die hoge benzineprijs en dure vliegtickets een mooie vakantie van boeken!

Wedden op de tour de France

Dus ben jij een wielerfan, dan zet je bijvoorbeeld 10 of 20 euro in op de tourwinst van Tadej Pogacar, of op de groene trui van Wout van Aert. Je kunt ook elke dag op de etappewinnaar wedden. Vind je 10 euro per weddenschap wat aan de hoge kant, dan kun je ook meerdere weddenschappen van 2 euro plaatsen. Aan het einde van de actieweek wordt namelijk het totale bedrag dat je in die week ingezet hebt samengevoegd en dan krijg je per 10 euro één ticket.

Wedden op het Nederlands Elftal bij het EK vrouwen 2022

Als het wielrennen jou niet genoeg interesseert om zoveel geld op in te zetten, maar je wilt wel graag om de prijzen meedoen, staat het EK 2022 voor vrouwen ook nog op het punt van beginnen. Als fan van Oranje kun je natuurlijk ook op die wedstrijden wedden en Toto maakt dat nog een stukje interessanter, want voor weddenschappen op het Nederlands Elftal vrouwen kun je zelfs twee tickets per 10 euro krijgen. Datzelfde geldt overigens als je deelneemt aan een aantal van Toto’s eigen casinospellen.

Het maakt eigenlijk niet uit waar je op inzet, want ook tennis, de voorrondes van de Champions League, de Johan Cruijff schaal en de Nations League volleybal zijn allemaal evenementen om op te wedden. Zorg dat de weddenschappen wel voor of op 31 juli afgerond zijn. Toto zomerfestival odds

Je kunt per week met maximaal tien tickets meedingen om de prijzen. Je mag wel meer inzetten natuurlijk, maar om het eerlijk te houden krijg je per week maar tien tickets die om de weekprijzen meedoen. Voor de grote prijs van 50.000 mag je met 60 tickets meedoen.

Ben je dus nog op zoek naar een extraatje voor de zomer, dan is het Toto zomerfestival een kans om veel geld te winnen. Mocht je een prijs winnen, dan krijg je die ook lekker op je bankrekening uitbetaald, zodat je er meteen iets leuks mee kunt doen. Log dus nu in bij Toto, pak je bookmaker bonus en maak daarnaast kans om deze zomer 50.000 euro te winnen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws