Vitesse vs PSV Eindhoven met verhoogde quoteringen bij Jack’s

Robert Brondel
11. februari 2022

Na twee verloren wedstrijden moet PSV de draad weer oppakken tegen subtopper Vitesse. Beide ploegen spelen komende week in de belangrijke play-offs van de Conference League. Voorspelling van Vitesse – PSV en odds.

Wat zien de bookmakers Nederland in deze wedstrijd, dat zien we later. PSV is tegen Vitesse alvast op zoek naar eerherstel, na thuisnederlagen tegen AZ en Ajax. De ploeg ging nog als koploper de winterstop in, maar staat nu vijf punten achter op Ajax, dat op zondag met FC Twente ook een zware tegenstander krijgt. 

De ploeg van Roger Schmidt, die al aangegeven heeft na dit seizoen niet verder te gaan bij de Eindhovenaren, won tussendoor nog wel in de beker van eerstedivisionist NAC Breda en in die wedstrijd maakte Noni Madueke na maanden van blessureleed zijn rentree. De Engelse vleugelaanvaller liet direct van zich spreken met een doelpunt en een assist. Madueke werd al na 45 minuten gewisseld, zodat hij ook fit aan de belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse kan beginnen. 

Wie nog steeds niet terug is, is centrumverdediger André Ramalho. De Braziliaan begon dit seizoen fantastisch, maar toonde naarmate het seizoen vorderde ook wat scheurtjes in zijn stabiele manier van verdedigen. Toch wordt hij aangemerkt als de beste verdediger van PSV en de club lijkt nog tot minimaal tot april te moeten wachten voordat hij weer beschikbaar is. 

Vitesse lijkt met een frisse ploeg naar deze wedstrijd toe te leven. De ploeg van coach Thomas Letsch kreeg in de beker op woensdag nog een oorwassing van Ajax (5-0), maar draait verder een prima seizoen, waarin het zich voor de volgende ronde van de Conference League plaatste en in eigen land nog volop meedoet in de strijd om Europees voetbal. 

vitesse eindhoven voorspelling kansen

Odds Vitesse vs PSV bij Jack’s 

Wil je wedden op voetbal en specifiek op deze wedstrijd, doe dat dan bij Jack’s, want de bookmaker heeft verhoogde quoteringen voor deze wedstrijd met hun specials. Zo krijg je een quotering van 2.00 aangeboden voor een overwinning van PSV, dat de duidelijke favoriet is bij de bookmakers. Voor een overwinning van de thuisploeg krijg je ook een verhoogde quotering van 5.00 en daarnaast krijg je nog extra goeie odds voor de weddenschap dat beide ploegen tot scoren komen (1.75). 

De normale quotering voor een overwinning voor PSV is 1.72, dus de winst die je kunt maken is groot bij Eindhovense winst en het is duidelijk dat de ploeg van Schmidt ondanks de recente nederlagen de favoriet is voor de overwinning. Je kunt ook op de doelpuntenmakers wedden en bij een doelpunt van Vitesse lijkt Lois Openda de grootste kanshebber. De Belgische aanvaller scoorde dit seizoen al tien keer en is deze wedstrijd weer terug van een schorsing. Je krijgt een quotering van 3.45 voor een doelpunt van Openda. 

vitesse psv odds

Bij PSV lijkt het logisch om aan Mario Gotze te denken als doelpuntenmaker, de Duitser scoorde in de eerste seizoenshelft amper, maar wist sinds de winterstop het net al vier keer te vinden in vijf wedstrijden. Je kunt op een doelpunt van hem wedden met een quotering van 3.30. 

De aftrap van Vitesse vs PSV is aanstaande zaterdag om 20:00 en het Gelredome mag vanwege de coronaregels voor een derde gevuld worden. Je kan bovendien van een mooie sportbonus genieten bij Jack’s als nieuwe klant. Die komt in de vorm van een free bet van tot 50 euro. Ontdek de Jack’s bonus of meld je meteen aan.

Over de auteur

Bij Robert zit je voor allemaal verschillende sporten op de juiste plek. Hij weet veel over en schrijft over onder andere tennis, darts en voetbal. Bij voetbal blijft het ook niet bij de reguliere competities, ook toernooien als het WK voor clubs en de Afrika Cup komen allemaal aan bod.

Jacks Casino & Sport Nieuws