BetCity: 50 keer je inzet terug bij overwinning Verstappen in GP Singapore

Jeroen van Veen
29. september 2022

Na drie weken pauze strijkt het circus van de Formule 1 neer in Singapore. Max Verstappen kan ondanks dat er hierna nog vijf races te gaan zijn op het Aziatische schiereiland al wereldkampioen worden, maar daarvoor moet hij wel winnen én zijn grootste tegenstander Charles Leclerc laag eindigen. Pakt Verstappen zijn zesde GP-overwinning op rij? De Grand Prix van Singapore op het Marina Bay Street Circuit, hoofdrace 2 oktober 2022 om 14:00.

Inzetten op de GP van Singapore

De bookmakers concurreren met elkaar met scherpe aanbiedingen en kwaliteit van de platforms, maar de BetCity ervaringen zijn uitmuntend en dat komt onder andere door de fantastische odds boost waarmee je direct lekker kunt cashen bij een overwinning van Max Verstappen. Als nieuwe speler kun je met de odds boost namelijk 50 keer je inzet terugkrijgen bij een overwinning van de Nederlander.

Het circuit in Singapore is niet per se gemaakt voor de Red Bull van Verstappen, want de kwaliteiten van de Ferrari’s lijken meer gemaakt voor het circuit in Yas Marina. Verstappen heeft de laatste maanden echter zo’n grote voorsprong op de rest, dat hij ook hier gewoon de grote favoriet voor de overwinning is. Voor bestaande klanten van BetCity is de quotering voor een overwinning van Verstappen 1.55.

Wedden bij BetCity

Lastig inhalen op stratencircuit Singapore

Mocht Charles Leclerc in zijn Ferrari verrassend de overwinning pakken is dat een quotering van 5.00 waard. Ook BetCity denkt dat het circuit de Ferrari beter ligt, want Verstappen’s teamgenoot Sergio Perez is slechts vijfde als het gaat om de favorieten met een quotering van 17.00. Dat is evenveel als de Mercedes van George Russell en nog achter Carlos Sainz met 10.00 en Lewis Hamilton met 13.00.

Dat de Ferrari iets hoger aangeschreven staat heeft onder andere te maken met het feit dat het op het krappe stratencircuit in Singapore lastig inhalen is en de Ferrari is al het hele seizoen beter presteert in de kwalificatie dan in de race, dus een voorsprong op de startgrid kan belangrijk zijn.

GP Singapore

Als je daarom kijkt naar de kwalificatie voor de race zijn de quoteringen ook best wel anders. Regerend wereldkampioen is nog steeds de favoriet voor pole position, maar met 1.85 is de quotering een stuk lager, Charles Leclerc volgt daar relatief kort op met een quotering van 2.75. Via deze link kun je ook de odds vergelijken van andere bookmakers.

Dat Verstappen dit jaar zijn tweede wereldtitel pakt, daar twijfelt niemand meer aan. Het lijkt zo zeker dat er zelfs geen odds meer voor beschikbaar zijn bij de bookmakers. BetCity biedt echter nog wel een outright weddenschap aan voor de best of the rest. Oftewel, wie pakt na Verstappen de tweede plaats in het WK. Op dit moment staat Leclerc negen punten voor op Perez, en de Monegask is dan ook de favoriet voor die tweede plaats met odds van 1.35. Perez volgt met 6.00, net voor de Mercedes van Russell met 7.00. Ondanks dat Russell zeven punten achter de Mexicaan staat, zit de quotering daar dicht in de buurt. Pakt Verstappen de titel al in Singapore? De bookmaker met sportsbook Nederland geeft een quotering van 5.50 als Verstappen na deze etappe al met zijn tweede wereldtitel in handen staat.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.