Goeie odds Toto voor Bayern München vs Bayer Leverkusen

Jeroen van Veen
28. september 2022

Na de interlandpauze gaat Bayern München op zoek naar eerherstel na vier competitiewedstrijden zonder overwinning. Door de reeks zonder zege is de topfavoriet naar de vijfde plaats in de Bundesliga afgezakt. Tegen het nog slechter gestarte Bayer Leverkusen verwacht de bookmaker een overwinning. Bayern München – Bayer Leverkusen in de Bundesliga, 30 september 2022 om 20:30. Pak daarom nu je Toto bonus en wed op de Duitse grootmacht.

Slechtste competitiereeks Bayern sinds 2002

Bayern München draait voorlopig nog niet zijn beste seizoen. De vier competitiewedstrijden op rij zonder overwinning is de slechtste run in eigen land sinds 2002. Er wordt voorzichtig gesproken over onrust in de selectie en dat de 35-jarige trainer Julian Nagelsmann niet de juiste man is voor de positie, maar dat lijkt voorlopig nog wat voorbarig. Tussendoor won Bayern namelijk wel twee keer in de Champions League en niet tegen de minsten, FC Barcelona en Inter werden allebei aan de kant geschoven.

Toch zal de interlandpauze goed uitgekomen zijn om weer wat puntjes op de i te zetten en daarom is de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen misschien wel ideaal om de draad weer op te pakken. Leverkusen werd vorig seizoen nog vierde, maar staat nu op een degradatieplaats. De ploeg van coach Gerardo Seoane heeft met flink wat blessures te maken gehad en mist ook nu onder andere nog supertalent Florian Wirtz, Amine Adli en Karim Bellarabi. In de Champions League boekte Leverkusen tussendoor nog wel een prima zege op Atlético Madrid, dus ook in Leverkusen is er nog hoop op een ommekeer in de competitie.

Door de blessure van Lucas Hernandez lijkt Matthijs de Ligt weer op een basisplaats af te stevenen, terwijl Ryan Gravenberch waarschijnlijk opnieuw op de bank begint. Naast Hernandez mist Bayern ook Kingsley Coman, maar voor de rest lijkt de club met een fitte groep naar deze wedstrijd toe te werken.

Wedden bij Toto

Wedden op Bayern München vs Bayer Leverkusen

Toto behoort tot de beste bookmakers Nederland en laat dat zien met interessante quotering voor deze wedstrijd die met Jeremie Frimpong en Mitchell Bakker mogelijk nog twee Nederlandse basisspelers kent.

Bayern Munchen Bayer Leverkusen odds

Bayern München is zoals verwacht de favoriet met een quotering van 1.34, terwijl een overwinning voor de bezoekers 7.25 waard is. Een gelijkspel ligt volgens Toto ook niet in de lijn der verwachting met een quotering van 6.10.

Toto heeft ook nog een aantal leuke Player Specials, want als Leroy Sané scoort, de wedstrijd wint en zowel Bayern als Leverkusen komen tot scoren, dan krijg je daar een quotering van 3.90 voor. Als datzelfde opgaat met een doelpunt van routinier Thomas Müller, in plaats van Sané is dat zelfs 4.50 waard.

Er worden sowieso doelpunten verwacht in deze wedstrijd, want meer dan 2.5 doelpunten in deze wedstrijd levert een quotering van 1.25 op en dat is amper de moeite waard. Meer dan 3.5 doelpunten is met 1.65 ook nog vrij laag, daarom is het misschien juist interessant om op unders in te zetten. Minder dan 3.5 doelpunten is 2.11 waard en met de huidige vorm van Bayern kan dat zomaar gebeuren. Dus claim je sportweddenschappen bonus en wed op deze wedstrijd in de Bundesliga.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws