Het verschil tussen goede of slechte rondspeelvoorwaarden?

Rondspeelvoorwaarden krijg je helaas bij elke bonus die je online kan ontvangen. Maar weet jij ook precies hoe vrijspeelvoorwaarden werken?

Om de sterkte van een sportweddenschappen bonus goed in te schatten bekijken wij alle facetten van deze bonussen vooraleer we tot een besluit te komen. Op onze site schatten wij dan ook altijd de totale waarde van deze welkomstbonussen in om een score op het volledige plaatje te zetten.

Dit is niet altijd de beste manier om bv een bookmaker bonus te zoeken. Vaak hebben gokkers een voorkeur naar bepaalde kenmerken die zij graag willen terugvinden in deze promoties. We bekijken al deze facetten meteen, en lichten de beste voorbeelden in deze categorieën meteen toe!

Wat zijn vrijspeelvoorwaarden, en hoe worden deze beoordeeld?

Vrijspeelvoorwaarden zijn dus bepaalde algemene voorwaarden die tegenover een bonus komen te staan. Het is nooit mogelijk om een bonus te accepteren, of uitcashen zonder aan deze voorwaarden te voldoen.

Hieronder zie je een voorbeeld van de rondspeelvoorwaarden die je op elke bonus profiel kan terugvinden.

Dit is een voorbeeld van rondspeelvoorwaarden op onze site

Maximale bonus

Heel eenvoudig, dit is het maximum bedrag dat je kan ontvangen met deze bonus. Dit is natuurlijk niet echt een voorwaarde, maar eerder een kenmerk. Hoe hoger, hoe beter!

Percentage

Net hetzelfde, is het percentage ook een typisch bonus kenmerk. Natuurlijk zien we dit net zoals het maximumbedrag, zo hoog mogelijk!

Rondspeel voorwaarden

Het belangrijkste cijfertje dat je zeker moet lezen voor je begint met je storting. Dit is de hoeveelheid geld dat je moet inzetten. Hoe lager dit getal, hoe beter het wordt aangezien je minder moet wedden.

Min quotering

Bij sportweddenschappen komt er altijd een minimum odd waarop je moet inzetten bij. Een minimum odds van 1.80 betekent dat je dus enkel kan inzetten met hogere odds, of je bet telt niet voor het vrijspelen van je bonus. Alles onder de 1.80 is eigenlijk fantastisch.

Tijdsduur

De makkelijkste om te verklaren, en ook degene die vaak het minst belangrijk is. Je krijgt altijd een hoeveelheid tijd om de bonus volledig rond te spelen vooraleer deze vervalt. In ons voorbeeld zie je dat je 90 dagen de tijd krijgt om deze klus te klaren. Dit is redelijk veel tijd tegenover het gemiddelde van de industrie dat tussen de 1-2 maand ligt.

Dit kan natuurlijk ook zijn omdat deze bonus relatief hoog is, en redelijk wat tijd kan duren om deze rond te spelen. (hoewel 3 maand sowieso meer dan genoeg is nog)

Minimum storting

Dit bedrag betekent dat je enkel je bonus krijg vanaf een bepaalde storting. Let op dat je dit in 1 keer moet storten, om deze promo te ontvangen. Als je liever kleine bedragen stort, dan is dit een heel belangrijk getal voor jou. Meestal ligt dit getal exact op 20 EUR, maar dit kan vaak kleiner of groter zijn.

Zijn er nog andere rondspeel voorwaarden?

Jazeker! Bijna alle online bookmakers verbieden je om te wedden op handicap met je bonusgeld. Tennis matchen en andere sporten waarin geen gelijkspel mogelijk is zijn vaak ook verboden. Het is dus enkel mogelijk om op 1×2 bets in te zetten zolang je niet klaar bent met vrijspelen.