Rico Verhoeven vs. Osaro wedden

Kickboks fans kunnen hun hart ophalen, want het aankomende titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Osaro op 4 november 2023 zal er een worden om niet snel te vergeten. Zal Verhoeven zijn status als gevestigde kampioen behouden, of zal Osaro zichzelf kronen tot de nieuwe kampioen? Wij delen met jou de actuele quoteringen, de beste bookmakers om je weddenschap bij te plaatsen en blikken vooruit op het gevecht.

Odds Rico Verhoeven vs Tariq Osaro

We kunnen je een overzicht geven van verschillende bookmakers en odds, maar zijn maar gelijk direct en tonen onze favoriete bookmakers Bet365  en Livescore Bet! Bij Bet365 kun je enkel inzetten op de uiteindelijke winnaar, Livescore Bet heeft wat meer opties.

Winnaar Bet365 Odd (3/11/23)
Verhoeven 1.25
Osaro 4.00

 

 

Weddenschap Livescore Bet odd (3/11/23)
Verhoeven wint 1.24
Osaro wint 4.00
Verhoeven wint door KO/TKO/DQ 1.62
Verhoeven wint in ronde 1 2.90
Osaro wint door KO/TKO/DQ 3.75
Verhoeven wint door beslissing 4.00
Verhoeven wint in ronde 2 4.20
Osaro wint in ronde 1 7.00
Verhoeven wint in ronde 3 8.00
Osaro wint door beslissing 10.00
Verhoeven wint in ronde 4 10.00
Osaro wint in ronde 2 12.00
Verhoeven wint in ronde 5 13.00

 

Verhoeven Osaro Bookmakers?

Bovenstaand gaven we reeds aan dat Bet365 en Livescore Bet onze favorieten zijn voor je weddenschappen, ook voor dit gevecht. Aanvullend kunnen we je mededelen dat Livescore Bet een mooie casino bonus heeft. Als je voor 5 euro aan inzet op de Sweet Bonanza plaats, krijg je 175 spins ter waarde van 35 euro gratis! Lees meer op de Livescore Bet welkomstbonus pagina of meld je gelijk aan! Bij Bet365 wacht er door de Bet365 welkomstbonus 50 euro aan gratis wedtegoed op jou na je eerste 10(+) euro weddenschap.

 

Wanneer is Verhoeven vs Osaro Toto?

Op 18 juni 2023 versloeg Tariq Osaro de Kroaat Antoio Plazibat en hierdoor komt Osaro binnenkort uit tegen Rico Verhoeven. De uiteindelijke datum is vastgesteld op 4 november 2023 en het gevecht vind plaats in het Gelredome in Arnhem.

Wat zijn de kansen van Rico Verhoeven, de King of Kickboxing?

Rico Verhoeven heeft gedurende zijn carrière een indrukwekkend aantal titels en prestaties verzameld. Inmiddels is hij dan ook een echt kickbocksfenomeen en de langst regerende wereldkampioen in de sport. Hij veroverde voor het eerst de Glory World Heavyweight Champion-titel in 2013 en heeft deze sindsdien met succes verdedigd. Daarnaast heeft hij ook het Enfusion Heavyweight Championship gewonnen. Verhoeven heeft enkele imposante overwinningen behaald tegen gerenommeerde vechters, waaronder Badr Hari, Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Rico Verhoeven is natuurlijk enorm populair en dat is ook buiten Nederland het geval.

Toch is de grote vraag hoe lang Verhoeven nog mee kan. Hij ambieert een filmcarriere en de het aantal gevechten is afgelopen tijd flink verminderd. Toch is Rico Verhoeven gretig naar een overwinning op Osaro en zal hij natuurlijk vol overgeva zijn kampioenschap verdedigen. We zien dat Verhoeven bij de beste bookmakers Nederland favoriet is voor het gevecht.

Bonussen Sportweddenschappen
© sportweddenschappen-bonus.com

Osaro vervangt Plazibat in titelgevecht tegen Verhoeven

Osaro heeft zich langzaam omhoog gewerkt in de kickbokswereld en wordt gezien als een veelbelovende vechter. Hoewel hij nog niet dezelfde indrukwekkende titels als Verhoeven op zijn naam heeft staan, heeft hij wel enkele opvallende overwinningen behaald. Met zijn krachtige knock-outkracht heeft Osaro een aantal gevestigde vechters weten te verslaan. Osaro is nog een rookie in het professionele kickbocksen in deze klasse, maar heeft het potentieel om de gevestigde orde uit te dagen en zichzelf te bewijzen. Dat deed hij ook eind juni ook al tegen Antonio Plazibat in Kroatië. Laatsgenoemde liep in de eerste ronde van dat gevecht een gebroken arm op, maar vocht wel nog verder. Toch was het uiteindelijk Osara die als winnaar uit de strijd kwam en Verhoeven vertelde zich voor te bereiden voor het aankomende gevecht. Tariq ‘Cookie’ Osaro heeft zijn zinnen gezet op de titel, dat is wel duidelijk.

Rico Verhoeven favoriet tegen Osaro

De King of Kickboxing heeft het allemaal. Verhoeven staat bekend om zijn uitstekende technische vaardigheden, atletische vermogen en fysieke gesteldheid. Hij beheerst een breed scala aan stoten, trappen en knieën, waarbij zijn precisie en timing van wereldklasse zijn. Verhoeven is een meester in het minimaliseren van schade en het opbouwen van punten tijdens gevechten. Hij heeft een scherp gevechtsinzicht en is in staat om de zwakke punten van zijn tegenstanders te identificeren en te benutten. Bovendien beschikt Verhoeven over een uitstekend uithoudingsvermogen, waardoor hij gedurende de hele wedstrijd een hoog tempo kan aanhouden. Deze sterke punten zorgen er dan ook voor dat Verhoeven al jaren aan de mondiale top staat.

Hoewel Verhoeven natuurlijk zeer dominant is, heeft hij in het verleden laten zien kwetsbaar te zijn als hij niet door de verdediging van zijn tegenstander komt of te maken krijgt met veel druk. Hij heeft momenten gehad waarop hij werd geraakt door krachtige stoten en trappen. Osaro zou deze zwakke punten kunnen benutten door Verhoeven onder druk te zetten en hem te dwingen tot fouten.

Heeft Tariq “Cookie” Osaro een kans tegen Rico Verhoeven?

Tijdens Collision 5 in Ahoy liet Osaro zien wat hij in zijn mars heeft. Met zijn uitstekende prestatie tegen Antonio Plazibat verdiende hij zijn plaats in het wereldtitelgevecht tegen Rico Verhoeven. Osaro toonde zijn vastberadenheid en veroverde zo de harten van vele fans.Hij is fysiek sterk en zijn stoten en trappen hebben een natuurlijke knock-outkracht. Daarnaast kan hij zich snel en krachtig bewegen in de ring, waardoor hij een gevaarlijke tegenstander is voor Rico Verhoeven.

Osaro schuwt het niet om het gevecht naar zijn tegenstander te brengen en creëert een overweldiginde aanvalsdruk. Toch mist de geboren Zwollenaar nog de nodige ervaring en kan de druk hem wellicht wat teveel worden. Hij zal een goede strategie moeten bepalen en en over flink wat incasseringsvermogen moeten beschikken tegen de King of Kickboxing.