Wedden op Voetbal transfers

Had jij een voorgevoel dat Ronaldo in het verleden naar Manchester United ging? Weet je vaak wat er gaat gebeuren vooraleer het ook effectief gebeurt dankzij jouw kristallen bal? Dan kan je overwegen om te wedden op voetbal transfers via onze tips! Hoe & waar, vind je meteen terug op deze pagina.

 

Voetbaltransfers wedden in 2022

Elke seizoenspauze krijgen we dan een korte transfer window waarin clubs spelers kunnen kopen, verkopen & ruilen. Het jaar 2021 was natuurlijk een bijzonder seizoen, waarbij de Nederlandse & Belgische competities zelfs volledig stil lagen zonder einde. Wat voor effect heeft dat op de voetbal transfers? Veel jonge spelers konden hun eigen bijvoorbeeld ook niet meer bewijzen in de tweede helft van het seizoen.

Zoek jij één van de beste bookmakers om op voetbaltransfers te wedden? Ga dan naar Bet365!

wedden op voetbal transfers kan hier

Grootste geruchten die momenteel rondgaan

Er zijn redelijk wat geruchten die uit Camp Nou komen betreffende Lionel Messi. De topspeler zou het beu zijn in Barcelona volgens sommige bronnen, hoewel clubeigenaar dit steevast ontkent. Toch lijken de contractonderhandelingen momenteel stopgezet. Messi zou niet tevreden zijn met enkele lekken in de media die hem de grote boosdoener maken over verschillende drama’s in Barcelona. Ondermeer het ontslag van Trainer Ernesto Valverde zou zijn schuld zijn.

Of deze geruchten waar zijn, dat zullen we later nog zien. Welke club denk jij dat Messi zal kunnen aantrekken volgend seizoen? Niet veel ploegen zullen het geld hebben om een speler van het kaliber van Messi aan te trekken.

Wedden op voetbal dankzij een transfer van de Argentijn geeft je dan zelfs na de competitie nog extra spanning. Wil je nog meer geld om mee te wedden? Pak dan ook één van onze top sportweddenschappen bonus aanbiedingen mee! Een bonus om niet te missen is de Bet365 bonus, waar je een gigantisch bedrag krijgt bovenop je storting tegen mooie voorwaarden.

Kylian Mbappé:

Deze Franse creatieve sterspeler zorgt zowat elk jaar voor extra geruchten over mogelijke transfers. Hoewel als je bij PSG speelt je meestal niet echt ergens anders wil gaan spelen wegens de riante, onnozel hoge salarissen. Dit jaar lijkt het momenteel nog niet of deze Fransman ergens anders voetbalt volgend seizoen. Je kan natuurlijk toch nog altijd wedden op of deze speler verhuist.

Havertz:

Deze aanvaller speelt momenteel bij Bayer Leverkusen en staat hoog op het lijstje van Chelsea FC. Jorginho raakt een beetje op een zijspoor bij Chelsea, en indien deze vertrekt zouden ze hoogstwaarschijnlijk Havertz aantrekken.

Daniel Sturridge

De Engelse spits is tegenwoordig een vrije transfer, en heeft zelf uitgedrukt dat hij graag naar de Franse competitie zou willen vertrekken. Aangezien deze 30 jarige spits gratis en voor niets naar een club kan trekken, is de kans groot dat hij inderdaad volgend seizoen in Frankrijk speelt.

Antoine Griezmann 

Barcelona heeft veel interesse getoond in deze geweldige Franse international. Zeker met een mogelijk vertrek van Messi zullen ze alles op alles moeten zetten om zo veel mogelijk talent aan te trekken. Een Messi vervang je niet zomaar met 1 speler helaas.

Wil je nog meer informatie over de voetbaltransfer odds? Ga dan naar Betcity via de ‘special’ bet tab en je vind meteen alle updated odds voor voetbaltransfers van het moment. Wat ook leuk is aan deze site, je kan meteen via iDEAL gaan storten wat alles toch nog een beetje makkelijk maakt. Hiernaast krijg je ook nog eens een top bonus die dankzij onze exclusieve deal één van de beste opties op de Nederlandse markt is.