EK Welkomstbonus en Euro 2024 Promo Overzicht

Het EK en WK zijn de gelegenheid bij uitstek voor bookmakers om nieuwe klanten aan te trekken en jij bent degene die daar de vruchten van kan plukken. Je kunt namelijk profiteren van tal van interessante welkomstbonussen en promoties voor bestaande klanten. Alle actuele acties in de vorm van een EK welkomstbonus als EK promoties presenteren wij jou onderstaand. Eveneens bespreken we beide type bonussen zodat jij optimaal bent voorbereid om van beide type EK bonussen te profiteren!

EK Welkomstbonus – Regulier

In onderstaand overzicht vind je alle actuele ek welkomstbonussen terug gerangschikt op basis van de waardering die wij deze specifieke ek bonus gegeven hebben. Of het nu een EK gratis weddenschap of EK stortingsbonus is, wij struinen het net voor jou af en voegen ze toe aan onderstaand overzicht.

9
€ 250
Filter
Bookmaker
LiveScore Bet
Max. bonus & percentage
100% tot
€ 250
Min. storting & min. quotering
€ 10 / 1.50
Rondspeel voorwaarden
1x € 10(+) inzetten en ontvang 100% free bet tot € 250
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 250.00 100% 10.00 1.50 LiveScore Bet 9.00 89

EK Welkomstbonus – Odds Boost

Zoals je in bovenstaand overzicht kunt zien, is de reguliere welkomstbonus er vaak één waarbij je na een storting of eerste weddenschap een x aantal gratis weddenschappen cadeau krijgt. Er zijn echter ook bookmakers die je de gelegenheid geven om te kiezen tussen de reguliere welkomstbonus of een odds boost. Een EK odds boost houdt in dat je een beperkte inzet op een extra verhoogde quotering kunt spelen.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
PSV-BVB: PSV wint en beide teams 5(+) schoten op doel @7.00! (alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
SUPER BOOST: PSV-BVB: PSV wint en beide scoren @4.00! (max. 10eu inzet, voor alle klanten)
LiveScore Bet Logo
Verlopen
De Jong (PSV) en Haaland (City) scoren dinsdagavond @3.75! (alle klanten)

EK Promoties – Gratis Weddenschappen

Nadat je geprofiteerd hebt van een EK welkomstbonus, is het tijd om gebruik te maken van alle overige aanwezige promoties. Meestal gebeurt dit in de vorm van een gratis weddenschap maar het kan bijvoorbeeld ook een bepaalde prijsactie of loterij zijn. Welke vorm het ook is, wij presenteren ze onderstaand en uiteraard ook in ons sportweddenschappen nieuws overzicht.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op CL wedstrijd en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Eredivisie match en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Speel 25eu(+) op Sweet Bonanza en krijg 5eu Eredivisie Free Bet cadeau! (alle klanten)

EK Promoties – Odds Boost

Iets dat eigenlijk niet per se een promotie is, maar wel een zogenoemde extra, is de odds boost voor bestaande klanten. Verschillende bookmakers geven dagelijks voor bepaalde duels en weddenschappen een verhoogde quotering. Deze zijn danwel niet zo hoog als de welkomstbonus promoties, maar evengoed de moeite waard. De weddenschappen zijn vaak niet de makkelijkste, maar kennen daardoor wel een potentieel hogere winst!

Wat is een EK welkomstbonus?

Een welkomstbonus, is zoals de naam eigenlijk al zegt, een bonus dus je als welkom krijgt bij een bookmaker. Het is de manier voor een bookmaker om jou als klant aan te wenden en anderszijds voor jou de kans op een vliegende start. Nadat je een storting hebt gemaakt, krijg je vaak een extra. Het is uiteraard belangrijk om wel altijd de voorwaarden van de bonus goed te bekijken. De officiele algemene bonusvoorwaarden pagina is vaak ellenlang, zodoende dat wij voor jou alle belangrijke details bekijken en bespreken. Hou er ook rekening mee dat een bookmaker bonus vaak maar een bepaalde geldigheid heeft. Dit geldt zowel voor de periode dat je de bonus kunt claimen als de periode dat je de bonus kan verzilveren en/of benutten. Ook die termijnen bespreken we uiteraard voor jou. Ten slotte is het goed om te weten dat er per huishouden maar 1 keer gebruik gemaakt mag worden van een EK bonus. Het is dus niet zo dat je zowel op jouw naam, als de naam van bijvoorbeeld je vrouw een welkomstbonus kunt claimen. We raden je aan dit ook absoluut niet te proberen, dit kan namelijk leiden tot het sluiten van je account.

Wat is een odds boost?

Als type bonus kwam je bovenstaand de term odds boost al verschillende keren terug. Een odds boost is vrij vertaal in het Nederland een quoteringen verhoging. In plaats van op de reguliere quotering in te zetten, geeft de bookmaker jou de kans om op een hogere quotering te spelen. De kans op winst stijgt hiermee niet, maar wel de kans op een hogere uitbetaling, dit geeft extra waarde aan jou inzet. Met name een odds boost als welkomstbonus is vaak enorm hoog. Je ziet vaak quoteringen van 50.00 of 100.00 in plaats van bijvoorbeeld 2.00 tegenkomen. Er geldt in zo’n geval uiteraard wel een maximum inzet, vaak van 1 euro of 5 euro. Verhoogde quoteringen voor bestaande klanten zijn vaak een stuk lager, daarentegen kun je wel een hogere inzet plaatsen. Omdat een bookmaker natuurlijk winst wil maken, kiezen ze vaak voor een quoteringen verhoging voor een relatief lastige weddenschap, de kans dat je daadwerkelijk ook de weddenschap wint, en daarmee een hogere uitbetaling krijgt, is in zo’n geval klein. Het is taak aan jou om op te zoek te gaan naar een verhoogde quotering die ook een relatief hoge slagingskans heeft. Dit is niet altijd makkelijk, maar onmogelijk is het zeker ook niet, wij zoeken graag met je mee en zetten zelf ook in! Een bookmaker die veelvuldig een odds boost aan bestaande klanten biedt is Livescorebet, meld je gelijk aan!

Wat is een gratis weddenschap?

Naast de odds boost zie je ook vaak een gratis weddenschap als ek actie voor nieuwe en bestaande klanten. Een gratis weddenschap, vaak ook free bet genoemd, betekent dat je een bepaalde inzet cadeau krijgt voor een nieuwe weddenschap. Je dient of eerst een storting te maken en ontvangt gelijk de free bets, of je dient eerst een weddenschap te spelen die jou free bets oplevert. In het laatste geval kan het zo zijn dat je inzet aan een bepaalde voorwaarde dient te voldoen. Bijvoorbeeld een minimum qoutering of een type weddenschap, bekijk dit altijd voordat je je inzet plaatst. Als je eenmaal je gratis weddenschap ontvangen hebt, kan er ook sprake zijn van voorwaarden. Denk hierbij opnieuw aan een minimum quotering of type event, maar er kan bijvoorbeeld ook sprake zijn van een maximale geldigheidsduur van een free bet. In alle gevallen is het zo, dat als je winst maakt met een free bet, de waarde van de inzet vervalt bij een uitbetaling, en dus enkel de netto winst wordt uitbetaald. Ook dien je bij een welkomstbonus altijd de waarde van de free bet eenmaal in echt geld ingezet te hebben voordat je uitbetaald. Anders zou je simpelweg na een storting een free bet kunnen krijgen, die inzetten en zowel bij winst of verlies gelijk uitbetalen waardoor je min of meer zonder risico speelt. Uiteraard fijn voor jou maar niet voor de bookmaker. De intentie van een bookmaker is om winst te maken, promoties helpen jou echter erbij zelf ook je kansen te vergroten, benut dan ook elke Euro 2024 bonus die jou aanspreekt!