Jake Paul wedden tegen Nate Diaz

Op 6 augustus is het zo ver, dan staat er weer een heel interessant evenement op de planning in de vechtsport. Jake Paul wist eerder al voor verschillende controversies te zorgen door oud UFC vechters de ring in te slepen en het meest recent zelfs nog boxer Tommy Fury. Dit maal is het een alles of niet gevecht waar Jake Paul zal moeten winnen om zijn bokscarriere staande te houden. Dit zal hij gaan proberen tegen niemand minder dan Nate Diaz die beschikt over 15 jaar UFC ervaring op het hoogste niveau. Op deze pagina bespreken we alles over Jake Paul wedden tegen Nate Diaz, van de beste odds voor dit gevecht tot alle belangrijke informatie van de locatie tot de TV zender en de tijd van het gevecht.

Alles of niet voor Jake Paul tegen Nate Diaz

Voor Jake Paul, de vriend van Jutta Leerdan, staat zijn hele bokscarriere op het spel in dit gevecht tegen Nate Diaz. Dit bedenken wij niet zelf om sensatie te maken, dit heeft hij simpelweg zelf gezegd na dat hij verloor tegen Tommy Fury. Wij kunnen daar wel wat meer context aan geven. Jake heeft voordat hij tegen Fury vocht alleen tegen oudere Ex pro’s gevochten die al lang over hun top waren. Hier was vaak veel kritiek op, kunnen we Jake Paul wel een pro bokser noemen als hij nooit tegen de echter toppers wilde vechten? In februari 2023 besloot hij dat te doen, in Saudi Arabie stapte hij de ring in tegen Tommy Fury, op een legendarische plek waar ook Anthony Joshua voor zijn titel vocht en waar ditmaal ook grote sterren als Cristiano Ronaldo aanwezig waren voor Jake Paul. Voor Paul liep het echter niet helemaal zoals hij wellicht had gehoopt. Hij verloor het gevecht namelijk via de jury. Jake heeft het nu zijn missie gemaakt om revanche te halen tegen Diaz. Mocht dit niet lukken, dan is en een halfjaar tijd zijn onverslagen status volledig vergeten.

Wedden op Jake Paul vs Nate Diaz odds

Wil je op Jake Paul wedden tegen Nate Diaz? Dan ben je waarschijnlijk ook opzoek naar de beste odds. Alhoewel het nog even duurt voordat het gevecht is hebben de bet sites Nederland al wel een best aantal odds klaar staan. Deze odds geven ons ook wat interessante informatie voorafgaand aan het duel. We zien bijvoorbeeld dat Jake Paul groot favoriet is voor dit gevecht bij elke bookmaker. Nate Diaz wordt dus niet hoog ingeschat, we kunnen dus stellen dat de bookmakers verwachten dat Nate Diaz de stap van MMA naar boksen niet succesvol kan maken.

Jake Paul Nate Diaz Gelijk
bet365 1.35 3.15
betcity 1.40 3.05 16.00
unibet 1.40 3.05 16.00
jack-s-casino 1.40 3.05 16.00
circus 1.33 2.89

 

De beste bookmakers: Jake Paul – Nate Diaz

Heb je een interessante odd gevonden of wil je simpelweg gaan wedden op Jake Paul tegen Nate Diaz, dan is het ook belangrijk om de juiste bookmaker te kiezen. Alle bookmakers bieden namelijk net wat andere odds en weddenschappen aan. Hieronder bespreken we onze drie favoriete bookmakers voor dit gevecht. Voor alle drie deze bookmakers hebben we namelijk een argument waarom ze er voor ons uitspringen.

Unibet

Unibet is wereldwijd een grote bookmaker waar veel al wel bekend mee zullen zijn, of je er nu een bestaande speler bent of niet. Vooraf aan dit gevecht lijkt het er op dat Unibet het grootste aanbod aan verschillende Jake Paul weddenschappen zal hebben voor dit gevecht. Dit baseren wij op het feit dat je lang van te voren bijvoorbeeld alleen bij Unibet nog maar kan wedden op Draw No Bet. Bij de andere bookmakers kan dat nog niet. Wil je niet alleen op de winnaar inzetten maar ook op andere gebeurtenissen, dan zul je bij Unibet dus helemaal op je plek zitten.

BetCity

Als tweede komen we dan bij BetCity, misschien wel de meest populaire bookmaker in Nederland. Het voordeel van BetCity is dat je vrijwel altijd de hoogste odds krijgt, dat is namelijk een van de sterke punten van BetCity. Daarnaast hebben ze ook vaak een uitgebreid aanbod en zit je er ook goed voor live wedden tijdens het gevecht. Ben je trouwens nog geen speler bij BetCity? vergeet dan ook zeker niet de BetCity welkomstbonus te claimen voorafgaand aan het gevecht tussen Jake Paul en Nate Diaz.

betCity bonus claimen

Circus

Als derde komen we dan bij Circus, deze bookmaker is vooral interessant wanneer het gevecht dichterbij komt Circus biedt namelijk regelmatig Circus Super Odds aan waarmee je odds boosts van wel 50x of soms wel 100x je inzet kunt verdienen als nieuwe speler bij deze bet site. Wij hopen en gaan er stiekem ook vanuit dat Circus ook voor dit gevecht een interessant. 50x boost zal maken. In dat geval biedt Circus het minste risico om winst te maken met dit gevecht.


 

Bookmaker promoties voor Jake Paul tegen Nate Diaz

Het duurt nog even voordat het gevecht er aan komt maar zodra het moment dichterbij is, verwachten wij van een paar Nederlandse bookmakers dat ze ook met een paar interessante odds boosts of promoties zullen komen. Zodra deze verschijnen zullen we ze allemaal uitlichten op deze sectie.

Jake Paul – Nate Diaz: undercard

Zoals met elk groot box evenement zal er ook weer een interessante undercard zijn. de Jake Paul – Nate Diaz undercard klinkt misschien als een reeks aan ‘minder belangrijke’ gevechten, maar dat is meestal niet het geval. Natuurlijk bevat de Main Event de grootste namen maar op de undercard staan vaak ook gewoon titel gevechten op het programma. Hieronder een overzicht van de Paul vs Diaz Undercard:

De undercard is nog niet volledig bekend, we updaten dit overzicht wanneer er nieuwe aankondigingen zijn.

  • Main Event: Jake Paul vs Nate Diaz
  • Amanda Serrano vs Heather Hardy – voor de IBF, IBO, WBA, WBC en WBO featherweight titels.

Wanneer vecht Jake Paul tegen Nate Diaz?

Jake Paul lijkt om het moment wel 1 of tweemaal per jaar te vechten, en ook dit jaar is dat weer het geval. Het gevecht tussen Jake Paul en Nate Diaz staat gepland voor 6 augustus 2023 om 4:00 in de ochtend in Nederlandse tijd. Of op de avond van 5 augustus in de Verenigde Staten. Het gevecht zal plaatsvinden in het America Airlines Center in Dallas Texas. Dit stadion dat normaal het thuis is van de Dallas Mavericks en Dallas Stars, zal zo’n 20 duizend fans moeten kunnen ontvangen voor dit gevecht tussen Jake Paul tegen Nate Diaz.

Waar kun je Jake Paul – Nate Diaz kijken in Nederland?

In veel landen word het gevecht als Pay-per-View aangeboden. In kleinere markten als Nederland werkt het vaak net wat anders. Het lijkt er op dat elke keer als Jake vecht, je bij een andere dienst moet zijn om het gevecht te bekijken. Het vorige gevecht met Tommy Fury was gratis te bekijken bij het AD (Algemeen Dagblad). Ditmaal wordt de hele uitzending geregistreerd door DAZN PPV en is het nog even de vraag waar het in Nederland zal worden uitgezonden. Zodra dit bekend is, zullen we hier precies uitleggen waar je Jake Paul – Nate Diaz kunt kijken in Nederland.

Wie is Nate Diaz, de UFC ster die de ring in gaat met Jake Paul?

Jake Paul gaat het dus opnemen tegen Nate Diaz. Ben je geen groot fan van vechtsport, dan is de kans groter dat je de naam Jake Paul kent dan de naam Nate Diaz. Diaz is echter geen kleine speler in de vechtwereld. Nate Diaz is een van MMA’s grootste supersterren, die enkele van de grootste UFC PPV’s aller tijden heeft gevochten tegen mensen als Conor McGregor en Jorge Masvidal. Hij staat daarnaast ook bekend om zijn liefde voor marihuana, vechten, en ja, hij haat Conor McGregor en krijgt om de week Twitter-gevechten met hem. Diaz heeft een beetje een aura om zich heen vanwege zijn vechtstijl en vanwege het weinige dat er buiten de kooi aan informatie over Diaz is. Wat we echter wel weten is dat Nate Diaz sinds kort een free agent is en dus niet meer onder contract staat bij de UFC. Hierdoor is hij vrij om dit soort gevechten tegen vechters als Jake Paul aan te gaan.

Wie is Jake Paul?

Voor vele die veel op het internet rondstruinen zal Jake Paul waarschijnlijk al wel een bekende naam zijn, maar natuurlijk niet voor iedereen. Laten we daarom even kort gaan kijken waar hij vandaan komt en hoe hij het zo ver heeft geschopt om dit soort gevechten aan te gaan.

Jake Joseph Paul (17 januari, 1997) is een Amerikaanse YouTuber die in eerste instantie veel volgers kreeg via de nu failliete video app Vine. Vervolgens zette Jake zijn carriere voort door een rol te krijgen in de Disney Channel serie Bizaardvark. In 2018 begon Jake Paul ook met boksen, niet als grap want hij heeft hier echt iets groots van gemaakt. Zijn eerste gevecht was tegen de Britse YouTuber Deji, hij woon deze wedstrijd overtuigend. Daarna heeft hij nog meer gevechten gehad tegen onder andere ex UFC sterren. Tot op heden won Jake Paul 6 gevechten en verloor hij er slechts 1.

Veel Nederlanders hebben recent pas kennis gemaakt met Jake Paul. Hij date op het moment namelijk met Nederlandse schaatster Jutta Leerdam.

Hoe oud is Jake Paul?

Jake Paul is geboren op 17 januari 1997 in Cleveland Ohio, hij is nu 26 jaar oud.

Wanneer vecht Jake Paul?

Het eerst volgende gevecht van Jake Paul tegen Nate Diaz vindt plaats om zondag 6 augustus om 4:00 in de ochtend (Nederlandse tijd).

Jake Paul record

Als het op boksen aankomt dan heeft Jake Paul een prima record. Hij heeft namelijk pas een keer verloren in 7 gevechten. Jake Paul record is dan ook 6-0-1. Hieronder zijn eerdere gevechten en de uitslagen hiervan.

Jake Paul vs Deji (amateurgevecht)

Het eerste gevecht van Jake Paul was tegen Deji, de broer van bekende YouTuber KSI op 25 augustus 2018. Het was ook op de undercard van Logan Paul – KSI. Jake versloeg Deji in de vijfde ronde met technical knockout (TKO)

Jake Paul vs AnEsonGib

Het eerste professionele gevecht van Jake was tegen een andere youtuber AnEsonGib (Gib) op 30 januari 2020 in Miami. Paul won ook dit gevecht met TKO maar ditmaal al in de eerste ronde. Een teken dat hij klaar was om een stap hoger te gaan.

Jake Paul vs Robinson

Op juli 2020 werd bekend dat Jake Paul de ring in ging voor zijn tweede professionele gevecht, ditmaal tegen ex basketbal speler Nate Robinson als onderdeel van de undercard van Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Jake Paul versloeg Robinson met een knockout (KO) in de tweede ronde.

Jake Paul vs Ben Askren

In Jake zijn derde professionele gevecht komt hij dan (eindelijk volgens veel fans) tegen een echte vechter. Voormalig Bellator MMA vechter Ben Askren stapte de ring in met Jake op 17 april in Atlanta. Jake Paul won weer met een TKO, ditmaal in de eerste ronde. Dit gevecht kwam echter wel met veel controversie. Veel fans vonden het verdacht dat een vechter als Askren al zo snel opgaf.

Jake Paul vs Woodley

Het volgende gevecht zou tegen Tyron Woodley zijn en ook het eerste gevecht zijn waar Jake niet zo gemakkelijk wist te winnen. Paul won het gevecht met een split decision. Een jury-lid gaf het gevecht met 77-75 aan woodley, de andere twee leden gaven het gevecht een 77-75 en 78-74 voor Jake Paul waardoor Jake nipt wist te winnen.

Jake paul vs Woodley II

Na een hele close call in de eerste ontmoeting besloten Jake en Woodley nogmaals de ring in te stappen. Ditmaal liep het allemaal anders. Jake Paul sloeg Tyron Woodley knockout in de zesde ronde en won zelfs de KO van het jaar award van zowel DAZN als ESPN met deze klap.

Jake Paul vs Silva

Op 29 oktober 2022 vond er een gevecht plaats tussen Jake Paul en Anderson Silva. Jake won met jury scores van 78-73, 78-73 en 77-74 in zijn voordeel.

Jake Paul vs Fury

Het laatste gevecht in aanloop naar het Nate Diaz gevecht was een grote clash tegen Tommy Fury. Het gevecht werd gehouden op 26 februari 2023 in Saudi Arabie. Het was een heel close gevecht en Jake wist zelfs een knockdown te halen. Fury was gemiddeld echter net was sterker en de jury zag dat ook. Een jury-lid gaf het gevecht aan Jake maar de andere twee leden gaven Fury het voordeel waardoor Jake voor het eerst in zijn bokscarriere verloor.