Ladbrokes geeft je € 10 gratis weddenschap zonder storten!

Update: deze Ladbrokes gratis wedden bonus is helaas niet meer beschikbaar, omwille van een doorvoering van de kansspelwet op 1 maart 2020. Na deze datum is deze bonus dus niet meer aan de orde. Ben je op zoek naar een alternatief? Ook gratis wedden op voetbal zonder storten is altijd mooi meegenomen, en daarom willen we je graag doorverwijzen naar bookies die wel gratis bonus aanbieden.

€ 10 gratis weddenschap zonder storten via Ladbrokes aanbod

Ladbrokes is een geweldige bookmaker die via de Belgische Kansspelcommissie een licentie behaalde. Jammer genoeg kunnen Nederlanders zich niet aanmelden op deze site, dus dit aanbod is enkel beschikbaar voor Belgische wedders. Dus hoe krijg ik mijn € 10 gratis weddenschap?

  • Meld je aan via onze button bij Ladbrokes
  • Heel belangrijk! Gebruik de promocode 10FREE, anders krijg je de gratis weddenschap bonus niet
  • Als je klaar bent met je registratie en je hebt de juiste code gebruikt krijg je meteen je € 10 free bet
  • Deze moet sowieso binnen de 7 dagen gebruikt worden of hij vervalt
10FREE promocode Ladbrokes gratis weddenschap
© Ladbrokes

Meer informatie over Ladbrokes

Ladbrokes is al jarenlang een vaste waarde op de bookmaker markt. De geschiedenis van het bedrijf gaat zelfs terug naar de 19de eeuw! Helaas is deze traditie in 2018 stopgezet, sinds het bedrijf nu deel uitmaakt van de grotere GVC groep die onder andere ook eigenaar is van Party Poker zowel als Bwin. Voor deze overname bestonden ze onder de naam Ladbrokes Coral, nadat in 2016 rivaal Gala groep door Ladbrokes zelf werd overgenomen.

Op Ladbrokes kan je op een grote diverse hoeveelheid markten gaan sport wedden, hoewel de voornaamste focus zoals op vele Europese bookmakers voornamelijk op voetbal ligt. De quoteringen marges van Ladbrokes liggen redelijk goed in verhouding met de competitie. Er zijn uiteraard bookmakers met betere quoteringen, maar Ladbrokes schiet zeker niet te kort in deze categorie. Bovendien kan je bij Ladbrokes mobiel wedden via app en browser. Het is kortweg een goede bookmaker waar je weinig slechts over kan gaan zeggen. Wij raden een Ladbrokes registratie dan ook zeker aan.

Ladbrokes welkomstaanbod van 100% tot € 200 free bets

Zoals bij bijna elke bookmaker krijg je bij Ladbrokes ook een mooi welkomstaanbod cadeau als nieuwe klant. Je eerste weddenschap tot en met € 200 krijgt een 100% match als free bet toegewezen. Heel belangrijk om te weten is dat deze eerste weddenschap op odds van 1.50 minimum geplaatst moet worden. Je krijgt je free bet meteen nadat je eerste weddenschap is afgesloten zowel bij winst of verlies. Nu krijg je dan 7 dagen de tijd om deze gratis weddenschap te plaatsen op eender welke odds. De winst uit deze weddenschap is meteen helemaal voor jou, zonder enige rondspeelvoorwaarden!

De Ladbrokes Welkomstbonus bestaat een een Free bet tot €200
© Ladbrokes

Zoals je kan zien, is het dus heel eenvoudig om zowel de gratis € 10 weddenschap als de stortingsbonus van Ladbrokes te ontvangen. Wil je nog meer informatie over deze bookmaker? Lees dan even ook onze gedetailleerde Ladbrokes review waar we iets meer diepgang bieden over alle positieve en negatieve punten van Ladbrokes. Als je dit artikel goed gelezen hebt dan kan je wel zien dat wij wellicht redelijk positieve ervaringen met deze sportwebsite hadden.