Bwin Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 120
Bonussen zijn niet meer mogelijk bij Belgische bookmakers. Nederlanders kiezen hier hun favoriete bookmaker bonus!
Bwin is niet beschikbaar voor Nederlanders, kies uit andere legale bookmakers hier.

Bonussen in Belgie zijn nu ook niet meer toegelaten.

De Bwin bonus is een geweldige 100% tot € 120 eerste stortingsbonus. Enkel Belgische klanten komen in aanspreken om deze bonus te ontvangen. Vanaf het moment de je een account hebt, kan je een storting maken om deze te verkrijgen via een aantal opties. BanContact, Mastercard en Visa, PayPal en Paysafe, Neteller en Skrill en ook nog eens een bank overschrijving zijn allemaal beschikbaar. Na het ontvangen van de Bwin Welkomstbonus zal voor 3 maal het bonus bedrag moeten wedden aan odds van ten minste 1.40 om het bedrag te kunnen laten uitbetalen. Een periode van 90 dagen om dit doel te bereiken is meer dan genoeg.
Maximale bonus

€ 120

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

3 x bonus

Min. quotering

1.40

Tijdslimiet

90 dagen

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan met Bancontact
 • Hoog bonusbedrag € 120
 • Lage min odds 1.40
Beschikbaar in
 • België België
geldig tot

22. July 2019

Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Skrill
 • NETELLER
 • Bank Transfer
 • Bancontact

Uitbetalingsvoorwaarden

Na het aanmaken van een account, krijg je ineens de mogelijkheid om een storting te maken. Hierbij ontvang je de fantastische Bwin stortingsbonus van 100% tot € 120. Storten kan met een grote hoeveelheid betalingsmiddelen. BanContact, Neteller en Skrill, Paysafe, Paypal en Visa plus Mastercard zijn allemaal stortings mogelijkheden. De optie bank overschrijving is ook nog eens beschikbaar, genoeg opties dus. Om je Bwin Bonus vrij te spelen zal je 3 maal het bonusbedrag moeten inzetten op odds van 1.40. Je krijgt hier 90 dagen de tijd voor wat op zich wel eenvoudig is.

Bwin Bonus Voorbeeld

 • Via onze knop moet je drukken om een account aan te maken
 • Druk op storten bovenaan in het menu
 • Je ontvangt € 120 bonus bij een storting van € 120
 • Het totale bedrag wordt dan ineens € 240
 • Op odds van minstens 1.40 zal je de Bwin welkomstbonus moeten rondspelen
 • Van zodra je 3 keer je stortingsbedrag rond speelt kan je deze afhalen. 3 x € 120 = € 360
 • Je moet dit binnen de 90 dagen doen

Bwin welkomstbonus

FAQ over Bwin

Je kan minimum € 10 storten bij Bwin.

Zijn Skrill en Neteller opties om te storten?

Ja, je kan met zowel Skrill als Neteller storten. Je Bwin bonus is hier helaas wel niet beschikbaar mee.

Wat voor tijd krijg ik om de bonus rond te spelen?

In totaal krijg je wel liefst 90 dagen om de bonus 3 x rond te spelen. Dit is dus zeker heel goed en meer dan genoeg tijd.

Is er ergens een Bwin stortingsbonus promo code die ik moet gebruiken?

Je hoeft geen Bwin promo code in ter voeren bij account registratie. Het enige dat je hoeft te doen is op onze link te klikken en via hier je account aan te maken.

Mijn Bwin bonus staat niet op mijn account, waarom komt dat?

Je kan dit best even vragen aan de Bwin support. De Bwin klantendienst kan je bereiken via support@bwin.be. Indien je liever via de telefoon praat dan is dat ook mogelijk op het nummer +350 2007 7761.

Bwin Registratie

Bij Bwin Belgie is het uiterst simpel om je account te maken. In onze Review Bwin Belgie leggen we dan ook de hele procedure even uit. Bwin Nederland is helaas niet beschikbaar meer, dus Nederlandse klanten zullen een andere optie moeten kiezen voor een sports betting bonus. Hoe kan een Belg zich registreren op Bwin? Nadat je op onze link hebt gedrukt kan je bij Bwin op "registreer nu" drukken.

 • Stap 1 - kies een email en wachtwoord voor je account
 • Vul je voor en achternaam in en druk op volgende
 • Kies nu even een geheime vraag en antwoord en vul je geboorte datum in
 • Nu zal je al je andere persoonlijke gegevens zoals woonplaats, geboortedatum moeten invullen
 • Je bent nu klant bij Bwin, als je nu een storting maakt ontvang je de stortingsbonus Bwin

 

Bwin storting en uitbetaling

Bwin uitbetalingen en storten kan op een hoop manieren. De volgende regel geldt. Het middel waarmee je stort moet gebruikt worden om terug af te halen. Dus een storting via Bancontact moet dan ook terug op je bank komen te staan. Het kleinste bedrag dat je kan laten uitbetalen is € 10. Moest je toevallig een fantastische gokwinst hebben, dan is het maximum 70 000 euro op een dag. Uitbetalingen kunnen tussen 2-4 dagen duren nadat ze zijn goedgekeurd door de Bookmaker. Let wel op dat je zoals gewoonlijk een verificatieproces zal moeten ondergaan in omwege van de wetgeving.

Storting

Allerlei mogelijkheden heb je bij Bwin om een storting te plaatsen. Kredietkaarten zoals Visa en Mastercard, een bank overschrijving of gewoon via BanContact behoren ook tot de opties. Ook nog heb je Neteller, Skrill, Paypal en Paysafe.

Opmerking

Als je via Neteller of Skrill een storting maakt, dan krijg je helaas geen bonus. Heb je graag een Bwin bonus, dan kan je best een andere methode gebruiken.

Bwin sport wedden overzicht

Bwin Wedden en quoteringen

Bij Bwin kan je wedden op een hele hoop sporten buiten voetbal alleen. Als één van de grootste Bookmakers op de Belgische markt kan je op wel liefst 45 sporten wedden. Op politiek en een aantal TV programma's kan je zelfs ook gokken. De meeste voetbal wedstrijden hebben ook nog eens rond de 100 verschillende selecties om uit te kiezen. Live wedden is ook een mogelijkheid met vele opties. Tot slot hebben we het even over de Bwin Quoteringen. Deze hoge quoteringen zijn eigenlijk best wel goed in vergelijking met de competitie, hoewel er sowiewo een aantal bookies met betere odds zijn.

Bwin Klantendienst

Het is uiterst eenvoudig om de Bwin klantendienst te bereiken. Je kan deze allereerst bereiken op het email adres support@bwin.be. Vervolgens heb je ook nog eens een telefoon nummer +350 2007 7761 en tot slot is er ook nog een live chat functie en een FAQ.

Bwin Conclusie

Bwin België is een zeer goede Bookmaker met een geweldige welkomstbonus aan zowat even goede voorwaarden. Op elk punt scoren ze zeer sterk, of ten minste evenwaardig met hun competitie. De quoteringen zouden eigenlijk toch net iets hoger kunnen zijn, maar dat valt ook nog wel mee in principe. Bwin is dus zeker een fantastische Bookmaker voor Belgen, zeker dankzij de geweldige Bwin Klantenservice.