Betcity app review voor Android en iOS

De grootste Nederlandse bookmaker met de naam Betcity kon natuurlijk niet ontbreken in ons gok app overzicht. Als innovatief bedrijf en grote speler in de Nederlandse markt doet Betcity er natuurlijk alles aan dan Betcity mobiel wedden net zo aantrekkelijk is als dat het is via de desktop site. Een Betcity app is dan ook volop in ontwikkeling en ook de Mobiele website van Betcity is heel makkelijk in gebruik.

In deze Betcity review vertellen we alles rondom de Betcity app en Betcity mobiel wedden van deze Nederlandse bet site. Hoe download je de app? Hoe is de app in gebruik? En hoe werkt mobiel wedden met de Betcity app nou precies.

Betcity app download

Betcity app highlights

Hieronder zie je de belangrijkste aspecten van de Betcity mobiel wedden ervaring.

  • Uitstekend mobiele website
  • iOS als Android app in ontwikkeling
  • Mobiele spelers hebben volledige toegang tot de Betcity bonus
  • Makkelijk toegankelijk
Aanmelden bij Betcity

Betcity app download

Als je op deze pagina bent gekomen ben je wellicht ook wel benieuwd hoe je de Betcity nl app download en hoe je toegang krijgt tot de Betcity iOS app of Betcity app voor Android. Helaas moeten we dan het nieuws brengen dat deze app momenteel nog druk in ontwikkeling is en dat Betcity app downloads dan ook nog niet beschikbaar zijn. Lees echter wel verder om uit te vinden hoe je alsnog perfect mobiel kunt wedden bij Betcity en waarom het ontbreken van een app misschien nog helemaal niet zo erg is, wij zijn namelijk erg enthousiast over de mobiele website.

Betcity app voor iOS downloaden

Op dit moment kunnen we nog geen download instructies geven voor de Betcity App iOS. Dit komt door de simpele reden dat deze nog niet beschikbaar is. Echter verwachte de Betcity app wel binnenkort omdat deze in ontwikkeling is. Zodra de app beschikbaar is zullen we je hier exact uitleggen hoe je deze kunt installeren. Tot die tijd raden we je aan om de mobiele website van Betcity te gebruiken.

Betcity Android app downloaden

Net zoals de iPhone app is de Android app ook nog in ontwikkeling en kunnen we voor nu alleen nog speculeren over how de Betcity android app straks te installeren is. Als we kijken naar de concurrentie is de kans groot dat dat straks via een link op de Betcity website is Bet365 is tot nu toe namelijk nog de enige bookmaker die er in is geslaagd een app direct in de Google Play store te lanceren. Zodra de Betcity app dus verschijnt voorspellen wij dat je deze app via jouw browser moet downloaden als een .apk bestand. Om dit tegen die tijd te doen moet je wel controleren of je het vinkje aan hebt voor ‘anonieme bronnen’ in jouw instellingen. Dit kun je vinden onder instellingen -> beveiliging.

Hoe Mobiel wedden bij Betcity?

Zoals eerder al vermeld zijn wij erg positief over de mobiele website van Betcity. Als we heel eerlijk zijn zijn de apps van veel bookmakers vaak ook bijna identiek aan hun mobiele website. Met een super geoptimaliseerde website van Betcity doen ze dan dus ook bijna niet onder van de concurrentie. Surf slechts naar de Betcity website op jouw mobiele apparaat, login of registreer een nieuw account via de knoppen op deze pagina, en je kunt direct beginnen.

Betcity mobiel

Verschil Betcity mobiele website en desktop versie

Het ontwerp van beide websites kan heel erg verschillen als je ze naast elkaar zet. Allereerst zie je dat de mobiele website natuurlijk verticaal is, om dit makkelijk navigeerbaar te maken is er gekozen voor een simpel design. Op de desktop versie krijg je echter direct heel veel info in beeld, dit komt natuurlijk ook omdat dit gericht is op veel grotere schermen.

De belangrijkste conclusie is echter wat de opties zijn. Wat goed is om te weten is dat de mobiele versie exact de zelfde features, odds en wed markten biedt als de desktop site. Ook heb je als mobiele speler gewoon toegang tot alle promoties, Betcity odd boosts en de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Naar Betcity

Het laatste nieuws over de Betcity app

Zoals eerder vermeld is een native Betcity app nog volop in ontwikkeling. Betcity vermeld zelf op hun website het volgende: “De app is momenteel nog niet beschikbaar. We verwachten begin 2023 een app op te leveren! De app is straks beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Android”. Dit is leuk nieuws maar intussen zitten we natuurlijk ook al in 2023 en is er nog steeds app. Hieronder houden we je op de hoogte van de laatste info over de Betcity app die we kunnen vinden.

26 januari 2023: We vroegen een online medewerken naar de status van de ontwikkeling van de Betcity app. Er werd verteld dat ze niet direct een concrete tijdsindicatie kunnen vertellen en dat er nog druk aan wordt gewerkt. Om teleurstelling te voorkomen nu geen tijd eraan vast plakken.

Wedden bij Betcity

Storten en uitbetalen in de Betcity app

Omdat de mobiele website dezelfde opties en stijl heeft als de desktop website ben je er misschien al wel bekend mee. Bovenin jouw scherm zie je jouw saldo, tik hier op en je krijgt de opties te zien op uit te betalen en te storten. De stortingsmogelijkheden op de mobiele website zijn hetzelfde als op de desktop versie. Je kunt dus gemakkelijk in de Betcity app storten met iDeal, creditcard en bankoverschrijving.

Betcity app veelgestelde vragen


Hoe kun je de BetCity app downloaden?

De Betcity app is op dit moment nog niet te downloaden en wij raden dan ook aan om via de mobiele website te spelen die net zo goed en snel werkt. Zodra de app beschikbaar is zullen we op deze pagina uitgebreid vertellen hoe de app werkt en waar je de Betcity app download.

Wanneer komt de Betcity app uit

Een exacte datum wilt Betcity nog niet geven maar de app wordt in de loop van dit jaar verwacht.

Zijn er promoties voor de Betcity nl app?

Als je mobiel wed bij Betcity heb je toegang tot alle functies en promoties als op de desktop website. Je kan dus gewoon de welkomstbonus en alle andere acties claimen.

Betcity app review

De Betcity app is nog volop in ontwikkeling maar Betcity biedt al wel een uitstekende ervaring voor mobiele spelers. Met de mobiele website, die tevens perfect geoptimaliseerd is voor vrijwel alle moderne mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, hoef je als Betcity speler dus niks te missen van de mobiele wed ervaring.