50 keer je inzet voor wedden op Napoli tegen AC Milan!

Sydnes Meekes
14. april 2023

Op dinsdag 18 april zal de Zuid-Italiaanse trots Napoli het opnieuw opnemen tegen landgenoot AC Milan in de tweede kwartfinale van de UEFA Champions League. Om het duel nog spannender te maken zijn er ook allerlei acties bij de Nederlandse bet sites. Zo kun je dit duel 50x je inzet winnen bij Circus.

Napoli - AC Milan wedden

Alles is nog mogelijk voor Napoli

Afgelopen week werd de eerste ronde van de kwartfinales al gespeeld in het San Siro, het stadion van AC Milan in Milaan. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door Milan en op het einde liep André-Frank Zambo Anguissa ook nog een rode kaart op, een flinke tegenvaller voor Napoli dus. Zeker als je bedenkt dat Napoli, ondanks haar geweldige seizoen, twee weken geleden ook al in eigen huis met 0-4 werd afgemaakt door AC Milan in de Serie A. De grote vraag voor Napoli is dus, kan het eigen publiek haar ploeg ditmaal wel over de streep trekken of gaat huidig landskampioen AC Milan er met het Europees succes vandoor?

Wedden op Napoli – AC Milan odds

Hieronder hebben we een live odds vergelijking van bookmakers Bet365, Toto, LiveScore Bet en Unibet voor wedden op voetbal. Wat gelijk opvalt is dat alle bookmakers Napoli als grote favoriet zien, ondanks dat Napoli in de laatste twee weken in twee ontmoetingen tegen Milan dus 5 goals tegen kreeg en zelf niet wist te scoren. Wel verwachten de bookies een grote kans dat beide teams deze wedstrijd een goal zullen weten te maken, de meeste bookies verwachten zelfs meer dan 2.5 goals ofwel minimaal 3 doelpunten. Zie je hieronder een interessante odd? Klik dan op de odd en je wordt direct doorverwezen naar de geselecteerde bookmaker.

AC Milan op koers naar de halve finales

Milan heeft op dit moment de beste uitgangspositie om de halve finale te bereiken met een doelpunt voorsprong. De laatste keer dat AC Milan de halve finales haalde was in seizoen 2006-2007. Dat was tevens ook het jaar dat AC Milan met Seedorf voor het laatst de Champions League won. Destijds versloegen ze het Liverpool van Dirk Kuyt met 2-1.

Het voordeel van AC Milan zal overduidelijk de goal voorsprong zijn. Napoli staat dit seizoen garant voor aantrekkelijk en snel aanvallend voetbal. Nu dat AC Milan niet direct de eerste goal hoeft te scoren hoeven ze dus minder risico te nemen. Hierdoor zal het voor Napoli nog moeilijker worden om de verdediging  van de Rossoneri open te breken dan het in de vorige twee ontmoetingen al bleek te zijn.

Circus boost voor Napoli - Milan wedden

50x je inzet bij een overwinning van Napoli

Wil je gaan wedden op Napoli tegen AC Milan dan zijn er een aantal interessante promoties beschikbaar. Zo zet Circus haar Circus Super Odds in om je van een hele interessante verhoogde quotering van 50x te voorzien.

Hoe claim je de Circus Super Odd voor Napoli – AC Milan

Deze odds boost is speciaal gemaakt voor nieuwe spelers en word dan ook aangeboden in de vorm van een welkomstbonus. Om deze te claimen ga je naar de Circus Super Odds pagina via de gele knop hieronder. Selecteer welke Super Odd je wilt pakken en selecteer deze. volg vervolgens de stappen en registreer een nieuwe account. Na jouw eerste storting kun je vervolgens inzetten op de Super Odd. Mocht Napoli winnen krijg je dan 50x je inzet terug.

Belangrijke voorwaarden

Zoals met elke bookmaker promotie zitten er natuurlijk ook een paar voorwaarden vast aan de Circus Super Odds. Hieronder hebben we de belangrijkste kort voor je onder elkaar gezet.

  • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen.
  • De maximale inzet op een Super Odd is 1 euro.
  • Je kunt maar 1 keer gebruik maken van deze actie.
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere promoties.

Alternatieve bonus voor dit duel

Naast de Super Odds loopt de reguliere Circus bonus natuurlijk ook nog altijd gewoon door. Met de Circus welkomstbonus kun je jouw eerste storting voor 100% verdubbelen in de vorm van gratis weddenschappen tot 250 euro. Via de knop hieronder kun je de bonus gemakkelijk claimen als nieuwe speler. Net als de Circus Super Odd kunnen deze gratis weddenschappen natuurlijk ook gewoon worden ingezet op bijvoorbeeld het duel tussen Napoli en AC Milan.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.