100x je inzet terug bij Betcity voor overwinning Ajax op Liverpool

Jeroen van Veen
24. oktober 2022

In de vijfde speelronde van de Champions League neemt Ajax het in eigen huis op tegen Liverpool. De Amsterdammers hebben een overwinning nodig om nog een kans te houden op overwintering in het miljardenbal. Geloof jij in de kansen van Ajax, dan kan je bij BetCity 100 keer je inzet terug krijgen bij een overwinning van Ajax of 50 keer je inzet terug bij een overwinning van Liverpool met de BetCity bonus. Ajax – Liverpool in de Champions League, 26 oktober 2022 om 21:00.

Ajax heeft dus nog een kleine kans op overwintering, maar het is logischer om te kijken naar de derde plaats, waarvoor ze Rangers FC achter zich moeten houden. Ook daarvoor zou een overwinning op Liverpool goed uitkomen, want dan zijn ze vrijwel zeker van overwintering in de Europa League.

Dat wordt echter nog niet zo makkelijk, Liverpool is op dit moment erg wisselvallig, maar behoort nog altijd tot de top van de Premier League en heeft een aantal absolute topspelers in het team. De ploeg heeft met nogal blessures te maken, maar ten opzichte van de verrassende nederlaag tegen Nottingham Forest van afgelopen weekend lijken Thiago Alcantara, Darwin Nuñez en Ibrahim Konaté weer aan te kunnen sluiten voor deze wedstrijd.

Ajax bezig met slechte reeks

Ajax heeft weinig blessureproblemen in de aanloop naar deze wedstrijd, alleen centrale middenvelder Kenneth Taylor lijkt nog een twijfelgeval, maar Ajax draait al sinds het begin van de maand erg matig en slikte vier nederlagen in zes wedstrijden, voordat er weer twee competitiewedstrijden gewonnen werden. Er zijn veel twijfels rondom de capaciteiten van trainer Alfred Schreuder en op het veld over routiniers Dusan Tadic en Daley Blind, die dit seizoen niet goed uit de verf komen.

Voor deze wedstrijd lijkt Brian Brobbey in de basis terug te keren en dat gaat ten koste van Mo Kudus, tenzij die als aanvallende middenvelder mag beginnen.  Dat kan omdat Steven Berghuis een linie teruggeschoven is, naar de positie van centrale middenvelder, wat hij tegen RKC met verve deed.

Wedden bij BetCity

Wedden op Ajax – Liverpool

Bij de beste bookmakers Nederland is Liverpool ondanks de matige vorm in eigen land de grote favoriet voor de overwinning. Voor een overwinning van de bezoekers krijg je bij BetCity een quotering van 1.87, tegen liefst 4.00 voor Ajax en zeker als spelverdeler Alcantara fit genoeg is om in de basis te starten scheelt dat een hele hoop.

Ajax Liverpool odds

Ajax scoort in eigen land aan de lopende band, en ondanks dat het in de Champions League allemaal wat lastiger gaat, scoorde het ook daar in iedere wedstrijd, dus lijkt de kans op doelpunten in deze wedstrijd redelijk groot. De vorige drie ontmoetingen tegen Liverpool eindigden twee keer in 1-0 en de laatste dus in 2-1. Dat lijkt geen garantie op doelpunten tussen de twee ploegen, maar in deze wedstrijd zou dat wel eens anders kunnen zijn. Voor meer dan 3.5 doelpunten krijg je een quotering van 2.23 aangeboden en dat lijkt een interessante weddenschap. Kijk dus naar je bet sites iDEAL, waar je met je favoriete betaalmethode kunt betalen en zet in op de Champions League.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.