Circus super odds voor Dortmund – City en PSV – Arsenal

Jeroen van Veen
25. oktober 2022

Circus pakt deze week uit met super odds voor onder andere Borussia Dortmund – Manchester City en PSV – Arsenal. Voor PSV geeft het de mogelijkheid tot een snelle revanche na de 1-0 nederlaag van vorige week in de uitgestelde wedstrijd tegen Arsenal en Haaland kan zijn oude ploeg pijn doen. Met de Circus Super odds kun je liefst 50 keer je inzet terug krijgen bij een overwinning van City en bij een gelijkspel of overwinning van PSV.

PSV – Arsenal in de Europa League

In de vorige wedstrijd tussen PSV en Arsenal speelden de Londenaren met een aantal reserves, maar toch kwam PSV er eigenlijk niet aan te pas. De Eindhovenaren hielden de 0-0 lang vast, maar de 1-0 van Granit Xhaka was volledig verdiend. In de return heeft PSV echter weer de beschikking over een aantal belangrijke spelers. Mauro Junior, Luuk de Jong en Noni Madueke zaten tegen Arsenal voor het eerst weer bij de selectie na blessureleed, maar toen werden ze nog rustig gebracht, deze keer worden er meer minuten verwacht voor de drie en dat moet met name de aanvallende kracht van PSV flink verbeteren.

PSV Arsenal odds

Arsenal komt naar Eindhoven na puntverlies in de competitie. De ploeg blijft koploper in de Premier League, maar de 1-1 tegen Southampton was een tegenvaller. Toch is het vertrouwen in Londen groot en de ploeg kan zijn ticket in de achtste finale van de Europa League al bijna boeken, een gelijkspel is namelijk genoeg voor de eerste plaats. Dat gelijkspel kan ook PSV verder helpen in de strijd tegen FK Bodo/Glimt om de tweede plaats. Bij een overwinning komt PSV ook dicht bij een vervolg in de Europa League. Bij Circus is de quotering voor een overwinning van de bezoekers 2.40 tegen 2.85 voor een overwinning van PSV, maar met de Circus super odd kun je dus 50 keer je inzet terugkrijgen bij een overwinning voor PSV of een gelijkspel.

Borussia Dortmund vs Manchester City in de Champions League

De andere Circus Super odd is voor de Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund, want bij een overwinning van City krijg je liefst 50 keer je inzet terug. Het gaat daar vooral om twee namen, Erling Haaland, vorig seizoen actief bij Borussia Dortmund en dit seizoen in fantastische vorm voor Manchester City en supertalent Jude Bellingham. In de vorige wedstrijd tegen FC Kopenhagen werd Haaland gespaard en dat leverde meteen puntverlies op voor Manchester City, dus wordt de Noor tegen Dortmund weer in de basis verwacht.

Bellingham is in fantastische vorm voor Dortmund en is met zijn 19 jaar nu al één van de belangrijkste spelers in Duitsland. Pep Guardiola had al complimenten in huis voor de middenvelder. Het is ook de wedstrijd tussen de nummer één en twee van de groep en met een gelijkspel plaatst City zich al als groepswinnaar voor de volgende ronde. Voor Dortmund is een overwinning voldoende voor plaatsing voor de volgende ronde. City is de favoriet in Duitsland bij de beste bookmakers Nederland met een quotering van 1.62, tegen 5.20 voor een overwinning van de Duitsers, dus pak je Circus bonus en zet in op deze wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.