Doe mee met LiveScoreBet Squads en verdien met goals

Jeroen van Veen
27. oktober 2022

LiveScore Bet Squads is een spel gericht op de Eredivisie en geeft jou de kans wekelijks een geldbedrag te winnen als jouw spelers een doelpunt scoren. Vind hier uit hoe Livescorebet Squads in zijn werk gaat.

Het aantal Nederlandse bookmakers met een goklicentie om legaal in weddenschappen aan te mogen bieden blijft groeien. Daarom verzinnen de bookmakers steeds meer interessante promoties om jou als klant binnen te halen en daar kun jij gebruik van maken! LiveScore Bet heeft een mooi LiveScore Bet spel ontwikkeld als sportweddenschappen bonus, waarmee je ook nog eens meer bij de Eredivisie betrokken raakt, LiveScore Bet Squads.

LiveScore Bet Squads is een spel dat vanuit Engeland ook naar de Nederlandse versie van LiveScore Bet overgewaaid is en aangepast is aan de Eredivisie. Je onthult voor iedere wedstrijdronde vijf spelers die willekeurig aan jou toegewezen worden. Die spelers kunnen jou geld opleveren in het speelweekend als ze doelpunten scoren voor hun club.

Met die spelers kun je geld verdienen, hoeveel dat is? Dat krijg je na het onthullen van je laatste speler te zien door het bedrag waar het prijswiel op stopt.

Het kan dus zo zijn dat jouw team van vijf spelers in de week bestaat uit Burak Yilmaz van Fortuna Sittard, Kenneth Taylor van Ajax, Ridouan El Yaakoubi van Excelsior, Amin Sarr van SC Heerenveen en Radinio Balker van FC Groningen.

Als Sarr dat weekend twee doelpunten scoort en Taylor ook een doelpunt binnenloopt, dan kun je dus een geldprijs tegemoet zijn voor elk van die twee doelpunten. De bookmaker belooft dat de prijs binnen drie uur op je account is bijgeschreven. Je winsten kunnen bij een gelukkig weekend dus aardig oplopen en daarmee kun je nog meer weddenschappen afsluiten op de Eredivisie, andere voetbalwedstrijden of bij andere sporten.

Om je Squad vol te maken moet je wel regelmatig inloggen, want je kunt elke dag slechts één speler voor je squad onthullen. Het is ook niet erg als je er een keer een dag overslaat, maar het is beter om dat niet te doen, want dan kun je de speler van die dag niet meer onthullen en dan heb je voor die week een speler (of meerdere spelers) minder en dus minder kans op de geldprijzen.

Het enige wat je moet doen om mee te doen is het volgende:

  • je aanmelden bij LiveScore Bet (of al aangemeld zijn)
  • Een eerste storting hebben gedaan bij de bookmaker
  • Inwoner van Nederland zijn en minstens 24 jaar of ouder zijn
  • Naar LiveScore Bet Squads gaan en op ‘start met spelen’ klikken

Vanaf dat moment doe je dus mee met LiveScore Bet Squads en hoef je alleen nog maar op alle dagen je speler te onthullen om mee te dingen naar interessante geldprijzen op je wedaccount.

LiveScore Bet squads

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.