Ajax – Union Berlin wedden 16-02-2023

Bas Hosselman
14. februari 2023

Donderdag hervat Ajax de Europese campagne met een wedstrijd om de kwartfinale te bereiken van de Europa League. Bij de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin hebben we geweldige odds gevonden en pak je ook gelijk een goede bonus!

Ajax weet weer wat winnen is

Na zes wedstrijden zonder overwinning in de Eredivisie was het genoeg voor de directie van de Amsterdammers en werd er afscheid genomen van coach Alfred Schreuder. Johnny Heitinga werd doorgeschoven vanuit de beloften en neemt het stokje voor de rest van het seizoen over. Dat legt Ajax voorlopig geen windeieren. Er wordt weer gewonnen. Toch is het vertoonde spel nog verre van om over naar huis te schrijven, maar eerlijk is eerlijk: Heitinga heeft nog geen wedstrijd verloren van de vier wedstrijden die er onder zijn leiding werden gespeeld.

BIJ JACK’S WEDDEN

Vorige week werd de wedstrijd tegen FC Twente in de KNVB Beker als grote test gezien, maar de match tegen Union Berlin lijkt nog een veel grotere test. Door thuis een goed resultaat neer te zetten tegen de ploeg uit de Duitse hoofdstad, kunnen ze de klus in de uitwedstrijd klaren en zich bij de laatste acht van de Europa League voegen. Even verderop hebben we nog een mooie bonus gevonden die het wedden op sport – en dan met name wedden op Europees voetba,l nog spannender maakt. Je kunt namelijk drie gratis weddenschappen verdienen bij Jack’s. Eerst kijken we nog even naar de tegenstander van Ajax en gaan we natuurlijk over de odds.

Ajax - Union Berlin odds 16-02-2023

© Jack’s 14-02-2023-quoteringen kunnen veranderen

Wat zijn de kansen van Union Berlin in de Amsterdam Arena?

Als je het Duits voetbal niet zo volgt, dan weet je waarschijnlijk niet dat Union Berlin verwikkeld is in een spannende kampioensstrijd in de Bundesliga. Die Eisernen staat namelijk slechts op een punt minder dan koploper Bayern en heeft voorlopig de tweede plek te pakken. Dat betekent ook dat ze nog boven Borussia Dortmund staan. Ajax mag dus zeker niet te licht denken over Union Berlin. Bovendien heeft Union negen keer op rij gewonnen en scoorden ze in vrijwel al die wedstrijden minimaal twee keer.

Toch zijn de odds redelijk verrassend in het voordeel van Ajax. Je krijgt voor winst van Ajax bij Jack’s namelijk 1.93 terwijl je voor een overwinning van Union Berlin 3.90 krijgt. Een gelijkspel staat op 3.65. De Amsterdammers zoeken naar rust en organisatie in de achterhoede en dat is waar Union Berlin van kan profiteren. We verwachten dat beide ploegen zullen scoren en daarom is de Both teams to score odd van 1.78 zeker een aanrader. We raden je ook aan om de sport bonus bij deze wedstrijd te pakken. Die bespreken we hieronder.

Jakcs Europees voetbal bonus drie freebets

© Jack’s – screenshot van 13-02-2023

Twee bonussen bij Jack’s voor Ajax – Union Berlin

Bij Jack’s vind je momenteel twee bonussen die je kunt gebruiken bij het wedden op Ajax – Union Berlin. De eerste bonus is de Jacks welkomstbonus waarmee je tot € 50,00 aan freebets krijgt en ook profit boosts en een Jack’s special free bet ontvangt. Dat komt natuurlijk goed uit bij deze wedstrijd.

PAK DE JACK’S BONUS

Daarnaast is er ook nog een Europees voetbal bonus. Je kunt namelijk elke week drie freebets verdienen door te wedden op Europees voetbal. Zet € 20,00 in op dinsdag, woensdag en donderdag op de Champions- , Europa- en Conference League en pak elke een € 10,00 live free bet! Het enige wat je hoeft te doen, is je aan te melden via de knoppen op deze pagina en de bonus te claimen.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Jacks Casino & Sport Nieuws