Barcelona – Manchester United wedden Europa League 16-02-2023

Bas Hosselman
14. februari 2023

De mooiste wedstrijd in de Europa League is ongetwijfeld die tussen Barcelona en Manchester United op donderdag. Bij zo’n kraker horen natuurlijk goede odds en die hebben we, samen met een goede bonus voor je gevonden.

Barcelona draait eindelijk onder Xavi

Barcelona kende twee moeilijke jaren, maar lijkt in 2023 eindelijk haar draai te hebben gevonden onder Barça legende Xavi. De Catalanen staan op de eerste plek in La Liga, maar werden wel derde in hun Champions League groep achter Bayern en Inter Milan en komt daarom nu in de Europa League uit. Barça won de elf laatste wedstrijden op rij in alle competities. Bovendien doen ze het in onderlinge duels beter dan hun tegenstander van donderdag. Vijf van de zes wedstrijden, allemaal in de Champions League werden gewonnen door Barcelona.

AANMELDEN BIJ BETCITY

Wat zegt dat voor de odds bij deze wedstrijd? De bookmaker waar het wedden op Barcelona – Manchester United het meest interessant is, is Betcity. Dat heeft niet alleen te maken met het nieuwe BetCity bet swipe, maar ook met de odds en bonussen die je bij deze bookmaker kunt vinden. We kunnen je alvast verklappen dat we even verderop een prima bonus voor je zullen toelichten. Barcelona is bij deze bookmaker de grote favoriet met 1.70x je inzet voor de overwinning. Er wordt volgende week nog een wedstrijd gespeeld maar de verwachting bij de bookies is dat Barça zich zal kwalificeren voor de volgende ronde. Dat zie je terug aan de odds van 1.65 tegenover 2.25 voor Manchester United.

De beste odds voor Barcelona - Manchester United bij Betcity

© Betcity 14-02-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Ook Manchester United heeft geen reden tot klagen

Net als Barça, liep het wat stroef kort na de aanstelling van de nieuwe coach. Toch heeft Ten Hag inmiddels zijn draai gevonden en zijn de resultaten van Manchester United naar behoren. De Red Devils staan op de derde plek, staan in de League Cup finale en kunnen donderdag dus een grote slag slaan door Barcelona in het eigen Camp Nou te verslaan.

PAK DE BETCITY BONUS

De bookmakers denken dus wel dat United een zware kluif gaat krijgen aan Barcelona. Winst van Manchester United staat donderdag op 4.50. Met een plek in de kwartfinale van de Europa League op het spel, zal Ten Hag natuurlijk het liefst met drie punten willen vertrekken uit Barcelona. Gaat dat lukken? Een goede wedmogelijkheid vind je met handicap betting. Daarmee ga je uit dat Manchester United fictief met bijvoorbeeld een 1-0 achterstand begint, maar alsnog wint. De -1 Asian Handicap voor Manchester United staat op maar liefst 10x je inzet. Een andere wedtip is minder dan 2.5 doelpunten waar je 2.20 voor krijgt.

 

Weddenschappen betcity unibet Toto
Betcity bonus Unibet bonus toto bonus
Barcelona wint 1.70 1.70 1.67
Gelijkspel 4.15 4.15 4.75
Manchester United wint 4.50 4.50 4.25
Beide teams scoren 1.67 1.67 1.64
Meer dan 2,5 doelpunten 1.68 1.68 1.65

Quoteringen van 14-02-2023 – odds kunnen veranderen

Speciale bonus bij wedden op Barcelona – Manchester United

Behalve goede odds hebben we ook nog een mooie bonus voor je gevonden die je kunt gebruiken bij het wedden op Barcelona – Manchester United. Voor deze bonus heb je geen Betcity bonus code nodig. Je kunt de bonus gelijk pakken door je via de link hierboven aan te melden. Dat levert je als nieuwe speler een € 50,00 freebet op! Daarnaast vind je hier nog veel meer mooie bonussen. Hierbij kun je denken aan profit boosts waarbij je tot €1.000 extra winst kunt pakken, een hoop free bets en nog veel meer!

BetCity 50 euro free bet

© Betcity – screenshot van 14-02-2023

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.