Paris Saint-Germain – Bayern Munchen quoteringen en wedtips 14-02-2023

Bas Hosselman
13. februari 2023

#Ad Paris Saint-Germain neemt het op 14 februari in het eigen Parc des Princes op tegen Bayern München in de Champions League. Daar horen natuurlijk goede odds bij en ook hebben we een paar mooie wedtips voor je verzameld.

Een wedstrijd tussen twee Europese grootheden

De kampioenen van Frankrijk en Duitsland ontmoeten elkaar dinsdag in de Champions League als Paris Saint-Germain Bayern München treft in de eerste wedstrijd van hun achtste finales in de Champions League. PSG hoopt dat 2023 het jaar is waarin eindelijk eens de Champions League zullen winnen, terwijl de Duitse kampioen ervan droomt om voor de zevende keer tot kampioen van Europa te worden. De Parijzenaars moeten om hun titeldroom na te jagen dan wel beter voor de dag komen dan ze de laatste wedstrijden doen. Nadat PSG namelijk eerder al werd uitgeschakeld in de Coupe de France tegen Marseille, verloor PSG dit weekend ook met 3-1 van Monaco.

Bayern kende een wat mindere herstart van de competitie, maar heeft zich inmiddels herpakt met drie overwinningen op rij. Dit weekend versloeg Bayern VFL Bochum met 3-0 door treffers van Thomas Muller, Kingsley Coman en Serge Gnabry. Bayern verloor nog niet in 2023. Is de vorm van Bayern genoeg om ze bij de bookmakers Nederland te bombarderen tot favoriet in het duel van dinsdag? Laten we snel eens kijken naar de odds bij dit duel.

De beste odds en handige wedtips bij PSG – Bayern München

Van alle bookmakers vind je momenteel de beste odds bij Bet365. Dat is overigens niet het enige. Er staat namelijk ook een mooie bookmaker bonus voor je klaar. Daar zullen we zo uitgebreid op in gaen. Eerst kijken we natuurlijk naar de quoteringen en hebben we nog wat mooie wedtips voor je in petto. Wat gelijk opvalt is dat de odds erg dicht op elkaar zitten. Zo krijg je voor winst van PSG 2.60 en staat de odd voor een overwinning Bayern op 2.55. Een gelijkspel levert je 3.60 op.

Bet365 bet boost bij PSG - Bayern Munchen

© Bet365- 13-02-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Een mooie weddenschap vind je bij de Bet Boosts. Dat zijn verhoogde quoteringen bij bepaalde weddenschappen. Winst van PSG, een goal van Neymar en meer dan 2 doelpunten in de wedstrijd is zeker een mogelijke uitkomst. Daar kreeg je oorspronkelijk 6.50 voor, maar met de Bet Boost is dat nu 7.00. Omdat de odds zo dicht bij elkaar liggen, kan het ook maar zo dat Bayern de overwinning pakt in Parijs. Doen ze dat met een doelpunt van Eric Maxim Choupo-Moting en scoren beide teams? Dan pak je 7,5 keer je inzet bij deze bookmaker. Er staan nog veel meer Bet Boosts voor je klaar zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien.

Bet365 wedkredieten bonus
©Bet365 – Screenshot van 13-01-2023

Nieuwe spelers pakken tot wel € 100 extra bij Bet365

Hoge odds zijn natuurlijk altijd een goede reden om voor een bookmaker te kiezen. Toch maakt een mooie welkomstbonus het wedden nog aantrekkelijker. We hebben een bonus gevonden waar je geen Bet365 promotie code voor nodig hebt, maar waarvoor je alleen maar op de link hierboven op te klikken. Daarmee krijg je namelijk een welkomstbonus van € 100 in de vorm van wedkredieten. Dat houdt in dat je voor maximaal € 100 kunt gratis wedden bij Bet365. Een prima bonus met goede voorwaarden. Wel zo handig met zoveel mooie Champions League wedstrijden voor de boeg.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws