Real Madrid – Al Hilal wedden odds FIFA WK voor clubs

Bas Hosselman
9. februari 2023

Op zondag wordt in Rabat de finale van het WK voetbal voor clubs gespeeld. De finale gaat tussen Real Madrid en Al HIlal. We gaan over de odds en bespreken ook gelijk een mooie bonus.

Real Madrid de grote favoriet bij de bookmakers

Real Madrid heeft nog nooit een finale verloren op het WK voor clubteams. Ze wonnen hun eerste titel in 2014 en wonnen tussen 2016 en 2018 het toernooi zelfs drie keer op rij. Het is dan ook geen wonder dat de regerende La Liga en Champions League winnaars de grote favoriet bij de bookmakers zijn. Dat heeft ook te maken met het feit in tien edities slechts één keer een Europees team niet het WK won.

Toch weet tegenstander Al Hilal te verrassen. Dat deden ze door Wydad AD in de tweede ronde te verslaan en afgelopen woensdag ook Flamengo naar huis te sturen. Daar waren wel twee penalty’s voor nodig. Al Hilal is pas de derde Aziatische club die op zondag in de finale van het WK voor clubs staat. Door de huidige vorm van Real Madrid mag Al Hilal toch niet onderschat worden. Toch denken de bookmakers daar anders over. Bij Unibet zien we behalve de mooie Unibet bonus ook goede odds terug. Die zullen we zo voor je in een handig overzicht zetten.

Weddenschappen unibet betcity Toto
Unibet bonus Betcity bonus toto bonus
Real Madrid wint 1.28 1.28 1.25
Gelijkspel 5.75 5.74 4.75
Al Hilal wint 9.00 9.00 8.75
Beide teams scoren 1.86 1.86 1.88
Meer dan 3,5 doelpunten 2.30 2.30 2.30

Quoteringen van 09-02-2023 – odds kunnen veranderen

Interessante opties om te wedden op het WK clubteams

De finale van het WK voor clubteams geeft je mooie wedmogelijkheden. Zoals je hierboven in de tabel kunt zien, is Real Madrid de grote favoriet. Daar kun je handig op inspelen door goede odds te pakken. Bovendien verwachten we ook nog wel odds boost Unibet bij deze finale. Houd de Unibet website daarom goed in de gaten. Een interessante weddenschap is een 3-0 overwinning van Real Madrid.Dat levert je 8.50 op. Denk je dat Al Hilal ook een doelpunt maakt? Dan krijg je daar 10.00 voor.

Real Madrid en beide teams scoren, lijkt haast wel een inkoppertje. Toch staat dat op 2.80. Tenslotte kijken we ook nog even naar de exacte winstmarge. Twee doelpunten verschil in het voordeel van Real Madrid staat op 4.10, terwijl een goal verschil net iets minder is met 3.95. Een hoop mooie weddenschappen met erg goede odds. Daarnaast hebben we ook nog een geweldige bonus voor je gevonden.

Unibet welkomstbonus 40 euro gratis weddenschap

© Unibet – screenshot van 09-02-2023

Nieuwe spelers krijgen bij Unibet een welkomstbonus van € 40,00

Het wedden op het WK voor clubteams wordt met deze odds natuurlijk wel heel interessant. Het wordt echter nog beter! Heb je nooit eerder bij Unibet gespeeld? Dan kun je nu ook nog eens met € 40,00 gratis wedden. Je ontvangt namelijk na het registreren via de knop hierboven in totaal voor € 40,00 aan gratis weddenschappen. Zo kun je gratis wedden op het WK voor clubteams of een andere sport naar keuze.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.