FC Twente – Ajax wedden KNVB Beker met € 20,00 extra

Bas Hosselman
8. februari 2023

We zitten midden in de achtste finales van de KNVB Beker en op donderdag nemen FC Twente en Ajax het tegen elkaar op om de kwartfinale te bereiken. Het is de mooiste wedstrijd van deze speelronde en daar horen natuurlijk geweldige odds bij.

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Na donderdag zijn de laatste acht clubs in de KNVB Beker bekend. FC Twente en Ajax is in meerdere opzichten een enorm interessante wedstrijd. Ten eerste gaat het dus om een plaats in de kwartfinale van het bekertoernooi. Echter is het ook een wedstrijd tussen de nummer vijf (Twente) en de nummer drie (Ajax) van de Eredivisie. Ajax lijkt na het ontslag van Alfred Schreuder weer wat op te bloeien terwijl Twente maar liefst vier van de vijf laatste wedstrijden gelijk speelde en dus punten verloor.

De grote vraag is dan ook wie er favoriet is bij de Nederlandse bookmakers. Omdat we bij Livescore Bet en goede bonus hebben gevonden, kijken we hier ook gelijk even naar de quoteringen. Winst van de Amsterdammers staat op 1.95 terwijl je voor een thuisoverwinning van FC Twente 3.45 krijgt. Dat is best een verschil en dus kunnen we concluderen dat de ploeg van Johnny Heitinga favoriet is voor de overwinning.

Livescore Bet odds boost bij FC Twente - Ajax KNVB Beker 09-02-2023

© Livescore Bet – screenshot van 08-02-2023

FC Twente – Ajax KNVB Beker Odds Boost

Behalve wedden op de winnaar van FC Twente – Ajax in de KNVB Beker, zijn er nog veel meer weddenschappen. Zo zie je bij Livescore Bet bijvoorbeeld interessante odds boosts en quick bets. Hierboven zie je een paar voorbeelden van deze quick bets. De odds boosts geven je verhoogde quoteringen bij bepaalde weddenschappen. Voor de twee wedstrijden op donderdag krijg je een verhoogde inzet als zowel Ajax als Go Ahead Eagles bij rust op voorsprong staan. Dat levert je 6.50 keer je inzet op. Scoren FC Twente en ADO Den Haag in hun wedstrijden het eerste doelpunt, dan pak je hier 5.50 mee.

Livescore Bet staat ook bekend om de speciale sportweddenschappen die het aanbied. Een special die je vaak terugziet bij deze bookmaker is de Schoten op doel special. Daar vind je verhoogde odds bij de schoten op doel weddenschappen. Denk jij bijvoorbeeld dat Ajax minimaal 6 keer op doel schiet, dan pak je met deze special 2.25. Voor 5+ schoten op doel van FC Twente in de reguliere speeltijd staat de odds op 1.91.

€ 20,00 aan free bets + € 100 welkomstbonus bij Livescore Bet

Naast de goede quoteringen en de interessante specials hebben we ook nog een mooie LiveScore Bet bonus voor je gevonden. Je kunt bij deze bookmaker namelijk elke week € 20,00 aan freebets ontvangen met de Bet & Get Club. Dat doe je door wekelijks € 100 in te zetten op een sport naar keuze en te zorgen dat je odds minimaal 1.50 zijn.

LiveScore Bet welkomstbonus

© Livescore Bet – screenshot van 08-02-2023

Daarnaast staat er ook een welkomstbonus klaar voor nieuwe spelers. Dat is een freebet die gekoppeld wordt aan je eerste weddenschap tot een maximaal bedrag van € 100! Dat houdt dus in dat je kunt gratis wedden op FC Twente – Ajax, maar dan moet je je wel nog snel aanmelden via de bovenstaande link.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.