Wedden op Super Bowl met 50x je inzet bij Circus

Bas Hosselman
7. februari 2023

Het grootste sportevenement ter wereld staat dit weekend op het programma. In de finale van de Super Bowl spelen de Philadelphia Eagles tegen de Kansas City Chiefs. Bij het wedden op Super Bowl horen natuurlijk goede quoteringen en die pak je met de Circus Super Odds.

Hoe pak je 50x je inzet met wedden op Super Bowl

Wedden op de Super Bowl doe je nu bij Circus met maar liefst 50x je inzet. Daarbij heb je ook nog eens het voordeel dat je deze odds krijgt voor zowel wedden op de Philadelphia Eagles als de Kansas City Chiefs. Kies welk team er gaat winnen, zet € 1,00 in en als jouw weddenschap uitkomt, krijg je € 50,00. Zo simpel is het eigenlijk. Wel moet je rekening houden met het feit dat dat deze bonus alleen voor nieuwe spelers is

Het werkt als volgt: ten eerste meld je je aan bij Circus via de link hierboven. Vervolgens stort je minimaal € 10,00 bij deze bookmaker en kun je gelijk een van de beschikbare Circus Super Odds gebruiken. Je zet € 1,00 in en als je voorspelling goed is staat er gelijk na de Super Bowl finale € 50,00 in je account!

Circus Super Odds Super Bowl Eagles-Chiefs

© Circus-screenshot van 07-02-2023

Voorwaarden bij de Circus Super Bowl 50x bonus

Aan deze Circus welkomstbonus zitten wat voorwaarden vast, maar niets om je druk over te maken. Je dient 24 jaar of ouder te zijn om deze bonus te pakken. Ook is het wel belangrijk om te weten dat je deze bonus niet kunt combineren met andere promoties. Je dient de inzet dan ook te voldoen met je gestorte geld en kunt geen free bet gebruiken. De maximale inzet is €1,00 en de super odds zijn alleen beschikbaar bij een eerste storting van minimaal € 1,00. Voordat je kunt uitbetalen dien je jouw gestorte bedrag minimaal één keer te hebben ingezet.

Een groot voordeel van deze bonus is dat je super odd geen vervaldatum heeft. Je kunt jouw super odd gebruiken wanneer je wilt. Dat betekent dat je hem dus kunt gebruiken voor wedden op Super Bowl, maar ook gewoon een Eredivisie wedstrijd naar keuze kunt selecteren.

Circus Super Bowl odds 12-02-2023

© Circus- 07-02-2023-quoteringen kunnen veranderen

Interessante weddenschappen voor de Super Bowl finale

Behalve winst van de Philadelphia Eagles of de Kansas City Chiefs, zijn er nog wel meer mooie weddenschappen. Bij Circus geven ze je ook gelijk een handige wedtip. De Chiefs wonnen namelijk in alle van hun laatste 11 wedstrijden uit de non-conference. Een Moneyline weddenschap dat de Chiefs winnen staat op 2.05. Er staat een hoop op het spel en de Eagles zijn lichtjes favoriet.

We verwachten dat er meer dan 51,5 punten gemaakt worden en in combinatie met winst van de Eagles levert dit je 3.40 op. Mocht je ook denken dat er meer dan 51,5 punten vallen, maar de Chiefs winnen, dan pak je hier 3.85 mee. De verschillen zijn klein en de odds zijn hoog. Dat maakt het wedden op Superbowl zo interessant. Daarom dat we je ook aanraden om je vandaag nog aan te melden en de mooie bonus te pakken.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.