Betcity Twente – Ajax KNVB Beker met 50x je inzet

Bas Hosselman
6. februari 2023

De mooiste wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker is toch wel die tussen FC Twente en Ajax. Speciaal bij die wedstrijd hebben we een mooie bonus gevonden waarbij je 50x je inzet kunt pakken!

50x je inleg voor zowel FC Twente als Ajax

FC Twente – Ajax wordt op donderdag gespeeld maar vanaf maandag kun je al deze mooie bonus pakken. Het unieke van deze bonus, is dat je als je wedt op FC Twente je 50 keer je inzet krijgt, maar hetzelfde pakt als Ajax wint. Je kunt dus zelf kiezen op wie je inzet. Deze actie is wel alleen voor nieuwe spelers van Betcity. Heb je nu al eens vaker gespeeld bij Betcity, dan betekent dat niet dat je bij de pakken neer hoeft te zitten. Er is namelijk ook Betcity bet swipe waar je erg goede odds mee pakt. Met die functie wordt het wedden op FC Twente – Ajax vrijwel net zo interessant als met de welkomstbonus van 50x je inzet.

Betcity 50x bonus KNVB Beker FC Twente - Ajax

© Betcity – screenshot van 06-02-2023

AANMELDEN BIJ BETCITY

Bij de bookmakers is Ajax favoriet maar pak je desalniettemin toch twee keer je inzet. Voor winst van FC Twente loopt de odd op naar 3.50! Een gelijkspel geeft je net wat meer met 3.65. Op zich prima odds natuurlijk, maar ze vallen in het niet bij de 50x die je voor beide teams kunt krijgen. Laten we daarom snel kijken hoe je deze bonus kunt verzilveren.

Hoe pak je deze 50x Betcity Bonus bij FC Twente – Ajax

Zoals gezegd is deze bonus enkel voor nieuwe spelers beschikbaar. Daarom is de eerste stap het aanmaken van account bij Betcity. Na het registreren en het maken van je eerste storting is de bonus direct beschikbaar. Je kunt deze claimen in je account en vervolgens €1,00 inzetten op een overwinning van FC Twente of winst van Ajax.

Komt jouw weddenschap uit? Dan win je € 50,00 die direct na de wedstrijd op je account komt te staan. Je gewonnen bedrag kun je direct vrij inzetten. Dat betekent dat handicap betting, bet builders, maar ook combinatieweddenschappen gewoon beschikbaar zijn. Zodra je jouw inzetbedrag één keer hebt ingezet, is het ook mogelijk om het bedrag uit te laten betalen!

PAK NU DE BETCITY BONUS

Voorwaarden bij deze Betcity bonus

Bij deze bonus zijn er wel wat voorwaarden, maar die komen overeen met andere bonussen die je bij andere Nederlandse bookmakers ook ziet. We zullen de belangrijkste voorwaarden voor je benoemen zodat er helemaal geen twijfel is om deze bonus te pakken. Ten eerste moet je natuurlijk 24 jaar of ouder zijn. De maximale inzet bij deze bonus is € 1,00 en je dient € 20,00 te storten om in aanmerking te komen. De 50x promotie is beschikbaar tot de aftrap van de wedstrijd op donderdag 9 februari om 18.45 uur. Een groot voordeel is dat je geen Betcity bonus code nodig hebt. Gewoon aanmelden via de links op deze pagina is dus voldoende!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.