Wedden op Tottenham Hotspur Manchester City met verbeterde odds

Bas Hosselman
3. februari 2023

#Ad Ook in Engeland staat er op zondag een topwedstrijd op het programma. Tottenham Hotspur speelt thuis tegen Manchester City. Een mooie wedstrijd tussen de nummer vijf en twee van de Premier League!

Tottenham wilt plek bij de top vier afdwingen

Door de bij de beste vier van de Premier League te eindigen, dwing je Champions League voetbal af volgend seizoen en daar is Tottenham nog niet. De ploeg van Antonio Conte komt speelt momenteel in de Champions League, maar is er voor volgend seizoen nog niet. Spurs staat op de vijfde plek met drie punten achterstand op Manchester United en Newcastle dat die beiden op 39 punten staan. Daarbij heeft Tottenham Hotspur wel al een wedstrijd meer gespeeld. De Spurs kennen geen al te beste periode maar wisten hun laatste Premier League wedstrijd toch te winnen. Met drie nederlagen in vijf wedstrijden ziet het er echter niet al te rooskleurig uit.

Door de vorm van de laatste wedstrijden denken we niet dat Tottenham al te veel kans maakt tegen City. Dat zie je ook terug bij de Nederlandse bookmakers. Winst van Tottenham Hotspur in eigen huis staat bij Bet365 op 4.50. Met verbeterde odds die beschikbaar zijn bij deze bookmaker krijg je zelfs 4.60 voor een overwinning. Dat is net iets meer dan een gelijkspel dat op 4.250 staat.

City favorieten bij de bookmakers

Alle bookmakers kiezen voor de favorietenrol voor Manchester City, Nu is dat al een paar jaar het geval bij vrijwel elke Premier League wedstrijd van de Citizens. Wedden op Manchester City staat op 1.750 als je gebruik maakt van de verbeterde odds bij Bet365. Een andere zeer interessante weddenschap is een 3-1 overwinning van Manchester City. Die bet staat met de Bet Boost namelijk op 17.00! Manchester City moet winnen en weet dat het op woensdag 15 februari speelt tegen koploper Arsenal. De aankomende drie wedstrijden winnen is dan ook cruciaal voor City in de kampioensstrijd. Het onderlinge verschil is vijf punten waarbij wel opgemerkt moet worden dan City een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Hieronder zie je een paar interessante weddenschappen bij deze wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester. Natuurlijk hebben we ook nog een bonus sportweddenschappen voor je gevonden. Die zullen we even verderop uitgebreid bespreken. Die bonus is gelijk te gebruiken bij het wedden op Tottenham Hotspur – Manchester City.

Bet365 odds bij Tottenham Hotspur - Manchester City

© Bet365- 03-02-2023- odds kunnen veranderen

Pak de Bet365 bonus voor € 100 wedkrediet

Wil je gratis wedden op Tottenham Hotspur – Manchester City? Meld je dan gelijk aan bij Bet365. Hierdoor kun je de Bet365 bonus pakken en die levert je € 100 aan gratis weddenschappen op. Door op de links in dit artikel te klikken, kom je direct uit bij deze bonus en hoef je alleen maar € 5,00 of meer te storten. Jouw stortingsbedrag wordt vervolgens gekoppeld aan je wedkrediet. Stort jij bijvoorbeeld € 50,00 dan krijg je gratis weddenschappen met een totale waarde van € 50,00!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws