Inter Milan – AC Milan wedden Unibet met odds boost

Bas Hosselman
2. februari 2023

Er staat weer een derby della Madonnina voor de deur, oftewel de wedstrijd tussen Inter en AC Milan. Twee stadsgenoten die beiden in achtervolging zijn op koploper Napoli. We gaan op zoek naar de beste odds, wedtips en bonussen

Twee punten tussen beide ploegen

In de Serie A gaat Napoli aan kop met maar liefst 13 punten voorsprong op de nummer twee. Dat is Inter MIlan dat op 40 punten staat. Vervolgens zijn er drie ploegen met hetzelfde puntenaantal van 38. Dat zijn achtereenvolgens Lazio, Atalanta en Milan als vijfde. Daar weer achter staat AS Roma met 37 punten. Het is dus enorm spannend in de race om de tweede plek. Echter geeft Inter de titeldroom nog niet op, ze zijn nog altijd op zoek naar een manier om Napoli bij te halen. Een nederlaag tegen hun aartsrivaal in eigen huis kan daarom dodelijk zijn.

Unibet welkomstbonus 40 euro gratis weddenschap

© Unibet- screenshot van 02-02-2023

Inter won drie keer in de laatste vijf wedstrijden, met een nederlaag tegen Empoli en een gelijkspel tegen Monza aan het begin van het jaar. AC MIlan doet het de laatste weken nog een stuk minder. De Rossoneri wisten de laatste vier wedstrijden namelijk niet te winnen. Eerst werd er nog twee keer gelijkgespeeld tegen Roma en Lecce maar tegen Lazio en Sassuolo leed Milan met 4-0 en 2-5 grote verliezen. Daarbij komt ook nog de 3-0 nederlaag tegen Inter in de Supercoppa Italiana. Het zal dus niet als verrassing komen dat Inter bij de Nederlandse bookmakers de grote favoriet is.

De beste odds bij Inter Milan – AC Milan

De Derby della Madonnina is toch wel de grootste wedstrijd van het seizoen. Juist nu de verschillen tussen beide ploegen zo klein zijn, is de wedstrijd nog belangrijker. Geen van beide ploegen zal deze wedstrijd willen verliezen. AC MIlan misschien net nog wel even meer dan Inter, gezien de laatste resultaten van de Rossoneri. Op de Unibet app zien we dat je voor winst van AC MIlan 3.90 keer je inzet krijgt. Een overwinning van het thuisspelende Inter staat op 1.96 terwijl een gelijkspel op 3.65 staat. Beide teams zullen met een gelijkspel geen genoegen nemen, maar misschien is dat juist wel het maximaal haalbare, zeker voor AC.

Quoteringen Inter Milan - AC MIlan 05-02-2023

© Unibet – 02-02-2023- quoteringen kunnen veranderen

In de afbeelding hierboven zie je in één oogopslag de meest interessante Inter Milan – AC Milan weddenschappen. Kijk ook zeker even naar “meer dan 9,5 schoten op doel” waar je 2.48 voor krijgt. In vier van de vijf laatste wedstrijden werd er 10 keer op meer door beide ploegen op doel geschoten. Dat is dus zeker een statistiek om rekening mee te houden.

De beste bonussen om te wedden op Inter Milan – AC Milan

Behalve goede odds ben je natuurlijk ook op zoek naar een mooie bonus om mee te wedden. Die vind je, net als de quoteirngen bij Unibet. Ten eerste is er een Unibet bonus voor nieuwe spelers die je € 40,00 aan free bets oplevert. Maar dat is nog niet alles. Een andere interessante bonus bij deze bookmaker is de Combo booster Die geeft je namelijk tot 50% extra Cash op je combinatieweddenschap. Je begint al met 4% extra en dit kan dus oplopen tot 50% extra. Inter Milan – AC Milan heeft mooie weddenschappen en met deze bonussen kun je dus gratis inzetten of extra winst pakken!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.