Feyenoord – PSV – 50x je inzet als Feyenoord of PSV wint dit weekend

Bas Hosselman
2. februari 2023

Opnieuw een topwedstrijd in de Eredivisie. Na Ajax en FC Twente speelt Feyenoord nu tegen PSV. Wint Feyenoord dit weekend van PSV? Dan pak je maar liefst 50x je inleg!

Cruciale wedstrijd in de kampioensstrijd

De top vier van de Eredivisie bestaat uit Feyenoord, AZ, PSV en Ajax. Feyenoord gaat aan de leiding met 42 punten, maar AZ volgt met slechts twee punten minder. De huidige nummer drie van de Eredivisie is PSV met 38 punten. Na veel puntverlies zien we Ajax terug op de vierde plek met 37 punten. De top vier staat dus binnen vijf punten. Dat Feyenoord en PSV nu tegen elkaar spelen, is dan ook een cruciaal moment. Welke ploeg gaat er winnen, lopen er in op de koploper, of weet Feyenoord juist uit te lopen.

Wedden op Feyenoord – PSV is dan ook enorm interessant. Niet alleen vanwege de belangen bij deze wedstrijd, maar toch ook vanwege de odds Feyenoord. We zullen zo de beste quoteringen bij deze wedstrijd vergelijken. Daarnaast horen bij het Eredivisie wedden behalve goede odds ook bonussen. Die hebben we voor je gevonden bij Circus. Wedden op Feyenoord kan je daar dit weekend namelijk 50x je inzet opleveren!

Circus Super odds 50x je inzet
@Circus-screenshot van 01-02-2023

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Op zondag spelen de koploper en de nummer drie tegen elkaar en de grote vraag is dan ook wie de favoriet is bij de bookmakers. De odds Feyenoord geven gelijk aan wie er favoriet is. Voor winst van de Rotterdammers pak je bij Circus namelijk 2.22. Dat is een stuk minder dan de PSV odds die op 3.20 staan. Voor een gelijkspel krijg je met 3.60 nog een stukje meer.

Weddenschappen circus betcity Toto
Circus bonus Betcity bonus toto bonus
Feyenoord wint 2.22 1.36 2.60
Gelijkspel 3.60 3.90 3.60
PSV wint 3.20 3.10 3.25
Beide teams scoren 1.61 1.67 1.60
Meer dan 2,5 doelpunten 1.73 1.72 1.69

Quoteringen van 01-02-2023 – odds kunnen veranderen

Wat opvalt is dat Feyenoord tegen de topploegen recentelijk vaak gelijk speelt. Dat gebeurde dit weekend tegen FC Twente, maar ook anderhalve week geleden in de Klassieker. De Rotterdammers worden natuurlijk gesteund door een kolkende Kuip en PSV zag tijdens transferperiode het team drastisch veranderen. Wedden op Feyenoord is daarom helemaal niet zo’n gekke gedachte. Als je winst van Feyenoord verwacht tegen PSV, zet dan wel in met de Circus Super odd. Daarmee pak je namelijk 50x je inzet!

Circus Super odds Feyenoord - PSV
© Circus – screenshot van 01-02-2023

Zo pak je 50x je inzet bij wedden op Feyenoord – PSV

Als nieuwe speler kun je met de Circus welkomstbonus 50x je inzet pakken bij wedden op Feyenoord – PSV. Dat doe je door je aan te melden via de links op deze pagina. Vervolgens maak je een eerste storting van minimaal € 10,00. De Super Odds bij wedden op Feyenoord – PSV zijn hierna direct beschikbaar in je account. Je hoeft dus niet eerst in te zetten.

Een groot voordeel is dat je behalve 50x je winst pakt voor wedden op Feyenoord wint, ook de super odd kunt pakken voor winst van PSV in deze wedstrijd. Daar kun je ook 50x je inzet mee pakken!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.