BetCity Bet Swipe: Sportweddenschappen samenstellen ‘net als Tinder’

Sydnes Meekes
18. januari 2023

Als een van de grootste Nederlandse bookmakers komt BetCity constant met nieuwe features en aanbiedingen. Op de zelfde manier zoals je swiped op Tinder, kun je nu ook op sport wedden door te swipen bij BetCity.

Wat is BetCity Bet Swipe?

Bet Swipe is een nieuwe functie van Betcity waarmee ja sportweddenschappen kan toevoegen aan jouw wedformulier door te swipen. Betcity meld inspiratie te hebben gekregen voor de functie van de Tinder app, en die vergelijking is ook makkelijk te trekken wanneer je het eenmaal probeert. Zodra je de Betcity Bet Swipe opent krijg je een weddenschap in beeld, je kunt hem dan naar links swipen om weg te doen, of swipe naar rechts en de weddenschap word direct toegevoegd aan jouw wedformulier. Hieronder bespreken we precies hoe dit werkt en hoe ook jij deze functie kunt uitproberen!

BetCity Bet Swipe voorbeeld

Hoe maak je gebruik van BetCity Bet Swipe?

Het gebruiken van de BetCity Bet Swipe is vrij gemakkelijk, zelfs voor BetCity spelers die nog nooit Tinder hebben gebruikt. Scroll naar beneden en we leggen je een aantal simpele stappen uit hoe je de Betcity swipe functie gebruikt.

Naar Betcity

Stap 1: Open Bet Swipe

Om de functie te opnemen ga je naar de homepagina van het sportsbook. Op de hoofdpagina vindt je vervolgens een felle knop met de naam ‘Bet Swipe’. Klik op de knop en je kan direct beginnen met swipen.

Hoe werkt BetCity Bet Swipe?

Stap 2: Weddenschappen toevoegen

Nadat je een aantal weddenschappen hebt toegevoegd kun je hier op inzetten. Onderin zie je wat de totale odd is van de combinatieweddenschap die je hebt gemaakt en wat je kan winnen met een 5 euro inzet. Tevreden met de weddenschap? Klik dan op de knop ’totale odds’ om de weddenschap vervolgens toe te voegen aan jouw wedformulier.

BetCity Bet Swipe uitleg

Stap 3: Weddenschap plaatsen

Nu dat je jouw weddenschappen hebt toegevoegd zie je jouw weddenschappen in het vertrouwde wedformulier staan. Via het wedformulier kun je nu inzetten op de gekozen wedstrijden zoals dat ook met de normale weddenschappen werkt.

Betcity Bet Swipe proberen

Wat moet je nog meer weten over BetCity Bet Swipe

Met de Bet Swipe feature komt Betcity met een manier van wedden die we bij nog geen enkele andere Nederlandse bookmaker hebben gezien. Het mooie is ook dat het voor iedereen beschikbaar is niet alleen voor bijvoorbeeld nieuwe spelers is, iedereen kan de functie gebruiken. Omdat de gekozen bets worden toegevoegd aan het wedformulier zitten er ook geen extra limieten aan vast zoals inzet limieten.

Opzoek naar andere Betcity promoties?

Naast deze nieuwe functie lopen de normale acties van Betcity natuurlijk ook gewoon door. Zo zijn er constant Betcity odd boosts waarmee nieuwe spelers 50x of soms zelfs 100x hun inzet kunnen verdienen. Ook is er de regulier Betcity bonus voor nieuwe spelers.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.