Wedden op Liverpool – Chelsea quoteringen en 100 euro bonus

Bas Hosselman
18. januari 2023

Liverpool vs Chelsea staat zaterdagmiddag op het programma in de Premier. Een heerlijke wedstrijd met een hoop op het spel. We bespreken de quoteringen bij deze wedstrijd en gaan natuurlijk over een mooie bonus speciaal bij dit duel.

Nummer negen Liverpool tegen Nummer tien Chelsea

Bij wedden op Liverpool – Chelsea denk je niet gelijk aan een wedstrijd tussen de nummers negen en tien van de Premier League. Toch is dat dit seizoen echt wel het geval. Klopp en zijn mannen staan negende en verloor de laatste twee wedstrijden op rij in de Premier League. Ze staan op 28 punten uit 18 wedstrijden. Dat is een wedstrijd minder dan Chelsea dat een plekje lager staat maar hetzelfde puntenaantal heeft

The Blues wonnen hun laatste wedstrijd wel, maar verloren juist de twee wedstrijden daarvoor. Chelsea ging in de PL achtereenvolgens onderuit tegen Manchester City en Fulham. Afgelopen weekend werd er na drie nederlagen in alle competities eindelijk weer eens gewonnen. Chelsea versloeg Crystal Palace nipt met 1-0 door een doelpunt van Kai Havertz. Kan Chelsea boven Liverpool komen door The Reds te verslaan op Anfield? We zullen hieronder bespreken wat de bookmakers Nederland verwachten van de wedstrijd en wie de grote favoriet is.

Interessante weddenschappen bij Liverpool – Chelsea

Van alle bookmakers, vind je de meest interessante weddenschappen en hoge odds bij Livescore Bet. Daarnaast staat er hier ook een mooie bonus voor je klaar die gratis wedden belooft. Die bonus zullen we zo verder bespreken, eerst is het tijd om te kijken naar de odds en zullen we over een aantal mooie bets gaan.

Weddenschappen Quoteringen
Liverpool wint 1.81
Gelijkspel 3.75
Chelsae wint 3.90
Liverpool wint, beide teams scoren 2.95
Beide teams scoren 1.54
Mohamed Sala scoort, Liverpool wint, > 2 goals in de wedstrijd 3.80

De meest interessante weddenschappen en de daarbij horende quoteringen zie je in de tabel hierboven. De bookies geven bij deze wedstrijd de favorietenrol aan Liverpool en het verschil in odds is toch wel aanzienlijk. Voor winst van Liverpool op hun eigen Anfield krijg je namelijk 1.81 terwijl je voor een uitoverwinning van Chelsea 3.90 pakt. Een gelijkspel levert net wat minder op met 3.75. Een interessante bet met Cody Gakpo in de hoofdrol is: Liverpool wint, Gakpo scoort in de wedstrijd en er vallen meer dan drie doelpunten. Daarmee pak je 6.25. Laten we snel kijken welke bonus je kunt pakken bij Livescore Bet

LiveScore Bet welkomstbonus

© Livescore Bet – screenshot van 18-01-2023

€ 100 bonus bij Livescore bet voor nieuwe spelers

Als je nog niet eerder hebt gespeeld bij deze bookmaker zorg er dan voor dat je zeker de Livescore Bet bonus pakt. Daarmee krijg je namelijk een gratis weddenschap tot € 100! Die kun je bijvoorbeeld gebruiken bij het wedden op Liverpool – Chelsea aankomende zaterdag, maar je kunt ook gewoon een andere sport of wedstrijd pakken.

Na het registreren via de links op deze pagina en het maken van een eerste storting van €10,00 of meer, plaats je een eerste weddenschap op odds van 1.50. De waarde van je inzet krijg je vervolgens terug in een free bet tot maximaal € 100. Zet je bijvoorbeeld € 20,00 in dan krijg je een gratis weddenschap van € 20,00. Meld je dus snel aan en profiteer niet alleen van deze bonus maar ook van de goede Liverpool – Chelsea odds.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.