Feyenoord – Ajax wedden met 100x je inzet bij Betcity

Bas Hosselman
18. januari 2023

De Klassieker staat dit weekend op het programma in de Eredivisie en Betcity maakt deze wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wel heel interessant want je krijgt met een Bet Boost 100x je inzet voor wedden op Feyenoord – Ajax.

Pak 100x je inzet voor wedden op Feyenoord – Ajax

Nieuwe spelers kunnen deze week extra profiteren bij Betcity met een speciale odds boost voor de klassieker. Je kunt namelijk wedden op winst van Feyenoord of Ajax en daarbij een odd pakken van 100.00. Het enige wat je hoeft te doen om van deze Betcity bonus gebruik te maken is je aanmelden via de speciale knoppen op deze website en minimaal € 20,00 te storten. Dat is al voldoende om € 100 te winnen bij de klassieker aankomende zondag in de Eredivisie.

Betcity odds boost Feyenoord - Ajax

© Betcity – screenshot van 18-01-2023

WEDDEN BIJ BETCITY

Hoe kun je deze Betcity bonus bij Feyenoord – Ajax pakken?

We legden hierboven al even kort uit hoe je deze bonus kunt pakken, maar zullen het je nog makkelijker maken met een kort stappenplan. Je kunt dus 100x je inzet pakken door te wedden op winst van Feyenoord of Ajax en je kiest dus een team. De maximale inzet is € 1,00 wat betekent dat een correcte weddenschap je 100 -1 = € 99,00 oplevert.

  1. Klik op de links op deze pagina
  2. Maak een account aan bij Betcity
  3. Claim de Betcity odds boost op de promotiepagina.
  4. Stort minimaal € 20,00
  5. Wed € 1,00 op winst van Feyenoord of Ajax
  6. Weddenschap goed? Ontvang € 100 in je account

Stappenplan betcity odds boost

© Betcity- screenshot van 18-01-2023

Belangrijke voorwaarden bij deze bonus

Net zoals bij alle andere Nederlandse bookmakers zitten er aan deze bonus voorwaarden. Nu zijn die eigenlijk heel redelijk en hoef je je nergens zorgen om te maken. Je dient 24 jaar of ouder te zijn om van deze bonus gebruik te kunnen maken en kunt slechts één keer de odds boost activeren. Deze Odds Boost is niet te combineren met andere welkomstbonussen. Je dient minimaal € 20,00 te storten en kunt maximaal € 1,00 inzetten met de odds boost promotie.

Direct na het afwikkelen van je weddenschap, staat het geld in je account. Je kunt dan nog niet gelijk uitbetalen. Je dient namelijk jouw storting één keer in te zetten voordat je een uitbetaling kunt aanvragen. Daarmee zijn de belangrijkste voorwaarden genoemd en kunnen we snel door naar een aantal mooie weddenschappen bij de Klassieker.

Betcity odds Feyenoord - Ajax

© Betcity – 18-01-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Goede odds bij Feyenoord – Ajax

Het is misschien nog wat vroeg om te zeggen dat zondag wordt bepaald wie er Eredivisie kampioen wordt, maar dat Feyenoord – Ajax een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen wordt, staat wel vast. De Rotterdammers staan vijf punten voor op Ajax dat derde staat en kunnen dus uitlopen naar acht punten voorsprong. Tegelijkertijd kan Ajax bij verlies zelfs vierde komen te staan en dan lijkt het kampioenschap uit zicht.

PAK DE BETCITY ODDS BOOST

De bookmakers geven Ajax lichtjes de voorkeur voor de overwinning, maar het scheelt niet veel. Voor winst van Ajax krijg je bij betcity namelijk 2.49 terwijl Feyenoord op 2.75 staat. Een gelijkspel levert 3.70 op. Ook is Ajax nog favoriet bij de bookies om landskampioen te worden. De Amsterdammers staan op 2.50 en voor Feyenoord pak je 2.75. Ook dat scheelt dus niet zo heel veel. Wie gaat er winnen en doet goede zaken in het kampioenschap? Je weet het op zondagmiddag! Zet nu alvast in en pak dus 100x je inzet bij deze wedstrijd.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.