Arsenal – Manchester United Odds en bonus 22-01-2023

Bas Hosselman
19. januari 2023

Het is opnieuw tijd voor een geweldige kraker in de Premier League. Koploper Arsenal speelt namelijk thuis tegen Manchester United op zondag. Een mooie wedstrijd met daarbij geweldige odds en ook nog eens een mooie bonus!

Koploper Arsenal wint opnieuw

Nadat Arsenal op 3 januari voor het eerst sinds lange tijd punten liet liggen, hebben ze de laatste twee wedstrijden op rij gewonnen. Op zondag wonnen de Gunners van stadgenoot Tottenham Hotspur met 0-2. Omdat City dure punten verloor bij Manchester United, wist Arsenal de voorsprong uit te breiden naar acht punten. De ploeg uit Londen heeft ook acht punten meer dan Manchester United, maar hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Als Arsenal op zaterdag ook United kan verslaan doen ze wel heel goede zaken richting het kampioenschap. Toch is het seizoen nog niet eens halverwege en is de buit zeker nog niet binnen.

De Gunners verkeren in geweldige vorm, maar hebben dit seizoen in eigen huis wel vaker punten verloren. Volgens de bookmakers is de ploeg van Mikel Arteta echter wel favoriet. De odd voor winst van Arsenal staat namelijk op 1.87 terwijl je maar liefst 4.10 krijgt voor een overwinning van Manchester United. Even verderop hebben we een aantal mooie weddenschappen en odds voor je op een rijtje gezet en kom je ook een geweldige Circus bonus tegen.

Circus bonus

© Circus – screenshot van 19-01-2023

United laat dure punten liggen tegen Crystal Palace

Waar United vorige week nog City versloeg met 2-1, moest het op woensdag genoegen nemen met een gelijkspel tegen Crystal Palace. In een wedstrijd waarin niemand minder dan Wout Weghorst zijn debuut maakte, gaven de Red Devils de zege in de 91e minuut uit handen. De vorige keer dat beide ploegen elkaar troffen werd het 3-2. Dat was op 4 september toen Ten Hag zijn team nog aan het smeden was.

Wat opvalt is dat Manchester United dit seizoen vaak de wedstrijd wint in het laatste kwart van de wedstrijd. De twee laatste uitwedstrijden werden namelijk na de 75e minuut beslist door United. Voor deze wedstrijd tegen Arsenal lijkt Erik ten Hag te rekenen op de aanvalskracht van Rashford en Martial. Rashford scoorde acht doelpunten, creëerde vier grote kansen gaf drie assists in de laatste wedstrijden. Martial gaf twee assist en maakte drie goals. Gaan zij ook dit keer het verschil maken en weten ze in te lopen op de koploper Arsenal? We gaan bij Circus kijken naar de quoteringen bij deze wedstrijd. Je ziet ze hieronder in een overzichtelijke tabel. Daarbij verwachten we dit weekend ook nog eens Circus Super Odds die voor een nog betere winst kunnen zorgen.

Weddenschappen Quoteringen
Arsenal wint 1.87
Gelijkspel 3.85
Manchester United wint 4.10
Arsenal wint, beide teams scoren 3.35
Beide teams scoren 1.67
Arsenal wint met 2-1 7.90

Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Tot € 250 aan freebets bij Circus

Will je gratis sportweddenschappen plaatsen op Arsenal – Manchester United? Meld je dan aan als nieuwe speler bij Circus. Daarmee krijg je namelijk tot € 250 aan free bets. Elke keer dat je € 20,00 inzet bij deze bookmaker op een odd met minimale odds van 1.60 krijg je namelijk een gratis weddenschap van € 10,00. In totaal kun je 25 freebets verdienen wat neerkomt op € 250!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.