Buffalo Bills – Cincinnati Bengals odds NFL play-offs

Bas Hosselman
19. januari 2023

Na een spannend Wild Card Weekend maken we ons nu op voor de NFL playoffs. Een van de topwedstrijden van dit weekend is de clash tussen de Buffalo Bills en de Cincinnati Bengals. We hebben geweldige odds gevonden en ook nog een geweldige bonus!

Hebben de Buffalo Bills een kans tegen de Bengals?

De Buffalo Bills hebben een winning streak van acht wedstrijden, maar daarbij moet wel vermeld worden dat alleen de Miami Dolphins waren het enige play-off team in die reeks. Bovendien gingen zeker niet alle wedstrijden gemakkelijk gewonnen. Integendeel, het ware zware gevechten waarbij de Buffalo Bills soms ternauwernood wisten te winnen.

Waar de Bills vorig jaar geweldig draaiden in de play-offs is het nog maar de vraag of ze dit keer de volgende ronde gaan behalen. Er worden een hoop fouten gemaakt dit seizoen en die zijn vaak dodelijk. Dat zorgt dan ook voor het hoge puntenverlies. Om te winnen van de Bengals moeten de Bills uit een ander vaatje tappen en misschien zelfs hopen op een wonder. Toch zal de overwinning op de Dolphins wellicht het nodige vertrouwen geven om voor een verrassing te zorgen. Juist die verrassingen is wat NFL wedden zo interessant maakt, naast de geweldige odds natuurlijk.

Unibet odds Bills-Bengals NFL wedden

© Unibet – 19-01-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Bengals herstellen zich na schokkend verlies tegen Pittsburgh

Het was even schrikken voor alles en iedereen dat de Cincinnati Bengals lief heeft. Tegen Pittsburg leek alles mis te gaan wat er ook maar mis kon gaan en wist de defensie van de Bengals niet waar ze het zoeken moesten. Die eerste wedstrijd zorgde ook gelijk voor de ommekeer want daarna begon het te lopen bij de Bengals. Na een geweldige reeks blaakt het team van het vertrouwen en zien sommigen het zelfs als arrogantie. Joe Burrow is de grote man van de Bengals en die heeft weer wat recht te zetten aangezien hij de laatste twee wedstrijden niet geweldig was. Toch zeggen zijn 4.475 yards en 35 touchdowns genoeg over de vorm van de quarterback.

Behalve Burrow zorgt DJ Reader voor constante dreiging en hebben de Bengals een gebalanceerd team. Het spel mag wel wat beter af en toe, maar met zoveel op het spel zal dat zeker komen in het duel tegen de Bills. Hieronder zie je een aantal interessante weddenschappen bij dit duel en we sluiten natuurlijk af met een geweldige Unibet bonus!

Weddenschappen unibet bet365 Toto
Unibet bonus bet365 bonus toto bonus
Buffalo Bills wint 1.45 1.40 1.45
Cincinnati Bengals wint 2.95 2.98 2.95
Buffalo Bills -5 handicap 1.92 1.90 1.95
Cincinnati Bengals +5 handicap 1.90 1.88 1.90
Meer dan 48 punten totaal 1.89 1.85 1.88

Quoteringen van 19-01-2023 – odds kunnen veranderen

Wedden op de NFL met super bonus

De odds hierboven geven natuurlijk al genoeg redenen om te wedden op NFL, maar we hebben nog een bonus voor je in petto. Bij Unibet krijg je als nieuwe speler namelijk tot € 40,00 aan freebets. Die kun je gebruiken om een gratis weddenschap te plaatsen op dit NFL duel, of bijvoorbeeld de finale van de Super Bowl. Daar houdt het niet mee op. Er zijn namelijk nog meer bonussen. Regelmatig vind je Unibet odds boost en je kunt ook kiezen voor de combo booster waarbij je 50% extra cash krijgt bij combinatieweddenschappen. Dat is slechts een kleine greep uit het totale bonus aanbod.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.