Wedden op Real Madrid – Atlético in de Copa del Rey

Bas Hosselman
23. januari 2023

Op 26 januari neemt Real Madrid het op tegen Atletico Madrid in Santiago Bernabeu in de kwartfinale van de Copa del Rey. Wij hebben natuurlijk de beste odds voor je gevonden en sluiten af met een geweldige bonus!

Real Madrid door na krappe zege op VIllarreal

Het was billenknijpen voor de Madridistas vorige week tegen Villarreal. Al na vier minuten stat het in El Madrigal 1-0 voor de thuisploeg en vlak voor rust wist Samuel Chukwueze ook de 2-0 te maken. Real Madrid ging dus met een 2-0 achterstand de kleedkamer in maar wist na rust binnen het half uur de stand gelijk te trekken. Uiteindelijk scoorde Dani Ceballos in de 86e minuut de bevrijdende treffer die ervoor zorgde dat Real Madrid nu in de kwartfinale staat.

Na een nederlaag in de Supercopa de España op Barcelona en de overwinning op Villarreal, werd Athletic Club de Bilbao ook verslagen. Je kunt dus wel stellen dat Real Madrid zich herpakt heeft na het mislopen van de eerste titel in 2023. Wat zijn de kansen volgens de Nederlandse bookmakers? Bij Toto zien we dat Los Blancos toch wel favoriet zijn om het duel te winnen. Dat zie je terug aan de odd van 1.91. Inzetten dat Real Madrid de volgende ronde bereikt levert je 1.44 op. Enkele andere mooie weddenschappen bij deze wedstrijd hebben we hieronder in een handig overzicht gezet.

Weddenschappen betcity bet365 Toto
Betcity bonus bet365 bonus toto bonus
Real Madrid wint 1.91 1.90 1.92
Gelijkspel 3.50 3.55 3.55
Atlético Madrid wint 3.95 3.95 4.10
Meer dan 2,5 goals 1.88 1.85 1.89
Beide teams scoren 1.79 1.80 1.82

Quoteringen van 23-01-2023- odds kunnen veranderen

Atlético Madrid drie wedstrijden op rij ongeslagen

Net als stadsgenoot Real is de eerste nederlaag van 2023 al een feit bij de ploeg van Diego Simeone. Hierbij valt op dat Atlético ook van Barcelona verloor in januari. Dat was wel de enige nederlaag. Na de wedstrijd tegen Barça verspeelde Atlético Madrid ook punten tegen Almeria. De andere twee wedstrijden gingen wel gewonnen. In de Copa del Rey werd Levante met 0-2 verslagen en Atlético won afgelopen zaterdag met 3-0 van Valladolid.

Toch loopt het nog verre van gewenst. Er vallen een hoop rode kaarten bij Atlético en de achterstand op koploper Barcelona is, met een wedstrijd meer, maar liest dertien punten. Voorlopig lijkt Simeone de landstitel dus uit zijn hoofd te kunnen zetten. In de kwartfinale van de Copa del Rey is er in ieder geval genoeg om voor te strijden. Al is het alleen maar om aartsrivaal en stadsgenoot Real te verslaan. Voor winst van Atlético krijg je bij Toto vier keer je inzet. Gelijkspel of Atlético Madrid staat op 1.81. Daarnaast staat er natuurlijk ook een mooie Toto Bonus voor je klaar.

Toto welkomstbonus

© Toto – screenshot van 23-01-2023

Pak de Toto welkomstbonus voor een bonus van € 50,00

Nieuwe spelers kunnen genieten van een mooie bonus bij hun sportweddenschappen. Je krijgt namelijk € 50,00 aan gratis weddenschappen. Door € 10,00 in te zetten op odds met 1.50. Zodra de wedstrijd is afgelopen en de uitslag is verwerkt, krijg je € 50 aan gratis weddenschappen. Je ontvangt vijf freebets van € 10,00 per stuk. Je kunt ze gebruiken op een sport na keuze en hebt zeven dagen de tijd om ze in te zetten. Dat komt dus goed uit met El Derbi Madrileño voor de deur.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Toto Nieuws