Quoteringen en wedtips voor Manchester City – Arsenal in de FA Cup

Bas Hosselman
25. januari 2023

De eerste wedstrijd in de vierde ronde van de FA Cup gaat tussen Manchester City en Arsenal. Een geweldige wedstrijd waar natuurlijk ook de beste odds bij horen. Daarbij hebben we ook gelijk een paar mooie wedtips en een geweldige bonus gevonden.

Arsenal heeft de laatste vijf keer niet van City kunnen winnen

In de laatste vijf onderlinge wedstrijden was Manchester City maar liefst vier keer te sterk voor The Gunners. De laatste editie, op 19 oktober 2022, werd het 0-0 en dat was dus het enige gelijkspel. Toch lijkt Arsenal in betere vorm dan City. Dat zie je natuurlijk terug aan de stand in de Premier League. Arsenal blijft maar winnen terwijl City toch zeker ook punten verspeeld de laatste weken.

Toch is de FA Cup altijd anders en kunnen we niet wachten op dit spektakelstuk. Arsenal is de meest succesvolle club in de FA Cup met 14 overwinning. De laatste keer dat deze prijs werd gewonnen was in 2020. Voor Manchester City is de laatste FA Cup toernooiwinst wat langer geleden. Dat was namelijk in 2019. Voor we kijken welke bookmaker bonussen je bij deze wedstrijd kunt vinden, bespreken we eerst een aantal mooie wedtips.

Circus odds Manchester City - Arsenal 27-01-2023

© Circus quoteringen van 23-01-2023- odds kunnen veranderen

Betting tips Manchester City – Arsenal

Hoewel Arsenal in de Premier League met een wedstrijd minder gespeeld vijf punten voorsprong heeft, is City bij Circus favoriet om het duel te winnen. Je krijgt namelijk 1.79 voor winst van de Citizens terwijl een overwinning van de Gunners op 4.25 staat. Een gelijkspel levert je 4.10 op. De odd voor winst van Arsenal is bijna te mooi om waar te zijn. Natuurlijk weet je dat City ook zomaar deze wedstrijd kan winnen, maar 4.25 keer je inzet kunnen we niet negeren. Dat geldt overigens ook voor de Circus welkomstbonus die we even verderop bespreken

Daarnaast verwachten we wel dat beide teams scoren op vrijdag in de FA Cup. Dat levert je bij deze bookmaker 1.67 op. Voor Manchester City wint en beide teams scoren krijg je 3.20. Tenslotte krijg je voor meer dan 2,5 doelpunten 1.68 en dat lijkt er, zeker gezien de laatste wedstrijden van beide ploegen wel in te zitten. Tenslotte gaan we voor een 2-1 overwinning van City in eigen huis en daarmee pak je 7.70 keer je inzet!

Mooie bonussen bij Circus

Wedden op Manchester City – Arsenal doe je nu bij Circus met een mooie bonus. De welkomstbonus kan namelijk oplopen tot wel € 250 aan free bets. Dat is niet het enige, je kunt namelijk ook kiezen voor de Circus 50 odd. Speciale weddenschappen krijgen hier een odd van 50.00 in plaats van de reguliere quoteringen. Grote kans dat Manchester City – Arsenal hier ook tussen zit. Het aanbod verandert vrijwel dagelijks. Kies een van de vele bonussen die beschikbaar worden via het aanmelden op deze pagina.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.